Artistry vélemények - Alexandra Academy

Artistry vélemények

“Kis létszámú csoport, mindenkire jutott elég idő, közben lehetett kérdezni. Kriszti nagyon kedves és alapos, sok extra információt és tippet adott. Tanterem felszereltsége és a gyakorló rész is kitűnően fel van szerelve.”

 

“Kriszti tudása fantasztikus, köszönöm szépen a türelmét!”

 

“A rajz és a diavetítés tetszett, jó volt látni is a folyamatokat! Jó volt látni a különböző képeket, szemöldök fajtákat. Részletesen átbeszéltük a különböző folyamatokat! Kellemes volt a hangulat.”

 

“Tetszett Kriszti pontossága, precízsége. Még 7 év tapasztalat után is tanultam újat. Kriszti minden kérdésemre válaszolt.”

 

“Kriszti és Julcsi nagyon türelmesek voltak velünk. Kedvesek, közvetlenek, nagy tudással. Örültem, hogy itt lehettem és jövök még!

Minden kérdésemre teljes körűen választ kaptam.”

 

“Kedves, barátságos, segítőkész oktató. Türelmesen válaszolt minden kérdésünkre. A tananyag színvonalas, a gyakorlati oktatás szintén. Ellátás I. osztályú!”

 

“Mindenki kedves és segítőkész volt, jól felépített a tanfolyam. Jó minőségűek az eszközök, mindennek megvan a maga helye az elméleti és a gyakorlati oktatás alatt. Tetszik az Artistry technika.”

 

“Tetszett az előadás, jó volt a felépítése az elméleti és a gyakorlati résznek is. Mindenki nagyon segítőkész volt.”

 

“Precíz és profi oktatók vannak, tiszta, szép modern környezet, felkészült kolléganők. Segítőkészek, rengeteg türelemmel, a legjobb alapanyagokkal dolgoztunk, nincs spórolás.”

 

“Mindenki nagyon szimpatikus volt, az oktatók nagyon barátságosak, segítőkészek.”

 

“Érezni a profizmust, a maximális szaktudást. Mindig van fejlődési lehetőség.”

 

“Nagyon tetszett az Akadémia, összetett oktatás folyik.”

 

“Nagyon precíz, pontos, alapos tudásban részesülhettünk, úgy elméletben, mint a gyakorlatban is. Köszönöm!”


Call Now Button