Sminktetoválás oktatás

Általános információk

 

Általános tanfolyami tájékoztató

 

A sminktetoválások hosszú évekig ugyanolyan technikával készültek. Ha valaki ügyesen és precízen tudott dolgozni, akkor évekig nem volt szüksége tanfolyamra, továbbképzésre, mert nem voltak új módszerek. Az összhatás változott, más formájú szemöldököt, más színű szájat akartak viselni a vendégek, de a technikai kivitelezés ugyanaz maradt. Az évek során a gépek egyre kifinomultabbak lettek, a tűmodulok bővültek, a pigmentek fejlődtek, de a sminktetováló stílusok és lehetőségek alig-alig változtak.

Az elmúlt években azonban hatalmas fordulat állt be és zajlik mai napig a sminktetoválásban. Minden területen  számos újdonság jelent meg és a vendégek nagy lelkesedéssel fogadják a pozitív változást. Megjelentek újabb módszerek, teret hódított a realisztikus ábrázolás, a 3D hatású sminktetoválás, a természetes hatású eredmény. A mai sminktetováló, ha szeretné vendégeit megtartani vagy nyitott az újdonságokra, akkor képeznie szükséges magát, hogy a tudása, munkája, továbbra is igényes, precíz és naprakész legyen. Ez nem csak egy kötelező feladat, hanem élvezetes tanulás, hiszen a sminktetoválók közül nagyon sokan igazi megszállottjai szakmájuknak.

Az általunk oktatott technikák a világ sminktetováló élvonalából származnak, a legutolsó trendeket tudjuk Veled megismertetni és segíteni, hogy hogyan építsd be saját stílusodba. Patkós Alexandra az adott technikákat röviddel, külföldön való megjelenésük után már elsajátította ezért ezekből komoly referenciával rendelkezik. 

Az oktatási tananyagban  olyan elemek is szerepet kaptak, amelyek a magyar sminktetoválók igényeit elégítik ki az újdonságokkal ötvözve.

Tanfolyamainkat elsősorban az igényességre és kifinomult hatásokra nyitott sminktetoválóknak ajánljuk, akik szeretnék az új technikákat anyanyelvükön hallgatni és igényt tartanak a tanfolyam elvégzése utáni támogatásra is.

Az igényes oktatások ahogy külföldön úgy hazánkban sem érhetők el alacsony árakon, pont ugyanúgy ahogy az igényes, precíz tetoválók sem kénytelenek 10.000 Ft-ért tetoválni, hanem munkájuknak megfelelő árat szabhatnak ki és élvezhetik a minőségre, megújulásra és újdonságra nyitott vendégkör előnyeit.

 logo-2-vegl2

Az Alexandra Academy ebben a fejlődésben nyújt segítséget és támogatást. Azonban egyaránt lehetőség van az alap technikák tökéletesítésére és újak elsajátítására.

Ha már máshol végeztél alap tanfolyamot, de 2-3 hónap után azt érzed, hogy erős hiányosságaid vannak, nyugodtan jelentkezhetsz nálunk, bármilyen gondod van, tudunk segíteni. Ha már hosszú évek óta készítesz sminktetoválást és az alap technikák jól mennek, de szívesen tanulnál újakat, kiscsoportos vagy egyéni tanfolyam keretében profin elsajátíthatod az új trendeket, ezzel bővítve szolgáltatásaid körét.

 

Oktatásainkra az alábbi garanciákat vállaljuk:

Tudás garancia:

Garantáljuk, hogy képzéseinken azonnal használható, értékes és naprakész információ, tudás birtokába juttatunk és addig magyarázzuk az elméletet, amíg mindenki meg nem érti. Minden képzésünkön számos trükköt, fortélyt hallhatsz és különböző szemszögekből is megismerheted az adott témakört.

Őszinteség garancia:

Garantáljuk, hogy segítőkészségünk őszinte, a sminktetováló lehetőségekről, eredményekről és munkát befolyásoló tényezőkről őszintén beszélünk. A tudást nem titkoljuk, kérdezz bátran! Alapos és érthető válaszokat fogsz kapni.

Segítőkészség garancia:

Tudjuk, hogy egy új szakma vagy sminktetováló technika teljes elsajátítása nem megy egyik napról a másikra, ezért garantáljuk, hogy a képzés után sem engedjük el a kezed. Bátran és nyugodtan kereshetsz bennünket, ha segítségre van szükséged vagy esetleg valamelyik termékünk használatában vagy bizonytalan. A szalonunkban dolgozó 6 sminktetováló is készséggel segítségedre lesz.

 

Hasznos információk:

 • A tanfolyamok több témakört ölelnek fel, hogy mindenki kiválaszthassa a számára legmegfelelőbbet.
 • Minden tanfolyam komoly elméleti részt is tartalmaz, mert ez is elengedhetetlen a sikerhez.
 • Minden tanfolyamunkon résztvevő sminktetováló a későbbiekben is jogosult segítséget kérni a munka közben felmerülő kérdésekben!
 • Oktatásainkat termékfüggetlenül vállaljuk, Te azért jössz, hogy új készséget tanulj!
 • Az összes képzés nagyon intenzív, sok újdonsággal, összefüggéssel, magyarázatokkal, ezért ha tudsz pihenten érkezz!
 • A tanfolyamokon a tetoválók a saját sminktetoválógépüket, tű és tűmoduljaikat használják, az adott technikát annak segítségével sajátítják el, hiszen szalonjukban is azzal fognak dolgozni. A sminktetováló gépen kívül minden szükséges eszközt, anyagot, oktatási segédletet biztosítunk.
 • A modellek szervezése a tanuló egyéni feladata és felelőssége.
 • A továbbképzések alatt teljes ellátást kapsz (kávé, üdítő, szűrt víz, süti, gyümölcs, ebéd).
 • Ha saját munkahelyeden szeretnéd kérni a képzést, erre is van lehetőség!
 • Mi a sok gyakorlás elvében hiszünk, mert az apró részletek csak ezek által válnak szebbé.
 • Házi feladatot is adunk, melyet saját tempódban készítesz el, de ez ösztönözni fog a gyakorlásra.

 

Gondolkodási tipp:

„Nem az a sok amennyit egyszeri összegként a továbbképzésre kell szánni, hanem az az összeg hatalmas, amit hetente, havonta nem keresel meg, mert nem elég jó, nem elég naprakész a tudásod, érzik a vendégek a bizonytalanságodat és ezért nincs annyi munkád amennyit szeretnél!”
Patkós Alexandra

 

Oktatási helyszín:

Az oktatások Budapesten az Alexandra Academy oktató stúdióban történnek. Igény esetén a sminktetováló saját szalonjában is tudunk oktatást tartani.

 

Mit hozz magaddal:

 • Saját sminktetoválógép és hozzá való tű/tűcsúcs/tűmodul. Az adott technikához szükséges tűfajtákról a tanfolyami leírásokban is találsz iránymutatást, de oktatásszervező kolléganőnk is szívesen ad tájékoztatást, hogy milyen tűvel/modullal készülj.
 • Kényelmes ruhában gyere, hozhatsz papucsot is
 • Oktatási, anyagot, munka- és jegyzetfüzetet, tollat, gumilapot mi biztosítunk
 • Saját nagyítós szemüvegedet, ha van, mindenképp hozd magaddal
 • Fényképezőgép vagy jó képet készítő okostelefon jó, ha van nálad
 • Írd össze minden olyan problémádat, ami sminktetoválás közben jelentkezik

 

Tippünk:

Mivel nagyon sokféle képzést kínálunk, elképzelhető, hogy nem tudod melyikre is lenne szükséged! Nagyon szívesen segítünk, hogy a tudásszintedhez és problémáidhoz legjobban megoldást nyújtó tanfolyamot választhasd! Nyugodtan küldj munkáidról képet az info@patkosalexandra.hu e-mail címre vagy tüntesd fel weboldalad, ahol láthatjuk képeidet és így könnyebben tudunk segíteni!

 Várunk tanfolyamainkon!! 

Várjuk jelentkezésed, kérj tanácsot, hogyan fejlődj!

Hétköznap és hétvégén is fogadjuk hívásod!

Tel: 30/28-750-75

info@alexandra-academy.com

Név:*
E-mail cím:*
Telefonszám (06301234567)formátumban:*
Call Now Button