Sminktetováló képzés az Alexandra Academy-nél

Kezdő oktatás

Magyarországon csak nálunk: 14-20 napos kezdő képzés

 

Az Alexandra Academy sminktetováló alapképzése, olyan kozmetikusoknak javasolt, akik biztosak benne, hogy  minőségi sminktetoválással szeretnék szolgáltatásukat bővíteni és kiemelten fontos számukra a biztonság, az esztétikum és a művészet. Akiknek fontos, hogy olyan oktatóktól tanuljanak, akik nemcsak nagy tapasztalattal rendelkeznek az oktatásban és s sminktetoválásban egyaránt, hanem nap mint nap használják is a legújabb trendeket, eszközöket, és kiválóan átlátják a sminktetoválás világát.

Mi a tudásban és a sok gyakorlás elvében hiszünk!

Mi nem hiszünk abban, hogy pár nap alatt meg lehet tanulni sminktetoválni, ezért az általunk kínált sminktetováló alapképzés teljes időtartama 14-20 nap! Ez attól függ, hogy hogy melyik formát választod. Haladó képzéseinken megismert sminktetoválók problémáit hallgatva tananyagunkat olyan elemekkel is bővítettük, amelyek segítenek, hogy az elindulás magabiztosabb legyen, a leendő sminktetováló kevesebbet hibázhasson és önmaga is könnyebben megtalálhassa problémáira a megoldást. Ezt a képzést több formában kínáljuk, de legoptimálisabbnak a több hétig tartó I. opciót javasoljuk, mert ennél áll a legtöbb idő rendelkezésre a sok új információ feldolgozására. Mivel a sminktetoválás felelősségteljes szakma, ezért a tanulási idő elnyújtása lehetőséget ad arra is, hogy a buktatók, nehézségek is felszínre kerüljenek. Minden tanulónak vannak egyéni előnyei és sajátos hibái. Van aki az elméleti részre nagyon fogékony, van aki a gyakorlati fogásokban lényegesen ügyesebb. Az oktatás és a gyakorlási szakasz végén az elméleti és gyakorlati tudás összekapcsolódása képes valakit ügyes sminktetoválóvá tenni.

Mivel mindenféle sminktetováló gépen nagy tapasztalattal rendelkezünk, ezért alapképzésünk elvégzéséhez nem feltétel az ALEXANDRA sminktetováló gép megvásárlása!!

 

Miért érdemes a mi tanfolyamunkat választani?

A leghosszabb alapképzés Magyarországon, 14-20 napos oktatást nyújtunk kezdő tanulóinknak.

Nemcsak  a teljes alapképzésen, hanem területenként, azaz modulonként is tanulhatsz és fejlődésedet a saját ritmusodhoz igazíthatod.

Mi a sok gyakorlás elvében hiszünk!  Minden terület esetében 3-6 élő modellen gyakorlod a tanultakat!

Maximalisták vagyunk és a legárnyaltabb szemléletre és a legprecízebb kivitelezésre akarunk tanítani.

Napi 8 órában, precíz időbeosztással és átfogó, pontos tematikával zajlik az oktatás.

A gyakorlati résznél 1 oktató csak 2 tanulóra figyel, így nem kell félned, hogy egyedül kell boldogulj.

Tanulóink 25%-a már végzett valahol kezdő oktatást, de olyan kevésnek érezte a kapott tudást, hogy másodjára már nem akart rosszul dönteni.

Patkós Alexandra módszereivel és az általa összeállított anyaggal történik az oktatás. Alexandrától az évek során sok jó és ismert sminktetováló tanult vagy nyert inspirációt sikereihez. Véleményeket itt tudsz olvasni!

70nm-es tágas, kényelmes, nyugodt, elméleti és gyakorlati oktatóterem hatalmas terasszal.

Mivel 13 fő sminktetováló technikát alkalmazunk  ezért nagyon árnyaltan ismerjük a szakmát és tudjuk milyen jelentősége van az apró részleteknek.

Az összes élvonalbeli technikát ismerjük és azonnal módosítunk a képzés anyagán, ha bármilyen újdonság a kezdő technikákat is érinti.

Szemöldök alapképzés esetében Te magad választhatod meg, hogy a Szálazott vagy a Soft powder szemöldököt szeretnéd-e megtanulni.

All About Eyebrow programunk az összes létező szemöldök módszert 6-10 hónap alatt megtanítja neked, ha úgy döntenél, hogy szemöldök specialista akarsz lenni. Bővebb információért kattints ide!

Magyarország legnagyobb sminktetováló vállalkozása vagyunk, amely azért előnyös Neked, mert biztos alapokon állunk. 6 fős szakmai csapatunk van és további 9 ember dolgozik a sminktetováló szakma fejlesztéséért és a szakemberekért. Nemcsak a kezdő képzés ideje alatt bízhatsz a támogatásunkban.

Oktatási rendszerünkben komplett életpályát kínálunk, a kezdőtől a mesterszintig tudjuk kísérni tanulóinkat és közben elsajátíthatják a sikeres vállalkozás alapjait.

A sminktetoválások korrekcióját nemcsak elméletben tanítjuk meg, hiszen egy kezdőnél sokszor komoly dilemmát okoz vajon miként is lásson hozzá, mely színeket használja, hol tetováljon erősebben és hol gyengébben. Éppen ezért mi erre külön oktatási napokat szánunk és ezzel is fokozzuk szakértelmed és magabiztosságod.

A tudásban hiszünk és olyan tanulót is elvállalunk, aki nem a mi gépünkkel szeretne tanulni. Tesszük ezt azért, mert kb. 15- 20 tetováló gépet ismerünk és tapasztaltunk meg munka közben.

Oktatóink mind profi, maximalista szakemberek, akik méltón képviselik és képesek átadni az Alexandra stílust. Alexandra már sok éve dolgozik azokkal az oktatókkal, akik részt vesznek a kezdők tanításában és büszke rá, hogy Budapest legjobb sminktetoválói közé tartoznak. Az évek alatt képzésről-képzésre tökéletesítették tudásukat, maradéktalanul alkalmasak az oktatásra, ám sikereik mellett arra még pontosan emlékeznek, hogy kezdőként melyek a legnehezebb kihívások és ők maguk miként tudtak a leghatékonyabban fejlődni. 

Facebook zárt csoportunk állandó segítségnyújtást kínál, 3 oktató sminktetováló segít tanácsaival.

Kötelezettségektől mentes Karrier tanácsadással várunk, oktatásszervező Móni kolléganőnk a hét bármely napján várja hívásodat és személyre szabottan segít megtalálni a te ritmusodhoz illő fejlődési tervet és képzést. Ezen a számon máris eléred: 30-287-50-75

 

 

Karrier! A legjobb tanulóinknak munkalehetőséget biztosítunk profi csapatunkban. Ha szeretnél az élvonalba kerülni akkor nálunk a helyed!

 

Sminktetováló alapképzéseinket különböző formában kínáljuk, hiszen tudjuk azt, hogy van aki szabadon oszthatja be az idejét, van aki munka mellett jár oktatásra, van aki kis lépésekben szeretne haladni és van aki külföldön él és csak az oktatás idejére látogat Budapestre.

 

14-20 napos sminktetováló alapképzésünk 4 formában választható:

I. Klasszikus

Mi ezt ajánljuk, mert ez a legoptimálisabb tanulási forma!

Ez a képzési forma 4-8 héten keresztül heti 2-3 alkalommal történik napi 8 órában. A legideálisabb, ha a 2 nap nem egymást követő napon történik, hanem 2-3 nap különbséggel. Pl: hétfő és csütörtök. A tananyagok egymásra épülnek, a köztes napokra házi feladatokat is adunk és minden tanulási napon az előző témakörből egy rövid teszttel indítunk. A 10-16 napos intenzív képzés során minden területen több sminktetoválást készít a tanuló.

 

+2 nap

A tanulási folyamatnak az is fontos része, hogy értékeljük az elkészített munkát és megtanítsuk, hogyan kell a sminktetoválás 1 hónappal későbbi korrekcióját helyesen elkészíteni. Hogyan lehet tökéletesíteni a színt, a formát, a vendég kérését. Éppen ezért az intenzív, első 10 napban elkészített sminktetoválások korrekciójára is hozzánk kell jönni a modellekkel. Ebben a 2 napban a tanuló befejezi a sminktetoválásokat és ezután nyugodtan elkezdheti az önálló munkát.

 

+2 nap

Tudjuk azt, hogy egy új szakma elsajátításakor és a gyakorlatban való alkalmazásakor nagyon sok kérdés, bizonytalanság és bosszantó helyzettel találkozhat a kezdő sminktetováló. Ezért a tanfolyam elkezdésétől számított 3 hónapon belül +2 olyan oktatási napot biztosítunk, amikor a tanuló ellátogathat a szalonba és nézheti a mi munkánkat, kérdezhet, ismételhet és megbeszélheti velünk a gyakorlati problémáit.

 

Oktatási témák:

 • sminktetoválási alapismeretek
 • javallatok, ellenjavallatok
 • a sminktetoválás világa napjainkban
 • bőranatómia, bőrtípusok
 • eszközök, pigmentek, kellékek
 • higiéniás szabályok a munka során
 • színelmélet, színválasztás
 • formatervezés, előrajzolás
 • vendégkommunikáció
 • szemöldök diagnosztika
 • szemöldök tetoválás elmélete és gyakorlata
 • szemöldöktervezés
 • szálas szemöldök és/vagy Soft powder szemöldök tetoválás
 • szemhéj tetoválás elmélete és gyakorlata
 • pillatő tetoválás
 • klasszikus szemhéjvonal feketével és színessel
 • szájtetoválás elmélete és gyakorlata
 • száj fél és teljes satírozás
 • nude avagy természetes hatás trükkjei
 • rúzsozottabb hatás trükkjei
 • bőrszínek alapfokú használata
 • gumilapos gyakorlás módszerei
 • korrekció szerepe a sminktetoválásban
 • korrekcióval elérhető módosítások
 • fényképezési alapismeretek
 • konfliktuskezelés
 • Sminktetováló Sikerkód
 • Marketing ismeretek
 • Érvényesülés kezdőként

 

csillag

Tanulóink megismerhetik a Sminktetováló Sikerkódot, megtudhatják a siker 5 Titkát!

 

Helyszín: A képzések napi 8 órában, előre egyeztetett időpontban kezdődnek az Alexandra Academy zuglói oktatóközpontjában. A tanulók a saját sminktetováló gépükkel dolgoznak a tanfolyam során ezért feltétlenül hozd magaddal a gépedet minden alkalomra! A sminktetováló gépen kívül minden szükséges eszközt, anyagot, oktatási segédletet biztosítunk. A modellek intézése a tanuló egyéni feladata és felelőssége.

Létszám: 2- 5 fő

A tanfolyam sikeres elvégzését oklevéllel igazoljuk, azonban fenntartjuk a jogot, hogy az oklevelet nem adjuk át olyan tanulónak, aki nem jelenik meg minden előírt oktatási napon, nem végzi a kiadott feladatokat elvárható gondossággal és körültekintéssel a kiadott oktatói utasítások alapján, valamint bármely gyakorlati részt hiányosan vagy nem végez el! A gyakorlati feladatok utólagos pótlására nincs lehetőség!

Ár: 1.000.000 Ft+ Áfától

 

400.000 Ft + Áfa kezdő befizetés után hetenkénti részletfizetés lehetséges!

 

Szuper Újdonság!!

All About Eyebrow Program

Kezdőként elindulhatsz így is!

Fókuszálj a szemöldökre és tanulj tudatosan! Építsd fel 10 hónap alatt a szemöldök tetováló tudásod és lepd meg vendégeidet az összes létező technikával. 4 különböző szemöldök technika 3 áráért!

Olvasd el a részleteket: Klikk ide

II. Modulos /területekre osztott/ sminktetováló képzés

Ebben a képzési formában a 3 területet, szem, szemöldök, száj és ezek korrekcióját külön oktatási héten tanítjuk. Ez az elosztás azoknak ideális akik nem tudnak egyszerre nagy tananyagra koncentrálni, esetleg így tudják az oktatást összeegyeztetni a munkahellyel vagy számukra anyagilag vállalhatóbb ez a forma.

 • 3-6 nap szemöldök, szemhéj vagy száj elmélet és gyakorlat
 • 1 nap további gyakorlat
 • 1 nap hospitálás

Minden területen 3-8 élő modelles gyakorlás biztosított, attól függően, hogy hány gyakorlati napot választ a tanuló!

Tematika:

1 nap:

-az adott terület teljes körű elmélete és bőranatómiai ismeretek

-az adott terület tetoválási típusai és azok jellemzői

-előrajzolás, formatervezés, színelmélet

-a sminktetoválás mint szolgáltatás jellemzői

-sminktetováló alapfogások

-gumilapos gyakorlás

2. nap:

Szemöldök esetében: Soft powder szemöldök vagy Szálazott szemöldök oktatása / szabadon választható/

-a választott téma elméleti ismeretei

-kezelőfej megfelelő tartása és a hatékony munkavégzés

-gumilapos gyakorlás az adott témakörből

-az elméleti és gyakorlati részek összekapcsolása

-élő bemutató az adott témában

3. nap:

2 élő modellen készíti el a tanuló az adott technikát

+1 nap:

Elvégzi a sminktetoválások korrekcióját vagy új modellen végez sminktetoválást

+1 hospitálási nap

A Patkós Alexandra Exclusive Beauty szalonba várjuk a tanulót, ahol figyelemmel kísérheti az oktatók munkáját.

További gyakorló napok hozzáadásával a tanfolyam hosszabbítható személyre és igényekre szabottan!

Tanfolyami anyaga teljesen megegyezik az I-es opcióval!

Helyszín: A képzések napi 8 órában, előre egyeztetett időpontban kezdődnek az Alexandra Academy zuglói oktatóstúdiójában. A tanulók a saját sminktetováló gépükkel dolgoznak a tanfolyam során ezért feltétlenül hozd magaddal a gépedet minden alkalomra! A sminktetováló gépen kívül minden szükséges eszközt, anyagot, oktatási segédletet biztosítunk. Ha nem Alexandra márkájú géppel dolgozol akkor kérünk, hogy tűt vagy tűmodult is hozz magaddal. A modellek intézése a tanuló egyéni feladata és felelőssége.

Létszám: 2- 5 fő

A tanfolyam sikeres elvégzését oklevéllel igazoljuk, azonban fenntartjuk a jogot, hogy az oklevelet nem adjuk át olyan tanulónak, aki nem jelenik meg minden előírt oktatási napon, nem végzi a kiadott feladatokat elvárható gondossággal és körültekintéssel a kiadott oktatói utasítások alapján, valamint bármely gyakorlati részt hiányosan vagy nem végez el! A gyakorlati feladatok utólagos pótlására nincs lehetőség!

Ár:

Szemöldök : 400.000 Ft+ Áfától

Szemhéj:       300.000 Ft+ Áfától

Száj:               300.000 Ft+ Áfától

Ez a modulos képzés további gyakorló napokkal bővíthető!

 

 

 

III. Intenzív sminktetováló képzés, külföldről érkezőknek

Ebben a formában 10-16 oktatási nap egymást követő munkanapokon történik, azaz 2-3 hét alatt lezajlik.

Tanfolyami anyaga teljesen megegyezik az I-es opcióval!

Helyszín: A képzések napi 8 órában, előre egyeztetett időpontban kezdődnek az Alexandra Academy zuglói oktatóstúdiójában. A tanulók a saját sminktetováló gépükkel dolgoznak a tanfolyam során ezért feltétlenül hozd magaddal a gépedet minden alkalomra! A sminktetováló gépen kívül minden szükséges eszközt, anyagot, oktatási segédletet biztosítunk. A modellek intézése a tanuló egyéni feladata és felelőssége.

Létszám: 2- 5 fő

A tanfolyam sikeres elvégzését oklevéllel igazoljuk, azonban fenntartjuk a jogot, hogy az oklevelet nem adjuk át olyan tanulónak, aki nem jelenik meg minden előírt oktatási napon, nem végzi a kiadott feladatokat elvárható gondossággal és körültekintéssel a kiadott oktatói utasítások alapján, valamint bármely gyakorlati részt hiányosan vagy nem végez el! A gyakorlati feladatok utólagos pótlására nincs lehetőség!

Ár: 1.000.000 Ft + Áfától

 

IV. Átképző

Erre a képzésre olyan szakemberek jelentkezhetnek, akik már valahol tanultak sminktetoválni, de nem érzik elégségesnek a megszerzett tudást, nem elég magabiztosak ahhoz, hogy dolgozzanak illetve olyan sok hiányossággal rendelkeznek, amely szükségessé teszi az alapismeretek újbóli megszerzését.  Ennek a tanfolyami típusnak a tematikáját általában mindenkinél egyénileg alakítjuk ki, attól függően, hogy milyen korábbi tapasztalatokkal rendelkezik a tanuló.

Helyszín: A képzések napi 8 órában, előre egyeztetett időpontban kezdődnek az Alexandra Academy zuglói oktatóstúdiójában. A tanulók a saját sminktetováló gépükkel dolgoznak a tanfolyam során ezért feltétlenül hozd magaddal a gépedet minden alkalomra! A sminktetováló gépen kívül minden szükséges, eszközt, anyagot, oktatási segédletet biztosítunk. A modellek intézése a tanuló egyéni feladata és felelőssége.

Létszám: 2- 5 fő

Ár, téma és időtartam: egyedileg kialakítva

A tanfolyam sikeres elvégzését oklevéllel igazoljuk, azonban fenntartjuk a jogot, hogy az oklevelet nem adjuk át olyan tanulónak, aki nem jelenik meg minden előírt oktatási napon, nem végzi a kiadott feladatokat elvárható gondossággal és körültekintéssel a kiadott oktatói utasítások alapján, valamint bármely gyakorlati részt hiányosan vagy nem végez el! A gyakorlati feladatok utólagos pótlására nincs lehetőség!

 

Kezdő képzésünk további részleteiről Móni kolléganőnk készséggel tájékoztat!

Várjuk jelentkezésed a hét bármely napján!

30-2875-075

academy@alexandra-academy.com

Név:*
E-mail cím:*
Telefonszám (06301234567)formátumban:*
Call Now Button