Szálazott szemöldök tetoválás, sminktetoválás

Szemöldök tetoválás

 

Szálazott szemöldök tetoválás technikák

 

Az Alexandra Academy specialistája a szálazott szemöldök készítésnek. Rengeteg féle szálrendezésben dolgozunk, melyek között szerepelnek a Szivárvány száltechnikák, a 3D hatás, a satírozott szemöldök szálassá alakítása, a férfi szemöldök és a saját fejlesztésű szálrendezés.

 

További képek a Galéria menüpont alatt!

A kézi technikával készülő szemöldököt az Artistry Eyebrow menüpont alatt találod!

Komoly elméleti és gyakorlati tudnivalókat oktatunk, melyekkel minden szemöldöktípushoz, minden igényhez, minden népcsoportnak és minden korosztálynak realisztikusan ábrázolt szemöldököt tudunk készíteni. Oktatási rendszerünkben megtanítjuk a tanulóinkat gondolkodni és a sok szálrendezésnek köszönhetően különleges, kifinomult tudásra szert tenni.

A mi szemöldök mérő és tervező módszerünk

Manapság nagyon divatos a szemöldök tervezéshez mérőeszközöket használni, melyek igen látványosak, de vajon ugyanilyen megbízhatóak-e?! Hogyan lehet velük eredményesen tervezni? Szemöldök tanfolyamainkon megtudhatod, hogyan mérj, tervezz és rajzolj elő! Meg fogsz lepődni, mert mérőeszközünk nekünk is van, de soha nem találnád ki, hogy mi az!:-) Egyszerűségében rejlik a nagyszerűsége!! Ez mindig nagyon népszerű a szemöldök tanfolyamokon!:-)

Nem áltatunk senkit azzal kapcsolatban, hogy a tanfolyam elvégzése után már rögtön hibátlanul fog dolgozni, hiszen a gépi szálazott szemöldök a legnehezebb technikák egyike. Sajnos nem lehet rögtön a művészi szinttel kezdeni, mert a kéz is a sok gyakorlást követően válik egyre ügyesebbé, lazábbá és kifinomultabbá. Az adott modulok egymásra épülnek és a technikák egyre bonyolódnak, összetettebbé válnak. A tanulásnak ez a szépsége.

Azt viszont garantáljuk, hogy a tanfolyam elvégzését követően minőségi munkát tudsz kiadni a kezedből, bátoríthatod vendégeidet a szemöldökük szebbé tételére és magabiztosan kérheted el az ezért járó összeget. Rövid idő alatt olyan tudásra tehetsz szert, mellyel jelentősen növelheted vendégköröd!

Azt teljesen Rád bízzuk, hogy milyen szintre szeretnél fejlődni és milyen ütemben, mire van Neked és vendégeidnek igénye. Az adott modulok között érdemes minimum 3-6 hónap gyakorlási időt hagyni, mert mindegyik a másiktól lényegesen bonyolultabb.

Szemöldök tervező készlet dvd-vel

Szemöldök tervező készlet dvd-vel

 

ÚJDONSÁG! All about eyebrow program

Soft Powder – Microblading – Szálazott szemöldök – Hibrid technikák, fizess 3 technikát és a negyediket ajándékba kapod.

Bővebben…

Szálazott szemöldök tetoválás tanfolyam:

Ez a tanfolyam olyan sminktetoválóknak ajánlott, akik még nem készítenek szálas szemöldököt vagy tanulták, esetleg képzés nélkül próbálgatták, de nem jártak sikerrel.

Bővebben…

 

3D szálazott szemöldök tetoválás tanfolyam:

Ezen a tanfolyamon azoknak érdemes részt venni, akik a kezdő technikákban már gyakorlottak és szeretnék tudásukat elmélyíteni.

Bővebben…

 

3Dream Brows-Művészi szálazott szemöldök tetoválás tanfolyam ÚJ!!

Szemöldök specialistáknak! Ha szeretnéd megtanulni a legeslegtrendibb szálazott szemöldök készítési lehetőségeket…

Bővebben…

 

Soft Powder – púderes hatású szemöldök tanfolyam

A satírozás reneszánsza! Satírozás újragondolva, lágy, finom, természetes hatású szemöldök.

Bővebben…

 

Hibrid szemöldök tetoválások

Gyönyörű és egyedi új stílusok, melyekben nemcsak a profik lehetnek sikeresek.

Bővebben…

 

Artistry Eyebrow /microblading/ tanfolyam

A szemöldök tetoválás egy kivételesen egyedülálló változata, mellyel a legrealisztikusabb hatás érhető el.

Bővebben…

 

 

 


Call Now Button