Alexandra Academy

Minden vágyad, hogy profi sminktetováló légy?
Szeretnél megtanulni olyan technikákat amelyek alig vagy egyáltalán nem ismertek Magyarországon?
Tudtad, hogy a szemöldök készítés akár 10 fajtájában is gondolkodhatsz?

Akinek van hivatása, annak van küldetése is. A mi szenvedélyünk a sminktetoválás és hivatásunk ezt a legmagasabb szinten készíteni, hogy a nők szebbé váljanak, mindennapi megjelenésükkel elégedettebbek legyenek, megbízható és személyre szabott sminktetoválást viselhessenek.

Sajnos azonban sokan még mindig félnek a sminktetoválástól és anélkül elutasítják, hogy megismernék a legújabb módszereket és eredményeket. Ennek fő oka az, hogy még mindig nagyon sok csúnya munkát lehet látni és rémtörténeteket hallani a tartós sminkről. Sok szakember úgy kezd el dolgozni, hogy nincs elég rutinja és nem fejlődik olyan ütemben, ahogy lehetne vagy, ahogy a trendek megkívánnák.

A sminktetoválás egy könnyűnek tűnő „mutatvány”, azonban menet közben érzi a szakember, hogy a titok az apró részletekben rejlik. 

Számos buktatóval, hibával, problémával kell szembesülni és megoldást találni, mire minőségi munka születik és akkor még nem beszéltünk a vendég elégedettségéről valamint a művészi értékről.

Olyan ez, mint a műkorcsolyában a kétféle értékelés, a technikai eredmény és a művészi szempont. Ezek együttese határozza meg, hogy milyen minőségű a tudásunk. Nem elég, ha csak az egyikben vagy csak a másikban vagyunk jók. Több szintű és egymást kiegészítő tudás és készség az, amely olyan sminktetoválóvá tesz valakit, hogy a vendégek beleszeressenek a munkájába és elismerjék a sminktetoválás, mint eljárás érdemeit.

Hiszünk benne, hogy a már sminktetováló kolléganők továbbképzése, magasabb szintű oktatása jelentősen segíthetné, hogy szebb munkák szülessenek, elégedettebb vendégek terjesszék a szakemberek jó hírét és távlati hatásként kevesebben idegenkedjenek a sminktetoválástól.

[ngg src=”galleries” ids=”1″ display=”basic_thumbnail”]

Sminktetoválás a szenvedélyünk

Alexandra Academy létrehozott egy olyan oktatási rendszert, mely azoknak kínál páratlan lehetőséget, akik valóban minőségi munkát szeretnének nyújtani és ezzel növelni ismertségüket. Akik szeretnének fejlődni, az élvonalba kerülni vagy éppen megtartani pozíciójukat.

Sminktetováló Sikerkód Neked

Ismerd meg azt az 5 tényezőt, mely elengedhetetlen a sikerhez!
Fejleszd a tudásod, mert a legprofibb gépek is csalódást okozhatnak!
Rajtad sokkal több múlik, mint hinnéd!

Mi ismerjük a sikerhez vezető utat

Mások munkáin látod, hogy lehetne ezt szebben is csinálni, de nem tudod a hogyan?
Már több továbbképző tanfolyamot végeztél, de még mindig bizonytalannak érzed a tudásod?
Nyugodtabb lennél, ha jobban értenéd a színelméletet?

Mi ismerjük a sikerhez vezető utat!

Tudjuk mit jelent kezdőként indulni…próbálkozni… a fizetős vendégen gyakorolgatni…jobbnál -jobb tetoválógépekben reménykedni és végül már elbizonytalanodni, hogy mi is a titok?!
Ismerjük azt is amikor úgy érzed megrekedtél egy erős közepes szinten, mely biztosít megélhetést, de nem nyújt már szakmai kihívást!
De értjük azokat az érzéseidet is, hogy magabiztos vagy a sminktetoválásban, de maximalizmusod nem hagy nyugodni.
Esetleg azt tapasztalod, hogy kevesebb sminktetoválásod van mint az elmúlt években és a válságot okolod?
Tudjuk melyek azok a lépcsőfokok, melyeken átjutva valakiből sikeres sminktetováló lesz és melyek azok a buktatók, amelyek gátolják a fejlődést és a szakmai kiteljesedést.
Ahhoz, hogy elérd a céljaidat, ismernünk kell a vágyaidat és a tudásodat. Ha szeretnél lendületesen és megbízhatóan haladni a céljaid felé, mi ehhez kínálunk átfogó segítséget.
Mindegy milyen géppel dolgozol, a látásmódod, a kezed és a készségeid garantáltan fejlődni fognak!
Ismerd meg tanfolyamainkat és keress bátran, hogy sikeresebb lehess!

Hírlevél
feliratkozás

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy minél hamarabb értesülhess a legfrissebb sminktetováló technikákról, tanfolyamokról és eszközökről.