Kezdő sminktetováló tanfolyam

Lehetsz több, mint ami most vagy!
Arcművészeket képzünk!

Szemöldök tetoválás tanfolyam

All about Eyebrows Program kezdőknek is!
Tanuld meg az ÖSSZES ELÉRHETŐ szemöldök technikát egy helyen!

Szemhéj tetoválás tanfolyam

Félsz a szemhéj tetoválástól, mert alig marad meg a pigment, a két oldal pedig nem egyforma?
Ennek most VÉGE, mert mi TÉNYLEG megtanítunk sminktetoválni!

Száj tetoválás tanfolyam

Több szájtetoválást szeretnél készíteni?
Megmutatjuk, hogyan lesz éles a kontúr és miként lesz egyenletes a pigment!

Arcművész szintű sminktetováló tanfolyamok

Különlegességeink

Legújabb módszerek

Megjelentek újabb módszerek, teret hódított a realisztikus ábrázolás, a 3D hatású sminktetoválás, a természetes hatású eredmény. A mai sminktetováló, ha szeretné vendégeit megtartani, akkor képeznie szükséges magát.

A világ élvonalából

Az általunk oktatott technikák a világ sminktetováló élvonalából származnak, a legutolsó trendeket tudjuk Veled megismertetni és segíteni, hogy hogyan építsd be saját stílusodba.

Oktatási anyag

Az oktatási tananyagban olyan elemek is szerepet kaptak, amelyek a magyar sminktetoválók igényeit elégítik ki az újdonságokkal ötvözve. Tanfolyamainkat elsősorban azoknak a sminktetoválóknak ajánljuk, akik szeretnék az új technikákat anyanyelvükön hallgatni.

Fejlődés

Az Alexandra Academy ebben a fejlődésben nyújt segítséget és támogatást. Azonban egyaránt lehetőség van az alap technikák tökéletesítésére és újak elsajátítására.

Karrier tanácsadás

Ha már máshol végeztél alap tanfolyamot, de azt érzed, hogy erős hiányosságaid vannak, nyugodtan jelentkezhetsz nálunk, bármilyen gondod van, tudunk segíteni.
t

Egyeztetés alatt

Az igényes oktatások ahogy külföldön úgy hazánkban sem érhetők el alacsony árakon. A sminktetoválók munkájuknak megfelelő árat szabhatnak és élvezhetik a minőségre, megújulásra és újdonságra nyitott vendégkör előnyeit.

Kezdőtől a mesterszintig sminktetováló tanfolyamok

Melyik a neked való tanfolyam?

Sminktetováló Specialista

Patkós Alexandra

„Megszállottan rajongok a sminktetoválásért és megkérdőjelezhetetlenül hiszek benne. Tudom, hogy a sminktetováló tudásnak van egy olyan szintje, amely elégedett vendégeket szül és megkönnyíti a nők mindennapjait. A sminktetoválás művészi arcát csak olyan szakemberek képesek megmutatni a nőknek, akik elhivatottak, lelkiismeretesek és fejlődni vágynak!
Egy szenvedélyes sminktetováló és hitelességre törekvő ember vagyok. Úgy gondolom, hogy a sminktetoválás a nők titkos barátnője és küldetésemnek érzem ezt hirdetni is. Sajnos én is ismerem a sminktetoválás csúf és ijesztő arcát, de az előnyös és művészi oldalát annál inkább. A benne rejlő lehetőséget, mely nők millióinak adhat szépséget és kényelmet.”

A tanfolyamokon szakmailag rendkívül sokat fejlődtem, a szolgáltatásaimat olyan technikákkal gyarapítottam, amelyek korábban nem voltak nálam megtalálhatóak, pl. butterfly szemhéjsatír, soft powder vagy artistry szemöldök tetoválás.
Kiss Katalin

Összességében életem legjobb befektetése volt az a sok tudás, ami most már az enyém. Nincs olyan képzés amit megbántam, vagy haszontalannak tartok, mert minden egyes perc, minden elhangzott mondat egyre közelebb vitt a sikerhez!”
Wolf Regina

A képzések után mindig egyre-egyre magabiztosabbnak éreztem magam. Hihetetlen önbizalom bombát rejt a megszerzett tudás. Akkora adrenalint ad, hogy nem vagyok fáradt hajnalban felkelni és 250 km-ert vezetni.
Siska Edina

Az arcművészet kellékei

Melyik tetoválógépre van szükséged?

Tanuló

Oktatási nap

Féle tanfolyam

Sminktetováló rendezvény

Want to see more?

Gallery
Services
Blog

Email Me