Kedves Sminktetováló Kolléganő!

A sminktetoválás területek esetében még mindig első helyen áll a szemöldök. Az arcnak az a része, amely a karakterért felelős. Ha Te is magabiztosan akarod fogadni vendégeid minden kívánságát a szemöldök tetoválás minden területén akkor ezen a képzésen ott a helyed!
Lépj a MESTERszintre, mely az a színvonal, ahol a tetováló már személyre szabottan tudja kiválasztani és alkalmazni a különböző módszereket és képes elkápráztatni vendégét. Ez a MESTER ismeri és alkalmazza a javítások és alkalmazások lehetőségeit, magabiztosan használja a színeket professzionális, minőségi pigmentjei segítségével, ezzel valóban teljes körű szolgáltatást nyújtva Vendégeinek. Te döntesz, mi szeretnél lenni? Szemöldöktetováló vagy művészi szinten alkotó MESTER?
Szeretnéd HALADÓ SZINTEN megismerni az ÖSSZES (microblading, gépi szálazott, hibrid, soft powder) szemöldöktetováló módszert, egy tréningen?

Eyebrow Business Class! A képzés mely által szemöldöktetováló Mesterré válhatsz!

Tanuld meg 2020 szemöldöktrendjeit, egy csúcskategóriás mesterképzésen, az Alexandra Academy maximalizmusával!

A képzés tartalma:

  • A Soft Powder szemöldök 4 féle módszerrel, a haladó szintű technikája is bemutatásra kerül
  • A 3 DreamBrows gépi szálazás – 4 féle szálrendezéssel – GONDOLKODJ ÁRAMLATBAN
  • Hibrid szemöldök- a jövő nagy lehetősége, 4 technikai kivitelezés
  • Artistry Eyebrow Microblading DELUXE: varázslatosan természetes szálak 40 perc alatt, 4 féle megoldási lehetőség, személyre szabottan.
  • Szemöldökátalakítások- nincs olyan kérdés, amire ne kapnál választ!
  • ARCMŰVÉSZkedjünk- élő bemutatók, step by step Patkós Alexandrával.

Tanulj meg 4 szemöldöktechnikát, mindegyiket 4 féle módszerrel, tehát 16 féle változatban!

Soft Powder szemöldök, haladó szint

A legtrendibb púderes hatású technika, amely kiválóan alkalmas a régi, retro, rontott, elszíneződött szemöldökök, színekkel történő, hatékony javítására is. 4 féle elkészítési módszert mutatunk meg, 3 – 2- 1 szín használatával. Eláruljuk, hogy hogyan tetoválj még magabiztosabban úgy, hogy beépülve, hosszú távon is egyenletesen és tartósan megmaradjon a szín, a púderesség és a pixeles hatás. Megmutatjuk, hogyan kapsz gyönyörű barna színeket a gyógyulás után és mitől lesz pixeles hatású egy munka.

Artistry Eyebrow Microblading Deluxe, mester fokozat

A MICROBLADING új dimenziója nyílik meg most Előtted!  Tanuld meg a sűrűbb szálak készítésének rejtelmeit, sajátítsd el az elágazó szálak trükkjeit, gazdagítsd tudásod további különleges szálrendezéssel, ismerd meg a microblading technika új tűcsoportjait.Megismerheted a helyes microblading satírozási módszerét is.

3Dream Brows, gépi szálazott szemöldök, haladó szint

ENGEDD EL A SZÁLAZOTT SZEMÖLDÖKKEL KAPCSOLATOS MINDEN ELLENÉRZÉSEDET! Állj bele a kihívásba, és tanuld meg úgy igazán! A legtrendibb, művészi hatásokkal megfűszerezett módszerek a szálazott szemöldökkészítésében, finom és aprólékos részletek, a realisztikus ábrázolásmód, mellyel vendégedet garantáltan el fogod majd kápráztatni, hiszen a legmodernebb szálrendezésekkel fogsz dolgozni.  Ismerd meg az összes száltípust, tanuld meg, hogy egy szemöldökön belül hogyan lehet lágy és karakteres hatást készíteni. Számos apró trükköt, technikai fogást, realisztikus stílusjegyet leshetsz el. Ez a módszer a nagyon kevés saját szőrrel rendelkező vendégeknek is ideális és előnyös. Sőt! Rajtuk igazán különleges az átalakulás. Mutatunk 4 különleges és egymástól különböző szálrendezést és megtanulhatsz  olyan művészi hatásokat, amelyekkel igazán elérhető a 3D hatású szemöldök. A 4 féle szálrendezést aztán tudásszintednek megfelelően elkészítheted egyszerűsített változatban vagy alkalmazhatod lépésről-lépésre.

Hibrid szemöldöktetoválás- a jelenben élő profik jövője

Fejleszd magadban még magasabb szintre azt a technikát, amely tökéletesen egyesíti a szálazott szemöldök és a púderes hatású szemöldök minden előnyét. Építsd be szálazási és Soft Powder ismereteidet a hibrid haladó szemöldök elkészítésébe és a siker nem marad el! Tanuld meg a Hibrid szemöldöktetoválást 4 féle módon és tervezz vendégeidnek egyedi szemöldököt, vedd figyelembe a saját szőrmennyiségét és szálirányait, hogy a legszebb eredményt kapd.

Az Eyebrow Business Class Olyan sminktetováló szakemberek továbbképzése, akik jelentőset szeretnének fejlődni a szemöldök területén

Mennyi áldozatot kíván tőled ez a program pénzben és időben?

A technikákat tetszőlegesen összeválogathatod, minél több technikát választasz, annál kedvezőbb az ár:

1 technika, ami lehet Soft Powder, 3Dream Brows gépi szálazás, Artistry Deluxe vagy HIbrid (a választott területen belül 4 módszer) ára: 90.000 Ft+ Áfa

2 technika (8 módszer) ára: 160.000 Ft+ Áfa – megtakarítás: 20.000 Ft

3 technika (12 módszer) ára: 225.000 Ft + Áfa – megtakarítás: 45.000 Ft

4 technika (16 módszer) 280.000 + áfa – megtakarítás: 80.000 Ft

 

Opcionálisan választható extra gyakorlás saját modellen (2020.03.06.):

4 óra gyakorlás 1 modellen 70.000 Ft

2*4 óra gyakorlás 2 modellen 130.000 Ft

A teljes képzésen 4 szemöldök tetováló technikát tanítunk meg haladó szinten, és a tanultakat már másnap kínálhatod is a vendégeidnek! Válogasd össze magad, hogy melyik szemöldök technikában szeretnél fejlődni.

BÓNUSZ!!!! Minden technikának a javítási lehetőségeit is megismerheted!

Képek az Eyebrow 1st Business Class tanfolyamról

Garancia

Miért vagyok biztos benne, hogy nálad is működni fog? Mert a haladó képzéseim valamennyi résztvevője elégedetten távozott és a későbbi visszajelzéseikből tudom, hogy nagy sikerrel alkalmazzák a tanultakat.

De hogy legyen tétje is a dolognak, 100%-os pénz visszafizetési garanciát vállalok az Eyebrow Business Class képzésre! Ha eljössz és nem vagy elégedett, én kérdés nélkül visszafizetem a részvételi díjadat!

Időpont és helyszín:

2020. március 04-05.

opcionális nap: március 06.

Tegyél jót magaddal! 

Légy nyitott a fejlődésre, tanulj, hiszen mindig van hová növekedni.

3-4 tetoválás árából évekig profitálhatsz az itt megszerzett tudással: ha jól kihasználod, több vendéggel számolhatsz és árat is emelhetsz.

Várunk tanfolyamainkon! 

 

Jelentkezés

Hiba: Kapcsolatfelvételi űrlap nem található.

Találkozunk márciusban!

Üdvözlettel,

Patkós Alexandra és az

Alexandra Academy csapata