Alexandra Academy sminktetováló gépek

ELINDULÁST SEGÍTŐ KEDVEZMÉNYEK

Üdvözöllek a sminktetováló szakma kapujában! Ha belevágsz a sminktetováló képzésbe, akkor előbb-utóbb tetováló gépre is szükséged lesz. Érdemes már a képzés első napjától beszerezni, hiszen az otthoni gyakorlás miatt is minél hamarabb szükséged lesz rá, különben nem tudod magabiztosan elsajátítani az adott technikákat. 

Tisztában vagyunk vele, hogy gépet és kezdő képzést vásárolni egyszerre jelentős befektetés, ezért kedvezményekkel segítjük az elindulásodat.

ismerkedj meg a csúcsminőségű alexandra tetoválógépekkel

Művészet, profizmus és praktikum ötvözete, a sikeres jövő eszköze

Kis méretű sminktetoválógép 1 kezelőfejjel. Elősorban kezdőknek vagy kiegészítő, második gépnek profi sminktetoválóknak. Kiválóan alkalmas bármilyen klasszikus technika elkészítésére. Bővebben >>>>>

Közepes méretű sminktetoválógép 1 db választható  kezelőfejjel. Neked ajánljuk, ha sokat tetoválsz és esetleg orvosi pigmentálást is vállalsz. Tökéletesen alkalmas bármilyen bonyolult művészi technika elkészítésére, rendkívül precíz munkavégzést tesz lehetővé.  Bővebben >>>>>

Profi gép 2 kezelőfejjel, mely ötvözi a modulos és a tűcsúcsos gépek előnyeit, bármilyen bonyolult technika hatékonyan és gyorsan elkészíthető vele. Neked ajánljuk, ha sokat dolgozol vagy szeretnéd fellendíteni sminktetováló szolgáltatásodat. Bővebben >>>>>

ÁLTALÁNOS ELŐNYÖK, ÁRAK ÉS A GÉPEK ÖSSZEHASONLÍTÁSA ITT

elindulást segítő gépvásárlási kedvezmények

Ha gép és kezdőtanfolyam vásárlásra készülsz, az alábbi kedvezmények közül választhatsz!

RÉSZLETFIZETÉS

Vásárolj most és fizess később! Részletek >>>>

NEXT STEP KEDVEZMÉNY

Gép + teljes kezdőképzés vásárlása esetére akár 120.650 Ft megtakarítás. Részletek >>>>

STARTER PACK KEDVEZMÉNY

Gép + kezdőkészlet vásárlás esetén, akár 94.900 Ft megtakarítás! Részletek >>>>

BESF OF ALEXANDRA AJÁNLAT

Crystal gép + kezdőkészlet + Soft Powder képzés vásárlása esetén 143.100 Ft kedvezmény! Részletek >>>>

ECONOMY CSOMAG

Gép + kezdőkészlet + kezdőképzés vásárlása esetén akár 221.900 Ft kedvezmény! Részletek >>>>

KAMATMENTES RÉSZLETFIZETÉSI LEHETŐSÉG

Lehetőséged van arra, hogy vásárláskor csak a gép árának 50%-át fizeted ki, a fennmaradó összeget pedig ráérsz 6 hónap alatt, 3 egyenlő részletben kiegyenlíteni. A gép vételárán kívül semmilyen egyéb költséget nem számítunk fel, de nemfizetés vagykésedelem esetén azonban a polgári törvénykönyv ide vonatkozó része alapján járunk el.

NEXT STEP KEDVEZMÉNY

Ha a gépvásárlással egy időben teljes kezdő tanfolyamra (mindhárom modulra) benevezel nálunk, akkor egy későbbi haladó tanfolyam árából adunk kedvezményt, a gép típusától függően, az alábbiak szerint:

A fenti kedvezmény nem vonatkozik az Artistry és Artistry Prémium képzésekre.

STARTER PACK KEDVEZMÉNY

Ha a gép mellé kezdőcsomagot is vásárolsz géptípusonként 2 féle csomagból (kicsi, nagy) választhatsz közel 20% kedvezménnyel.

A KICSI kezdőkészlet akár 200 vendég elkészítésére elegendő PIGMENTET és 10 vendég kezelésére (vendégenként 2 alkalommal számolva) elegendő TŰKÉSZLETET tartalmaz + a szükséges eszközöket.

A NAGY kezdőkészlet akár 400 vendég elkészítésére elegendő PIGMENTET és 20 vendég kezelésére (vendégenként 2 alkalommal számolva) elegendő TŰKÉSZLETET tartalmaz + a szükséges eszközöket.

A kezdőkészletek pontos tartalmát nézd meg ITT >>>>>>>>

BEST OF ALEXANDRA ACADEMY AJÁNLAT

Crystal sminktetováló GÉP + Crystal nagy KEZDŐKÉSZLET + Soft Powder KÉPZÉS vásárlása esetén megkapod a kezdőkészlet árából járó STARTER PACK kedvezményt (93.100 Ft), ráadásként a gép árából is megtakaríthatsz 50.000 Ft-ot.

A kezdőkészlet akár 400 vendég elkészítésére elegendő PIGMENTET és 20 vendég kezelésére (vendégenként 2 alkalommal számolva) elegendő TŰKÉSZLETET tartalmaz + a szükséges eszközöket. Részletes lista ITT >>>>>

MEGTAKARÍTÁS: 143.100 Ft

ECONOMY CSOMAG KEDVEZMÉNY

Ha az elinduláshoz szükséges komplett csomagot vásárolsz, azaz gépet, kezdőkészletet és teljes kezdő tanfolyamot, (min. 3 modul), megkapod a kezdőkészlet árából járó Starter Pack kedvezményt az alábbiak szerint:

+ az oktatás árából a választott géptől függően kapsz kedvezményt

MEGTAKARÍTÁS: akár 221.900 Ft

A KICSI kezdőkészlet akár 200 vendég elkészítésére elegendő PIGMENTET és 10 vendég kezelésére (vendégenként 2 alkalommal számolva) elegendő TŰKÉSZLETET tartalmaz + a szükséges eszközöket.

A NAGY kezdőkészlet akár 400 vendég elkészítésére elegendő PIGMENTET és 20 vendég kezelésére (vendégenként 2 alkalommal számolva) elegendő TŰKÉSZLETET tartalmaz + a szükséges eszközöket.

A kezdőkészletek pontos tartalmát nézd meg ITT >>>>>>>>

A gépvásárlásra vonatkozó kedvezmények nem összevonhatók! A tanfolyami kedvezmények a gép vásárlását követően 60 napig érvényesek (a tanfolyamra való bejelentkezésnek kell megtörténnie 60 napon belül).

TÖRZSVÁSÁRLÓ KEDVEZMÉNY A KÉSŐBBIEKRE

Ha Te rendszeresen vásárolsz nálunk és vásárlásaid értéke valamely naptári hónapon belül meghaladja a bruttó 90.000 Ft-ot, a következő hónap elején automatikusan megkapod tőlünk a 9.000 Ft-ot érő kuponodat, amelyet Alexandra PMU termékekre és Dress Code ruházatra válthatsz be.

FONTOS TUDNIVALÓK

  • A kupont a tárgyhó utolsó napját követő 8 munkanapon belül e-mail-en keresztül kerül küldjük ki, ezért fontos, hogy ha változás áll be adataidban, mindenképp jelezd felénk és figyeld a postafiókodat.
  • A kupon a kiállítástól számított 60 napon belül váltható be az Alexandra PMU Shopban online http://alexandra-academy-shop.com/ vagy a 1149 Budapest Egressy tér 10/A. szám alatt található nagykereskedésünkben.
  • A beváltás csak egy összegben történhet, a kupon nem váltható készpénzre és nem ruházható át másra, az érvényességi idő letelte után elévül, értéke visszaszáll a Beautylex Kft. tulajdonába.
  • A vásárlásaid összértékébe nem számít bele a tanfolyami díj, a rendezvények részvételi díja és a gép, illetve kezdőcsomag vásárlás, mert ezekre más kedvezmények vonatkoznak! A beváltott vásárlási utalványok (kuponok) értékét sem tudjuk figyelembe venni az összvásárlás kiszámításánál.

 

A VÁLASZTHATÓ KEDVEZMÉNYEKET HASZNÁLD KI A LEHETŐ LEGJOBBAN!

 

Segítséget ITT kérhetsz hozzá >>>>