kérdezz szabadon, tabuk nélkül!

Benned is vannak kérdések a tetováló technikákról, tűhasználatról, érzéstelenítésről, színelméletről, előrajzolásról, marketingről, árazásról ..stb?

Most felteheted őket nekem! Akár mindet!

Állítsd a szolgálatodba ezt a páratlan lehetőséget!

Mibe kerül ez Neked?

Semmibe! Pontosabban 1 órádba a képernyő előtt 04.26-án este 6-kor.

A sminktetoválókat támogató sorozatom következő része egy INGYENES kérdezz-felelek, ahol legjobb tudásomat és az összes tapasztalatomat felhasználva adok választ valós időben, online a Téged foglalkoztató kérdésekre.

miért legyél ott?

  • Sikerülhet továbblépned egy-egy elakadásodon. Lehet, hogy a neked gondot okozó téma jóval egyszerűbb, mint gondolod és segíthetek legyőzni a korlátozó hiedelmedet.
  • A kolléganőid által feltett kérdések és a válaszok gondolat ébresztőek lesznek számodra, inspirációt gyűjthetsz belőlük és sorstársakra lelsz.
  • Megértésre, megnyugvásra találsz, hisz láthatod, hogy mindannyian hasonló feladatokkal küzdünk. Megtapasztalhatod, hogy nem vagy ezekkel egyedül, és meghallgathatod, hogy milyen megküzdési stratégiák váltak már be.
  • Tölts el velem 1 órát, amit a fejlődésed számlájára írhatsz és azzal a megnyugtató érzéssel térhetsz majd nyugovóra, hogy „ma is tettem valamit a karrierem érdekében”.

Neked is van kérdésed? vagy hasznos lehet számodra meghallgatni a veled egy cipőben járó tetoválók kérdéseit és a válaszokat?

Akkor csatlakozz 04.26.-án kedden este az 1 órás előadáshoz! Az előadás után más színben fogod látni a világot, motivált és tettvágytól buzgó leszel. Ha ügyesen kérdezel, akár konkrét akciótervet is kaphatsz a kezedbe.

Egy kérésem lenne még hozzád: ha van olyan kérdés, ami jelenleg foglalkoztat téged, akkor légyszi írd meg nekem előre a lenti űrlapon, hogy beépíthessem az előadásba és flottul menjen minden, ne kelljen a kérdésekre várakozni, hogy minél több tartalom, akár 60 kérdés megválaszolása beleférjen a 60 percbe! Természetesen az előadás alatt is kérdezhetsz majd, de megköszönöm, ha beküldöd azokat a gondolatokat, amik most eszedbe jutottak.

Itt tedd fel a kérdéseidet!

15 + 8 =

Köszönöm a kérdéseidet, ezzel sokat segítettél!

A válaszokért ne felejts el csatlakozni az eseményhez az Alexandra PMU Mentor FB csoportban! Ha már tagja vagy a csoportnak, akkor csak lépj be és nyomj egy „ott leszek” gombot az eseményre. Ha még nem vagy tag, akkor a lenti gombra kattintva kérd a tagságot!

04.26.-án kedden 18 órakor pedig gyere a csoportba!

Ott várlak!

Alexandra, a Te PMU mentorod