Csak sminktetoválással foglalkozom

Ha Te már csak sminktetoválással foglalkozol akkor bizonyára már annyira gyakorlott és képzett vagy, hogy kiépült a vendégköröd. Feltételezem, hogy az évek során akár már több gépet is kipróbáltál. Ebben a szakaszban is érezheti úgy egy szakember, hogy szeretne gépet váltani vagy megtalálni a legelőnyösebb, legpraktikusabb sminktetováló gépet.

Neked egyértelműen az Exclusive gépünket javaslom, mert a csak sminktetoválással foglalkozó szakembernek számos technikában kell jártasnak lennie és a gépének pedig nyújtania kell azt a praktikumot és kényelmet, amely a hatékony munkavégzéshez szükséges.

Örök dilemma, hogy Modulos vagy Klasszikus kezelőfejjel jobb-e dolgozni! Az Exclusive gépnél ezen már nem kell többet dilemmázz, hiszen mindkét típusú kezelőfej tartozék. Tudjuk, hogy a klasszikus kezelőfej extra precíz és kíméletes a bőrhöz, míg a modulos változatnak szélesebb a tűkínálata. Az egyszer használatos kellékárak pedig gazdaságosak és a gépnek nincs szüksége időszakonkénti kötelező szervizelésre.

Éppen ezért hisszük azt, hogy az Exclusive a sminktetoválópiac legpraktikusabb gépe!

Hírlevél
feliratkozás

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy minél hamarabb értesülhess a lefrissebb sminktetováló technikákról, tanfolyamokról és eszközökről.