Kozmetikusként is dolgozom

Ha olyan kozmetikus vagy, aki később sem szeretné feladni kozmetikai vendégkörét…

Mivel munkaidőd csak bizonyos részében vállalsz sminktetováló munkát, mert a kozmetika is fontos számodra akkor először azt érdemes tisztázni, hogy mely sminktetováló technikákat szeretnél készíteni. Manapság már sok szakember nem vállal minden területet vagy technikát, mert nincs mindenben magabiztossága és ha hetente csak pár alkalommal tetoválsz akkor más szempontok is fontosak lehetnek.

Brill gépünket javaslom, ha

csak klasszikus technikákat készítesz, hetente pár alkalommal és éppen olyan időszakot élsz, hogy nem fér bele plusz kiadás illetve még nem látod tisztán, hogy mennyire fogsz a későbbiekben elmélyedni a sminktetoválásban. Ha a klasszikus kezelőfejjel kéred a gépet akkor az anyagköltséged nagyon kedvező lesz, miközben minden klasszikus technikát profin tudsz majd készíteni. Akkor is ezt a gépet javaslom, ha fontos, hogy a kevés munkával is rövid idő alatt megtérüljön a befektetésed.

Profi gépeink Crystal és Exclusive

    Ha nem dolgozol nagyon sokat és nem is készítesz minden technikát, de szereted a profizmust és a minőséget, ha szeretnél szalonodba egy igazi ékkövet akkor Crystal és Exclusive gépünk is kiváló választás lehet számodra.

    Neked mindkét profi gépünk tökéletesen alkalmas lehet, hiszen mindkettővel bármilyen technika elkészíthető. A különbség az, hogy az Exclusive-val sokkal kényelmesebb a munka, ha bonyolultabb technikákat is csinálsz hiszen 2 különböző kezelőfeje van, illetve akkor is előnyösebb, ha több színnel és többféle tűvel dolgozol.

    Azt is gondold át, hogy mennyire fontos számodra a gazdaságos fenntarthatóság. Összességében a Klasszikus rendszerű kezelőfejhez az egyszer használatos kellékek kedvezőbb áron kaphatóak, mint a modulos változatnál.

Ha azonban jelenleg úgy dolgozol kozmetikusként, hogy a jövőben lényegesen többet…

szeretnél tetoválással foglalkozni és számos új technikát elsajátítani akkor neked az Exclusive gépet javaslom, mert a Brill vagy Crystal 1 kezelőfeje hosszabb távon nem lesz elég és vágysz majd a 2 kezelőfej nyújtotta kényelemre és sokféle lehetőségre. Az Exclisive gép ráadásul nemcsak a piac legpraktikusabb gépe hanem az egyik leggazdaságosabb is, hiszen klasszikus kezelőfejjel is rendelkezik, melyhez a tartozékok nagyon kedvező áron elérhetőek.

Hírlevél
feliratkozás

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy minél hamarabb értesülhess a lefrissebb sminktetováló technikákról, tanfolyamokról és eszközökről.