Most kezdem a szakmát

Ha most kezded a szakmát akkor bizonyára nagyon sok dilemmád van. Szeretnél jól dönteni, megfelelő gépet választani, amellyel elkészíthető a szép munka, de az is szempont, hogy ne kelljen rá többet költeni, mint amit muszáj, hiszen magasak a kezdeti kiadások.

Ismerem az érzéseidet, hiszen én pont ilyen cipőben jártam anno. Épp ezért állítottam úgy össze a gépkínálatunkat, hogy mindenki megfelelő társat találjon az elinduláshoz.

3 fontos szempont van, amely érinti a kezdőket:

  • A gép alkalmas legyen az összes technika elkészítésére és a szakember, ha kedve tartja akkor évekig használhassa a gépet úgy, hogy közben a tudását fejlesztheti. Egyszóval legyen praktikus.
  • Gazdaságos legyen a fenntarthatósága, mert egy kezdőt a magas anyagköltség és tartozék árak is elbizonytalaníthatnak.
  • Könnyen eladható legyen, hiszen, ha szeretnél később kényelmesebb, 2 kezelőfejes gépet venni akkor jó áron tudd eladni.

Akkor javaslom, ha

éppen olyan időszakot élsz, hogy nem fér bele plusz kiadás illetve még nem látod tisztán, hogy mennyire fogsz elmélyedni a sminktetoválásban. Ha fontos, hogy kifinomult géped legyen, de az árát is könnyen vissza tudd keresni már a kezdeti időszakban is. Ha a klasszikus kezelőfejjel kéred a gépet akkor az anyagköltséged nagyon kedvező lesz, miközben minden klasszikus technikát profin tudsz majd készíteni.

Akkor javaslom, ha

tudod, hogy aktívan szeretnél foglalkozni a sminktetoválással, de közben a költségeidet is szeretnéd kontroll alatt tartani. Ha olyan gépre vágysz, amellyel minden művészi technika elkészíthető, jól tartja az értékét és nemcsak okos, hanem különlegesen szép is. Ha a klasszikus kezelőfejjel kéred a gépet akkor az anyagköltséged nagyon kedvező lesz, miközben minden művészi technikát profin tudsz majd készíteni. A szalonunkban több kolléganő a mai napig ilyen gépen dolgozik.

Akkor javaslom, ha 

kiemelten fontos számodra a kényelem és a praktikum. Ha már az elején tudod, hogy minden sminktetováló technikát szeretnél megtanulni és ehhez a legkényelmesebb megoldásra van szükséged, azaz számít, hogy 2 kezelőfej álljon rendelkezésedre. A kétféle kezelőfejnek további előnye, hogy sokkal nagyobb a tűválaszték és ez nemritkán felgyorsítja a tetoválás folyamatát.

Tudtad, hogy a világ 2 leghíresebb szálazott szemöldök specialistája, Nataliya Yeremenko és Alina Soloveva is olyan rendszerű kezelőfejet használ, mint amilyen a miénk?

Hírlevél
feliratkozás

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy minél hamarabb értesülhess a lefrissebb sminktetováló technikákról, tanfolyamokról és eszközökről.