„dragon client” webinarium

Bosszúság nélkül a nehéz vendégekkel is

Te hogyan éled meg, amikor a vendéged értetlenkedik, elégedetlenkedik, mert túl sötét, élénk vagy vastag a friss tetoválása?

Vagy amikor olyan tetoválást kér, ami az ő adottságain nem megvalósítható és nem akarja ezt megérteni? Talán kiszolgáltatottnak is érezted már magad?

A kommunikáció a holtpontra ér, a vendég zaklatott és te is kibillensz az egyensúlyodból.

van egy módszerem, ami garantáltan segít megbirkózni a nehéz vendégekkel és a kényes helyzetekkel

November 16-án megismerheted azokat a megoldásokat, amelyekkel elkerülheted a feszült helyzeteket, az elégedetlenkedést és a bosszankodást.

kinek szól a dragon client webinarium?

 • Minden olyan sminktetoválónak, aki észrevette, hogy a sminktetoválás során sokkal zaklatottabbak a vendégek és nehezebb velük bánni, mint a kozmetikában.
 • Akinek már 1-1 vendéggel történő telefonos beszélgetés során rossz előérzete lett.
 • Akinek bosszúságot okoz, hogy vendége értetlenkedik, túl sokat aggódik.
 • Ha túl sok idő elmegy a tetoválás megkezdése előtt, mert a vendég egymásnak ellentmondó dolgokat kér.
 • Aki bosszankodik azon, hogy mennyiszer el kell ismételni ugyanazt a vendégeknek, mert nem figyelnek.
 • Aki többször futott bele abba, hogy vendégei olyan eredményt várnak, amely az ő adottságaikon nem megvalósítható.
 • Aki érzett már kiszolgáltatottságot, mert vendége ellenségessé vált és fenyegetőzött.
 • Akinek szalonja van és munkatársai eltérően tudják kezelni a nehezebb helyzeteket.

ismerd meg azokat a tippeket, amelyekkel magabiztosan léphetsz fel minden helyzetben! ne engedd, hogy a nehéz ügyfelek kizökkentsenek!

milyen készségekre teszel szert?

Az emberekkel valóban nem könnyű bánni, hiszen sokan zaklatottak és frusztráltak manapság. Lehet dönteni úgy, hogy inkább elmenekülünk a nehéz helyzetekből. De én hiszem azt, hogy a viselkedések mögött megbúvó érzelem felismerése megtanulható és hatásosan kezelhető. Erre a képességre szert lehet tenni és én abban hiszek, hogy aki megtanulja a nehéz embereket és nehéz helyzeteket kezelni, az elengedheti a kiszolgáltatottság és a félelem érzését. Jutalma egy nyugodtabb szakmai élet és a jobban működő emberi érintkezések lesznek.

A tréningen

 • megismerheted a sminktetoválás lelki görbéjét, mikor mi zajlik a vendégekben, hogy lehet elérni, hogy együttműködővé váljanak.
 • hol vannak azok az „Aknák” elrejtve, amelyekre ha rálépünk, sárkánnyá változik a vendégünk
 • a telefonos érdeklődéstől egészen a gyógyult eredményig átvesszük a különböző szakaszokat, hol és milyen hozzáállásból adódhat probléma
 • minden szakaszra konkrét tippet, trükköt, megoldást is kapsz és kézben tudod tartani a dolgokat
 • megismertetlek azzal a módszertannal, amelyet az évek alatt dolgoztam ki, fejlesztettem és amellyel mára már nem okoz nehézséget vagy zaklatottságot a nehéz vendégek és helyzetek kezelése.
 • Te is meg fogod tudni tartani a nyugodt erődet!

Egyszóval ez a cél: Jól kezelni a helyzetet a vendég felé és önmagad felé is.

Mit jelent ez? Rövidebb idő alatt megoldani a nehéz helyzetet, tudatosabban, empatikusabban, hatékonyabban kezelni. Magad felé pedig sokkal nyugodtabbnak, magabiztosabbnak maradni.

Elsajátíthatsz egy olyan hozzáállást, vendégkezelést, hogy nem leszel kitéve, /független lehetsz/ a vendégek hangulatának, személyiségének, irreális elvárásainak és indulatainak. Végső soron nyugodtabbak lesznek a munkanapjaid és tágabb hatásként az életed egyéb területein is javulnak az emberekkel való érintkezések.

nézd meg hogyan alakíthatod az akadályokat lehetőségekké, váltsd meg a jegyedet az elégedetté tett vendégek világába!

mibe kerül ez neked?

A tréning ára mindössze 20.000 Ft + ÁFA, amely ezerszeresen megtérül.

Hiszen, ha adódik egy nehéz vendég vagy egy konfliktus, akkor az azzal töltött idő, a stressz miatti zaklatottság, a helyzet kezelése és a megoldás megtalálása értékes órákat, akár napokat vesz el az életedből, amit mással, értelmesebb elfoglaltsággal is tölthetnél.

Ha már egy ilyen felelősségteljes szakmában vagy és fontos számodra a vendégekkel való gördülékeny kapcsolat, akkor képezd magad ilyen téren is, hogy el tudd engedni a kiszolgáltatottság érzését!

ha szeretnél nyugodtabb munkanapokat és jobb emberi kapcsolatokat, szerezd meg a tudást a magabiztosabb, tudatosabb vendégkezeléshez!

miért lehetek hiteles ebben a témában?

10 éve dolgozom egy 4-5 fős szakmai csapattal és a munkánk során nem csak nekik, hanem a szalon teljes személyzetének jelent állandó feladatot a vendégek kezelése, én pedig az évek alatt tökéletesen láttam azt, hogy mi okozhat panaszos munkát.

10 éve oktatom is a sminktetoválókat és számtalanszor láttam már, hogy miután valaki elkezd többet tetoválni, megjelennek a panaszos vendégek, nehéz helyzetek, aminek a kezelésével kapcsolatban sokszor fordultok hozzám.

Mindenféle sminktetováló technikát alkalmazunk a szalonban, ezért a technika specifikus problémákat is ki tudtuk tapasztalni.

A nagy esetszámnak és sok odafigyelésnek köszönhetően pontosan átlátom a helyzeteket, azok nem billentenek ki az egyensúlyomból, ezért eredményesen kezelem őket.

a dragon client webinárium a belépőd a magabiztos vendégkezeléshez

Időpont:

2023.11.16. 17:00 – 20:00

Helyszín:

online, a képernyőd előtt

Tematika:

17:00 – 19:30-ig részletesen megismertetem veled a 10 éve jól működő vendégkezelési módszeremet

19:30 – kérdezz-felelek, valós időben felteheted a kérdéseidet és tanulhatsz a többi résztvevő kérdéseire adott válaszokból is.

A jelentkezés módja:

a gombra kattintva, akár azonnal megvásárolhatod a jegyedet!