pmu next level

2023 újdonsága az alexandra academyn! 

3 esszenciális téma 1 tanfolyamon, hogy még többet hozz ki magadból! Hogy fejlődhess azokon a területeken, amelyek a profi tudáshoz mára már elengedhetetlenek!

A PMU NEXT LEVEL  egy interaktív fejlesztő képzés (elmélet és opcionális gyakorlat), alaptanfolyamot végzett sminktetoválók számára. A képzés során választ kapsz azokra a kérdésekre, amelyek idáig fejtörést okoztak számodra és nem volt kitől megkérdezni, kijavíthatod a hibáidat és tisztázhatod a bizonytalanságokat, felturbózzuk a színelméleti tudásodat, valamint megfelelő fotókkal megtanulod „eladni magad”.

Fotózási és képszerkesztési ismeretek

Az oktatás során a telefonos és a fényképezőgépes fotózást és képszerkesztést tanulhatod meg.

 • Hogyan kell gondolkodni egy sminktetoválónak fotós szemmel?
 • Hogyan készülnek azok a képek, amelyek kellően igényesek és megfelelnek a valóságnak?
 • Milyen fényforrásra, beállításokra, pozíciókra van szükség, hogy szép és igényes képek készüljenek.
 • Milyen beállítást alkalmazunk a telefonokon és hogy lehet azt elérni, hogy a nem tökéletes adottságokkal rendelkező vendégekről is jó képek készüljenek.
 • Milyen pozíciókat alkalmazunk az egyes területek ( szemöldök, szem, száj ) és az egyes sminktetováló technikák esetében.
 • Mit kell tenni, ha egy fotó nem sikerült igazán jól, de a munka nagyon szép.
 • A képeket ezután milyen programokkal, szerkesztéssel készítjük el úgy, hogy referenciamunkára alkalmas legyen. Mindhárom területen bemutatom egy komplett folyamatban hogy én hogyan csinálom a fényképezést, képszerkesztést.
 • Milyen folyamatokra van szükség, hogy a referenciaképek könnyen és gyorsan elkészüljenek és folyamatosan legyen tartalom a netes felületeiden.

A gyakorlati napon:

Alexandra segítségével és iránymutatásával tudsz elkészíteni egy fotózást és képszerkesztést, megtanulhatod azokat a trükköket és apró fortélyokat, amelyek fejlesztik a látásmódodat és segítségedre lesznek, hogy szép munkáidat prezentálni tudd.

Problémák megoldási módszerei

A tanfolyamokon a tanulók az ideális esetről tanulnak, azaz, hogyan kell egy bizonyos sminktetováló technikát vagy módszert elkészíteni. Ebben az esetben minden a terv szerint alakul és jó eredmény születik. De mi van azokban az esetekben, ha nem minden jól, megszokottan és átlagosan zajlik? Ebben az előadásban mindhárom területen azokat az eshetőségeket szedtem össze, amelyek az ideális  helyzettől eltérnek, azaz ott helyben munka közben kell valamit máshogy csinálni vagy másként gondolkodni róla. Rengeteg helyeztre és kérdésre adom meg a választ, amely menet közben bosszantó lehet és bizonytalanságot okoz. A teljesség igénye nélkül pár dolog, amiről tanulni fogsz:

 • Mi a teendő, ha a vendégednek nagyon vérzik a bőre?
 • Mit tegyél, ha a szín túl sötét a bőrben?
 • Mi okozhatja, hogy a pigment nem marad meg a bőrben?
 • Mely esetekben kell számítani pigmentmigrációra a szemhéjon?
 • Mikor kell változtatni a tűhosszon és leütésszámon?
 • Mely mozdulatok alkalmasak  azokon a területeken, ahol nehezen veszi a bőr a pigmentet
 • Ha túl kontúrosre sikerült a Sodt powder szemöldök hogyan lágyítsunk rajta munka közben?
 • Mi a teendő, ha nagyon fáj a vendégnek a tetoválás?

És még 50 olyan kérdés, amelyen lehet, hogy már órákat gondolkodtál. Rengeteg olyan helyzetre kaphatsz megoldást, amely eddig félelemmel és bizonytalansággal töltött el.

A gyakorlati napon:

Az elméleti előadáson átbeszélt összes kérdés gyakorlati aspektusait tanulhatod meg és értheted meg az összefüggéseket. Fény derülhet arra, ha valamilyen mozdulatot rosszul alkalmazol vagy nem a megfelelő feszítéssel dolgozol. Megtudhatod, hogy a problémás helyzetekben hogyan kell gondolkodj!

Pigmentológia, szinválasztás és színváltoztatás

Fókuszba tesszük a tudatos színhasználatot és megtanulhatod a különböző összetételű pigmentek alkalmazási területeit. Ma már szinte minden tetováló többféle pigmentmárkát használ és elengedhetetlen annak az ismerete, hogy hogyan működnek ezek a bőrben az évek alatt. Nagyon sok szakember ügyes a színválasztásban, ha a legelső tetoválás történik, de bizonytalan, ha frissítésről van szó vagy több éves tetoválást visel a vendége. Ha fejtörést okoz, hogy a frissítések során milyen pigmentet kell válassz, akkor ezután a képzés után sokkal tudatosabb lehetsz és elsőre eltalálhatod a megfelelő árnyalatot és pigmentösszetételt, mellyel a vendéged is elégedett. Pótold vagy fejleszd a tudásodban a hiányos részeket és válj igazi szín specialistává. Nélkülözhetetlen információkat és pontos iránymutatást kapsz ezen a tréningen, hogy még magabiztosabb lehess!

A gyakorlati napon:

Megtanulod hogyan fejleszd a színismeretedet és a színlátásodat, mely elengedhetetlen, hogy szép gyógyult színeket tudj készíteni. Színkeverési és színválasztási módszertant tanulhatsz. Hogyan gondolkodj a színválasztásról abban az esetben, ha vendégeid frissítésre jönnek vissza évek múltán és Te közben már 2-3 új termékcsaláddal dolgozol.

A képzés választható formái

hasznos tudnivalók és jelentkezés

A jelentkezés feltétele: alap sminktetováló végzettség

A képzés sikeres elvégzéséről tanúsítványt állítunk ki.

A képzés díját banki átutalással, az előzetesen megküldött díjbekérő illetve számla alapján kell majd rendezni, legkésőbb a képzés első napjáig.

Az aktuális tanfolyamra minden hely elkelt, íratkozz fel a várólistára és hamarosan keresünk az új időpontokkal!

ÍZELÍTŐ A MUNKÁINKBÓL

Várunk tanfolyamainkon!

Várjuk jelentkezésed telefonon is, kérj tanácsot, hogyan fejlődj!

Tel: +36-30-287-5075

8 és 16 óra között.

academy@alexandra-academy.com