Marketing privát képzés

2019-ben is folytatjuk!

Social Média privát képzés

KIMONDOTTAN SMINKTETOVÁLÓKNAK!

Találd meg az utat Vendéged szívéhez és Ő megtalálja majd az utat Hozzád!

 

Postha Erika

Magyarország PMU Marketing Coach szakértője

Patkós Alexandra és az Alexandra Academy marketing vezetője

A sminktetováló világ marketing szakértője

Erika több,mint 10 éve tevékenykedik reklám és marketing területen. Dolgozott már reklámügynökségnél, magánvállalkozásban, de multicégnél is. Imádja a munkáját, ezért azt mondja, valójában sosem dolgozik! Vallja, hogy nincs is jobb annál, mint látni a munkája szinte azonnali eredményét, amely mérhető és bármikor visszakövethető.

Művelődésszervező szakon diplomázott, ennek kapcsán rendezvényszervezői tapasztalattal is rendelkezik. Az Alexandra Academy rendezvényeinek főszervezője (A profi sminktetoválás napja I. és II., PMU Backstage Sminktetováló Sikerkonferencia, Nataliya Yeremenko Masterclass Budapest, PMU Business Woman Meetup, PMU StartUp).

A PMU Backstage Sminktetováló Sikerkonferencia előadójaként is sokan megismerték és kérték szakmai tanácsait a marketing megjelenéseik kapcsán.

Social média (Facebook, Instagram), PR és marketing szakértőként, nagy álma teljesül azzal, hogy nőknek, nőkkel, nekik szóló termékek marketingjével foglalkozhat, mert a marketing örök szerelem az életében! Szenvedélye a szövegírás, korábban újságíróként, később reklám szövegíróként is volt, és van is lehetősége kipróbálni magát.

A sminktetováló világ marketing szakértőjeként, PMU Marketing Coach-ként vallja, hogy csodás dolog egy olyan szolgáltatást, tevékenységet képviselni, amiben maga is maximálisan hisz és büszkén viseli is arcán Kolléganője munkáit!

 

Igen, jól látod! Végre elérhető nálunk az a szolgáltatás, amit sokan, sokszor kértetek, méghozzá NEM CSOPORTOSAN, hanem SZEMÉLYRE SZABOTTAN!

Mikor van szükséged privát marketing képzésre?

 • Ha szeretnél személyre szabott, éves marketing tervet kapni, ami hosszú időn keresztül (de minimum 1 éven) át segíti munkádat.
 • Ha észrevetted, hogy a marketing ma már nem kikerülhető tudásanyag egy vállalkozónak, főleg nem egy sminktetoválónak.
 • Ha nincs ötleted, hogy mit kommunikálj a Facebookon.
 • Ha nem tudod mi fán terem az Instagram.
 • Ha szeretnéd weboldalad és internetes megjelenéseid szövegezését profin megalkotni.
 • Ha szeretnél népszerűbb lenni a vendégeid körben érdekes, vonzó és izgalmas tartalmaiddal.
 • Ha szeretnél JELEN LENNI vendégeid életében.
 • Ha szeretnéd, hogy a városban, ahol dolgozol tényezőként kezeljenek a vendégek, tudják, hogy Hozzád kell fordulni, ha sminktetoválásról van szó.

Légy tudatosabb majd több, mint ami most vagy! Legyél Te a tudatos sminktetoválók egyike, Aki részt vesz a képzésen!

Aki megadja magának az esélyt, hogy ne egy csoportos képzésen, általánosságban tanuljon, hanem csak Neki szóló tanácsokat hallgasson és privát oktatáson vesz részt!

  Miért csak privát formában érhető el a képzés?

  Erika fő feladata az Alexandra Academy és az Alexandra márka marketingjének építése. A képzés csak exkluzív, privát formában elérhető, Neked szól, ha nem csoportos programra vágysz, hanem arra, hogy valaki csak Veled, Neked, Érted dogozzon és lehetőséged legyen igazán megnyílni a céljaidat illetően is.

   Mi fog történni velem a Privát Marketing képzésen?

   Egy intenzív ötletelés sorozatnak nézel majd elébe, ahol átbeszéled Erikával a stratégiádat, egészen “leásva” a taktikai, azaz a megvalósítási szintre is. Átbeszélitek céljaidat, de a konzultáció alkalmával újabb céljaid fognak születni, melyekre meg is kapod majd a feladatokat. Minél felkészültebben érkezel, és minél konkrétabb célokat tűzöl ki, annál kevesebb lesz az időpazarlás, azaz annál több időtök lesz az igazi, fontos marketing feladatokkal hatékonyan foglalkozni.

   A képzés 3 lépésből áll. Az első alkalommal találkozol Erikával (ha külföldön, vagy vidéken élsz, akkor Skype videó telefon, vagy Viberen keresztül is meg tudjátok oldani), és 1,5 óra időtartamban átbeszéled Vele, hogy mik az igényeid, hova szeretnél eljutni, mire van pontosan szükséged. Ezt követően pár nap türelmedet kéri, hogy kidolgozza Neked a stratégiát. Ezt követően ismét eljössz, és 4 órában átbeszélitek a dolgokat, ha kérdésed van, megbeszélitek, beállítjátok, megtervezitek, közösen kitaláljátok. Erika rávezet arra, hogy miként gondolkozz a vendégeid fejével, hogyan kommunikálj hatékonyan Vele és Neki. Ha ez az alkalom is lement, akkor 2-4 hét múlva lehetőséged lesz egy fél órás telefonos konzultációra, ahol még felteheted a kérdéseidet, beszélhettek az eredményekről, stb.

    Információk a tanfolyamról

    A konzultáció helye és időpontja: 

    A konzultációk helyszíne lehet az Alexandra Academy Oktatóközpontja, de történhet Skype videó telefon, vagy Viber segítségével is.

    Mennyibe kerül?

    A képzés díja 80,000,-+Áfa

    Az átadott tudás értéke: Nélkülözhetetlen és SZEMÉLYRE SZABOTTAN EGYEDI

    Milyen eredményekre számíthatsz a képzés után?

    • megtanulod kezelni a Facebook oldaladat
    • ha nincs még üzleti oldalad, akkor készítetek, közösen
    • megtanulod kezelni az Instagram oldaladat
    • ha nincs még Instagram oldalad, akkor készítetek közösen
    • elhelyezünk a Google térképen, hogy Vendégeid GPS-el is Rád találjanak
    • intant poszt javaslatokat kapsz
    • egész évre elkészül a SZEMÉLYRE szabott marketing és social média kommunikációs terved
    • tippeket kapsz szövegek, posztok megírásához
    • alap szövegírási tippeket is kapsz
    • bármit kérdezhetsz, mert NINCS ROSSZ KÉRDÉS, és Erika mindegyikre választ ad!

    Itt az idő, hogy megismerd a Marketing szerethető formáját!

    Garancia:

    Garantáljuk, hogy személyre szabottan kialakítjuk marketing stratégiádat, segítünk weblapod és reklámszövegeid elkészítésében. Instant javaslatokat, ötleteket adunk arra vonatkozóan, hogy hogyan kommunikálj.

    Patkós Alexandra ajánlása:

    Mi az, amit meg kell tennie egy mai tehetséges sminktetoválónak? És éppen ezért mi a siker egyik tényezője? Nekem meggyőződésem, hogy ha valakinek különleges tudás van a birtokában, amellyel másokon segíthet vagy másoknak örömet okozhat akkor azt  a tudást, tapasztalatot bizony közkinccsé kell tenni! Ha Te gyönyörű sminktetoválásokat készítesz akkor gondoskodnod kell róla, hogy szélesebb körben megismerhessenek a vendégek, jusson el hozzájuk a küldetésed és határozd meg Te, milyen vendégkörre vágysz! Szeretnél több vendéget? Szeretnél a környéked és környezeted hiteles és népszerű sminktetoválója lenni? Ha meghallgatod Erika tanácsait és végigcsinálod az egyedileg Rád és a céljaidra szabott tennivalókat akkor máris a gyorsítósávon vagy, mely garantáltan meghozza a kívánt változást. Erika specialitása a nőknek készülő marketing, a nőket támogató népszerűsödés és nálam már 100%-ban bizonyította szakértelmét, kreativitását. Most én is közkinccsé teszem Erika szakértelmét..a döntés rajtad áll!

    Nem fogsz csalódni!

     

     Sminktetoválók véleménye a képzésről

     ” Mint kozmetikus mester és sminktetováló, eligazodom a szakma világában, de mint marketinges elveszek benne. Erikával a mesterkurzusokon ismerkedtem meg, na ő a marketing mestere! Nagyon örültem felajánlásának, hogy személyre szabottan tart kurzust , és segít hiányosságaim pótlásában. Köszönet érte!”

     ” Erika segítségével rengeteg időt lehet megspórolni. Készen kapjuk az irányelveket, hová? miből? mennyit? Leveszi vállunkról a manegelés terhét. Ő mindkét oldalt átlátja, így segítségével egyéni és egyedi marketinget tudunk létrehozni.”

     ” Erikától bátran kérdezhettem. Nagyon tetszett, hogy gyakorlatorientált volt a képzés, és hálás vagyok, hogy sok olyan tanácsot kaptam, amelyeket azonnal kamatoztatni tudok a munkám során.„

     „ Botos Erika rendkívül készséges, kedves, szakmailag messzemenőkig felkészült oktató. Marketing vezetőként nem csupán a téma elméletében, de gyakorlatában is otthonosan mozog. Emellett nagyon színes előadó, így élmény volt Tőle hallani a tudnivalókat.”

     ” Erika teljesen más aspektusból világította meg a reklámozást. Mai trendeknek megfelelő irányelveket adott, melyekkel sokkal kevesebb idő alatt, célratörő hirdetéseket állíthatunk össze.”

     ” Számomra fontos, hogy olyantól tanulhassak, akire fel tudok nézni szakmailag, és emberi oldala is magával ragad. Erika számomra ilyen, az első perctől. Rugalmas, figyelmes, finoman irányító. Nagyon örülök, hogy ismerhetem, és, hogy tőle tanulhattam. Kurzusait szívből ajánlom minden kolléganőnek, aki úgy érez mint én is, ha nem vagy a Facebook-Instagram világában- nem is létezel/ vele ott lehetünk .”

     „ A képzés nagyon hatékony, hiszen Erika csak velem foglalkozott egész nap, másrészt rendkívül hasznos, mivel a gyakorlatba azonnal átültethető tudást ad. Emellett pedig szórakoztató, érdekes a témája. A nap során a saját vállalkozásomra szabott marketingtervet is készítettünk a sminktetoválás-meglepetésekről, és már alig várom, hogy ezt elkezdhessem megvalósítani!”

     „ Minden felmerülő kérdésemre tökéletes választ kaptam és nem csak tartalmi, hanem gyakorlati ötleteket is a posztoláshoz. Beszélgetés közben is folyamatosan jegyzetelt Erika. Az volt a célja, hogy minél inkább személyre szabott segítséget tudjon adni, és úgy gondolom ezt maximálisan meg is oldotta.”

     Tarts lépést a konkurenciáddal és élvezd a PRIVÁT képzés adta luxust és exkluzivitást. Nem általánosságokban beszélünk majd, hanem RÓLAD, a VÁLLALKOZÁSODRÓL, támogatva és elősegítve ezzel azt, hogy még sikeresebb onLÁNY legyél!

      

     Már most hívd Erikát, ha ezzel a tudásanyaggal minél előbb meg akarsz ismerkedni és sikert-sikerre halmozni!

     Várunk tanfolyamainkon!

     Várjuk jelentkezésed, kérj tanácsot, hogyan fejlődj!

     Regisztráció után visszahívunk!

     Tel: +36 30 28 750 75
     8 és 16 óra között.

     academy@alexandra-academy.com

     Hírlevél
     feliratkozás

     Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy minél hamarabb értesülhess a lefrissebb sminktetováló technikákról, tanfolyamokról és eszközökről.

     Want to see more?

     Gallery
     Services
     Blog

     Email Me