Rontott és átalakítandó sminktetoválások javítása

Avagy, hogyan győzd meg végleg a vendéged arról, hogy profi vagy a szakmádban! A kék szemöldök hogyan lesz barna? A barna szájkontúr hogyan lesz rózsaszín? Az előnytelen szemhéjvonal hogyan válik különleges szemsminkké?  Nagyon nagy az igény a javítási munkákra és nagyon sok lehetőség van arra, hogy javítsunk a vendégek megjelenésén. Külön foglalkozunk a szemöldök, a szem, és a száj tetoválások javítási módszereivel és technikáival.

Gyakorlati rész 2 saját modellel!

Ezt a tanfolyamot az alap technikákban tapasztalattal rendelkező kolléganőknek ajánljuk! 

Ez a tanfolyam olyan haladó sminktetoválóknak szól, akik szeretnének javítási, korrigálási munkákat vállalni a szem, a szemöldök és a száj területén. 

Mikor és hogyan van lehetőségünk satírozott szemöldököt átalakítani szálassá? Az előnytelen színtónusokat hogyan tudjuk közömbösíteni? Milyen javítási lehetőségek vannak szemhéjnál? Hogyan javíthatók az erős, vastagon megmaradt szájkontúrok és a lilás-barnás szájsatírok? Melyek a korrekciókor használatos színelméleti szabályok a sminktetoválásban?

Mikor vállaljunk el egy javítási munkát és mikor nem? Hogyan kommunikáljunk vendégünkkel a várható eredményről?

Komplett, kipróbált megoldási módszerek, extra színelmélettel!

A tanfolyam időtartama: 1 nap  9:00- 17.00-ig

Létszám: 4-5 fő

Tanfolyam menete: 

9:00-10:00-ig

– hibalehetőségek a sminktetoválásban

– szemöldök korrekciós lehetőségei

– szemhéj korrekciós lehetőségei

– száj korrekciós lehetőségei

– esettanulmányok

– javításhoz használható színek

– reális elvárható eredmények

– hatékony vendégkommunikáció

– tetoválás eltüntetési lehetőségei

– milyen munkákat NE vállaljunk el

10.00-12.30-ig

Első saját modell elkészítése. Válassz egy olyan esetet, amelyet nem mertél egyedül elvállalni, korrigálásra, átalakításra vagy javításra szorul. Pl: kékes, szürkés, lilás, vöröses szemöldök, barnás szájkontúr, előnytelen szín, satírozás átalakítása szálassá, határozatlan szemkontúr, stb…

Ebédszünet: 12:30-13:00-ig, melyre vendégünk vagy és azt rendelünk, amit szeretnél

13.00-tól 16:30-ig

Második saját modell elkészítése. Válassz egy olyan esetet, amelyet nem mertél egyedül elvállalni, korrigálásra, átalakításra vagy javításra szorul. Pl: kékes, szürkés, lilás, vöröses szemöldök, barnás szájkontúr, előnytelen szín, satírozás átalakítása szálassá, határozatlan szemkontúr, stb…

16:30 Összegzés

A tanultak újbóli rendszerezése, kérdések átbeszélése, oklevelek kiállítása

A tanfolyamon teljes ellátást biztosítunk, kávé, süti, gyümölcs, ebéd, üdítő, szűrt víz

Fontos!

Jelentkezéskor, kérünk, hogy küldj jó minőségű fotót a tetoválásról, amelyet a tanfolyamon átalakítani, javítani fogsz! A fotókat a patkosalexandra@gmail.com címre várjuk “javítani szeretném” jeligével.

Sminktetováló gépedet feltétlenül hozd magaddal, hiszen azzal fogsz dolgozni a tanfolyam során! A teljes tűrepertoároddal is készülj és mi segítünk kiválasztani a megfelelőt.

Képzés ára: 100.000 Ft + Áfa

Várunk tanfolyamainkon!

Várjuk jelentkezésed, kérj tanácsot, hogyan fejlődj!

Regisztráció után visszahívunk!

Tel: +36 30 28 750 75
8 és 16 óra között.

academy@alexandra-academy.com

Hírlevél
feliratkozás

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy minél hamarabb értesülhess a lefrissebb sminktetováló technikákról, tanfolyamokról és eszközökről.