IV. Átképző

Erre a képzésre olyan szakemberek jelentkezhetnek, akik már valahol tanultak sminktetoválni, de nem érzik megfelelőnek a megszerzett tudást, nem elég magabiztosak ahhoz, hogy dolgozzanak illetve olyan sok hiányossággal rendelkeznek, amely szükségessé teszi az alapismeretek újbóli megszerzését. Ennek a tanfolyami típusnak a tematikáját általában mindenkinél egyénileg alakítjuk ki, attól függően, hogy milyen korábbi tapasztalatokkal rendelkezik a tanuló.

Helyszín:

A képzések napi 8 órában történnek, előre egyeztetett időpontban kezdődnek az Alexandra Academy zuglói oktatóstúdiójában. A tanulók a saját sminktetováló gépükkel dolgoznak a tanfolyam során ezért feltétlenül hozd magaddal a gépedet minden alkalomra! A sminktetováló gépen kívül minden szükséges eszközt, anyagot, oktatási segédletet biztosítunk. Ha nem Alexandra márkájú géppel dolgozol akkor kérünk, hogy tűt vagy tűmodult is hozz magaddal. A modellek intézése a tanuló egyéni feladata és felelőssége.

Létszám: 2- 5 fő

A tanfolyam sikeres elvégzését tanúsítvánnyal igazoljuk, azonban fenntartjuk a jogot, hogy az oklevelet nem adjuk át olyan tanulónak, aki nem jelenik meg minden előírt oktatási napon, nem végzi el a feladatokat a Tőle elvárható legnagyobb gondossággal és körültekintéssel, illetve a kiadott oktatói utasítások alapján, valamint bármely gyakorlati részt hiányosan vagy egyáltalán nem végez el! 

Ár, téma és időtartam: egyedileg kialakítva