3D szemöldök tanfolyam

Ezen a tanfolyamon azoknak érdemes részt venni, akik a kezdő technikákban már gyakorlottak és szeretnék tudásukat elmélyíteni, szeretnének még kifinomultabban dolgozni. Különleges szálrendezést ismerhetnek meg a résztvevők és további elemekkel bővülhet technikai tudásuk is. A tanfolyamon megtanult, új gyakorlati fogásokkal a tanfolyam részvevői jelentős előnyre tehetnek szert a szemöldök készítésben. Megtanulhatják mitől válik térhatásúvá a szálazott szemöldök, hogyan lehet a szálakat személyre szabottan elkészíteni, a színeket kiválasztani. Milyen eszközökre, trükkökre és módszerekre van szükség, hogy vendégünk kérését teljesíteni tudjuk.

A tanfolyam időtartama: 1 nap 9:00- 18.00-ig

Létszám: 3-4 fő

Tanfolyam menete: 9:00-11:00-ig

– haladó szálazási elméletek

– Új szálrendezés megismerése és lépései

– szemöldöktípusok

– gyakorlás papíron vagy gumilapon

– új technikai fortélyok

– leggyakoribb hibák

11.00-13.300-ig Élő bemutató

Patkós Alexandra készít el egy szálazott szemöldököt haladó technikákkal, melyen minden gyakorlati lépés látható, megérthető. Tippek és trükkök, hogyan választjuk ki, melyik szálrendezés a legalkalmasabb, hogyan lesz szimmetrikus a 2 oldal, hogyan tudunk hatékonyan dolgozni, milyen érzéstelenítőt érdemes használni, mikor fejezhetjük be a munkát, stb..

Ebédszünet: 13:30-14:00-ig, melyre vendégünk vagy és azt rendelünk, amit szeretnél

14:00-18:00-ig Sminktetoválás saját modellen

Mindenki saját modelljén készíti el a szálazást, lépésről-lépésre haladunk a különböző szakaszokon, aprólékosan megtervezzük a munka lépéseit. A tanfolyam résztvevői egymás modelljének az átalakulását is figyelemmel kísérhetik.

18:00 Összegzés

A tanultak újbóli rendszerezése, kérdések átbeszélése, házi feladatok kiosztása, oklevelek kiállítása A tanfolyamon teljes ellátást biztosítunk, kávé, süti, gyümölcs, ebéd, üdítő, szűrt víz

Képzés ára: 165.000 Ft + Áfa

Ajándék: meglepetés termék!

Privát képzés 1 főnek: 270.000 Ft + Áfa

Az aktuális tanfolyamra minden hely elkelt, íratkozz fel a várólistára és hamarosan keresünk az új időpontokkal!

Képek a 3d technikáról

Várunk tanfolyamainkon!

Várjuk jelentkezésed, kérj tanácsot, hogyan fejlődj!

Regisztráció után visszahívunk!

Tel: +36 30 28 750 75
8 és 16 óra között.

academy@alexandra-academy.com

Hírlevél
feliratkozás

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy minél hamarabb értesülhess a lefrissebb sminktetováló technikákról, tanfolyamokról és eszközökről.