Volának sűrű hete volt: először is kamatoztathatta a szájtetoválásról tanultakat a gyakorlatban 2 modellen is, majd az elvégzett 3 modul összefoglaló napja következett (ez egy plusz tudás elmélyítő gyakorlati nap, azoknak a tanulóknak, akik több modulon vesznek részt).

sminktetoválás oktatás
sminktetoválás_oktatás

A modellszerzés nehézségei

Mivel Viola győri, így nem volt könnyű számára budapesti helyszínre ennyi modellt szerezni: minden elvégzett modulra 2 (3*2), az összefoglaló napra még kettő, tehát pár hét leforgása alatt összesen 8 modellre volt szüksége. Ez a feltétel komoly nehézséget okozhat a tanulóknak, de Alexandra csapata ebben sem hagyja őket magukra! Így, némi közreműködéssel Violának is meglett valamennyi modellje. Bár aggasztó volt számára az ismeretlen modellek megbízhatósága, szerencsére mindenki időben odaért és rendben zajlott a munka.

sminktetoválás_oktatás

Időközben Viola már elkezdte a munkát „élesben” a győri szalonjában. Az alapos, mindenre kiterjedő képzést követően nem is volt kétséges számára, hogy ezután már tetoválásra is fogadja a vendégeket. Akadnak is bejelentkezések szép számmal, a sikerélmények pedig még tovább erősítik az elszántságát, a fejlődni akarását.

szemöldoktetoválás
szemöldoktetoválás
szemöldoktetoválás

Miért lett Viola kedvence a szájtetoválás?

Az ajaktetoválás volt az utolsó modul, amit elvégzett és elmondása szerint ez a terület vált a kedvencévé. Köszönhető ez annak is, hogy az oktatáson olyan szerencsében volt része, hogy ketten voltak két oktatóval, ami már felér egy privát képzéssel.

„Imádom Julcsi és Klau hozzáállását a szakma iránt. Látszik rajtuk, hogy a szerelmesek abba, amit művészi tudással képviselnek.”

Erdényi Viola

Az Arcművész Ösztöndíj nyertese

szájtetoválás
szájtetoválás

Ami még hátra van..

A 3 modul és az összefoglaló nap után hátravan még a korrekciós nap, amikor lehull a lepel és megláthatjuk a korábbi tetoválások gyógyult végeredményét is. Az Alexandra Academy-n a korrekciós nap is hozzátartozik a képzéshez, így nemcsak hogy a korrekciót is oktatói felügyelettel végzik a tanulók, hanem egészen sokáig kapcsolatban maradnak az oktatókkal, akik lelkiismeretesen figyelemmel kísérik és segítik a fejlődésüket.