Oktatóink

Az Alexandra Academy oktatói számára a sminktetoválás nem csak egy szakma, ők mindannyian küldetésüknek tekintik, hogy a tehetséges magyar sminktetoválókat művészi szintre fejlesszék. Ehhez a szakmai segítségen túl az üzleti, marketing- és emberi támogatást is megkapod tőlük.

Patkós Alexandra

„Megszállottan rajongok a sminktetoválásért és megkérdőjelezhetetlenül hiszek benne.
Tudom, hogy a sminktetováló tudásnak van egy olyan szintje, amely elégedett vendégeket szül és megkönnyíti a nők mindennapjait.
A sminktetoválás művészi arcát csak olyan szakemberek képesek megmutatni a nőknek, akik elhivatottak, lelkiismeretesek és fejlődni vágynak!”

Hiszem, hogy az elhivatott sminktetoválóknak a megszerzett tapasztalatokkal az újragondolt eszközökkel, a biztonságot nyújtó pigmentekkel és a munkát segítő praktikus kiegészítőkkel segítségükre lehetek egy magasabb szint elérésében.

Jánosi Júlia

Sminktetováló, kozmetikus végzettség

A szépség mindenhol, minden emberben megtalálható.
Munkám során a legfontosabb célkitűzésem, hogy ez a szépség ne maradjon rejtve. A szakma fortélyainak elsajátítása előtt építészetet tanultam a középiskolában, ahol a precizitás és pontosság elengedhetetlen. Ez a két tulajdonság a szépségszakmában is nélkülözhetetlen, főleg a sminktetoválás során.
Lelkesítő érzés, hogy a legmodernebb technikákat már elsőként elsajátíthattam Magyarországon és azokat alkalmazva a mindennapi munka során, olyan tapasztalatra tehettem szert, hogy tudásommal más sminktetoválóknak is segítségére lehetek a sikerhez vezető úton.

Az alábbi tanfolyamokon találkozhatsz velem: Kezdő sminktetováló képzés, Artistry eyebrow, Soft powder szemöldök, Szálazott szemöldök alapismeretek, Tudásfrissítő képzések, Alexandra Academy szemináriumai

PETUSÁK KLAUDIA

Sminktetováló

Nem csak a sminktetoválás, hanem sminktetováló tudásomnak az átadása is nagy szenvedélyem. Oktatásaimat mindig a legnagyobb felkészültséggel és a tanulók igényeit a legnagyobb figyelemmel kísérve tartom. Ez egy olyan szakma, amiben minden nap tudunk egy picit többek lenni és újra átlépjük a saját határainkat. Hiszem, hogy mindenki többre képes és mindenkiben ott van az a plusz amitől egyedivé tud válni a szakmában. Ezeket a rejtett képességeket igyekszem felismerni a tanulóimban és segítem őket a fejlődésben. Továbbá örömmel tölt el minden tanulóm látványos fejlődése és sikere amihez hozzájárulhatok.

Daróczy-Kiss Virginia

Sminktetováló

Az oktatás számomra rendkívüli élmény, hiszen lehetőséget kapok arra, hogy a tanulók fejlődését személyesen kísérjem figyelemmel. A tanítványok nem csupán a legújabb technikákkal ismerkednek meg, hanem felfedezik az egyedi igények sokszínűségét is. A legnagyobb öröm számomra, amikor a tanfolyamok végén láthatom hogyan alkotnak minőségi sminktetoválásokat a tanulók.