Oktatóink

Az Alexandra Academy oktatói számára a sminktetoválás nem csak egy szakma, ők mindannyian küldetésüknek tekintik, hogy a tehetséges magyar sminktetoválókat művészi szintre fejlesszék. Ehhez a szakmai segítségen túl az üzleti, marketing- és emberi támogatást is megkapod tőlük.

Patkós Alexandra

„Megszállottan rajongok a sminktetoválásért és megkérdőjelezhetetlenül hiszek benne.
Tudom, hogy a sminktetováló tudásnak van egy olyan szintje, amely elégedett vendégeket szül és megkönnyíti a nők mindennapjait.
A sminktetoválás művészi arcát csak olyan szakemberek képesek megmutatni a nőknek, akik elhivatottak, lelkiismeretesek és fejlődni vágynak!”

Hiszem, hogy az elhivatott sminktetoválóknak a megszerzett tapasztalatokkal az újragondolt eszközökkel, a biztonságot nyújtó pigmentekkel és a munkát segítő praktikus kiegészítőkkel segítségükre lehetek egy magasabb szint elérésében.

Jánosi Júlia

Sminktetováló, kozmetikus végzettség

A szépség mindenhol, minden emberben megtalálható.
Munkám során a legfontosabb célkitűzésem, hogy ez a szépség ne maradjon rejtve. A szakma fortélyainak elsajátítása előtt építészetet tanultam a középiskolában, ahol a precizitás és pontosság elengedhetetlen. Ez a két tulajdonság a szépségszakmában is nélkülözhetetlen, főleg a sminktetoválás során.
Lelkesítő érzés, hogy a legmodernebb technikákat már elsőként elsajátíthattam Magyarországon és azokat alkalmazva a mindennapi munka során, olyan tapasztalatra tehettem szert, hogy tudásommal más sminktetoválóknak is segítségére lehetek a sikerhez vezető úton.

Az alábbi tanfolyamokon találkozhatsz velem: Kezdő sminktetováló képzés, Artistry eyebrow, Soft powder szemöldök, Szálazott szemöldök alapismeretek, Tudásfrissítő képzések, Alexandra Academy szemináriumai

Murzsa Dorina

Sminktetováló, kozmetikus végzettség

A kozmetikus végzettség mellett vágytam valami olyanra, amivel maradandót adhatok illetve maradandót alkothatok a nők számára,amivel nap mint nap magabiztosabbak lehetnek.

Ezért választottam a sminktetováló szakmát, amivel mindenki számára egyénre szabott elképzelés és adottság alapján tudunk tetoválást készíteni a legmodernebb technikákkal.

Szerencsém volt a szalonban több kolléganőtől tanulni, így 

remélem én is tudok segíteni mások fejlődésében, aki  ezt a szakmát választja hivatásaként.

Hírlevél
feliratkozás

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy minél hamarabb értesülhess a legfrissebb sminktetováló technikákról, tanfolyamokról és eszközökről.