Szemöldök tetoválás

Nálunk a létező összes szemöldök tetováló módszert elsajátíthatod

Ez a tanfolyam olyan sminktetoválóknak ajánlott, akik még nem készítenek szálas szemöldököt vagy tanulták, esetleg képzés nélkül próbálgatták, de nem jártak sikerrel.

Szemöldök specialistáknak! Olyan szakembereknek ajánljuk, akik már gyakorlattal készítenek szálazott szemöldököt és tudásukat szeretnék művészire fejleszteni és céljuk, hogy képesek legyenek teljesen élethű szemöldök tetoválás elkészítésére.

A satírozás reneszánsza! Satírozás újragondolva, lágy, finom, természetes hatású szemöldök. Jelenleg az egyik legnépszerűbb szemöldök készítési technika, a nők nagy kedvence. Előnye, hogy az összes szemöldök módszer közül ezt a legkönnyebb elsajátítani és hamar sikerélményt okoz.

A szálazott szemöldök kézi változata, más néven microblading-ként is hallhattál róla. Az egész világon az egyik legelterjedtebb technika és nálunk is ez a legnépszerűbb tanfolyam. Akkor válaszd ezt, ha fontos számodra, hogy szép íves és vékony szálakat tudj készíteni és a szálrendezési tudásodat is szeretnéd elmélyíteni.

Ezt a képzést azoknak a szakembereknek tartjuk, akik készítenek valamilyen szálazott szemöldököt /gépi vagy kézi/ Akkor válaszd ezt, ha már tapasztalt vagy a szemöldök készítésben és valami különlegeset tanulnál.

Fókuszálj a szemöldökre és tanulj tudatosan! Építsd fel 10 hónap alatt a szemöldök tetováló tudásod és lepd meg vendégeidet az összes létező technikával. 4 különböző szemöldök technika 3 áráért!