Gépi szálazás az alapoktól

szemöldök tetoválás tanfolyam

Ez a továbbképző tanfolyam olyan sminktetoválóknak ajánlott, akik még nem készítenek szálas szemöldököt vagy tanulták, esetleg képzés nélkül próbálgatták, de nem jártak sikerrel.

Ha te már gyakorlott vagy a szálazásban, akkor neked a 3D Brows Művészi szemöldöktetováló tanfolyamot ajánljuk, amely a szálazásnak egy következő, haladó szintje. Bővebb infóért kattints IDE>>>>>>

Az eddigi tapasztalatok azt bizonyították, hogy a gépi szálazott szemöldök elsajátítása a legnehezebb kihívás a sminktetoválóknak. Élethű, a két oldalon szimmetrikus, összetett szálrendezés, vékony, íves szálak, tónusok és természetes összhatás jellemzi a mai szálazott szemöldököt. Ez az, amit a sminktetoválók nagy része nem tud 1 nap alatt elsajátítani! Éppen ezért ezt a tanfolyami típust átmódosítottuk, ezentúl az élő modelles gyakorlati részre a tanfolyam után minimum 2 héttel kerül sor. Ezáltal kellő ideje lesz a tanulónak elsajátítani a szálrendezést, gyakorolni a pontos vonalvezetést, vonalkövetést, a szálazás finom mozdulatait. Hiába tetovál valaki 10-15 éve és kellő magabiztossággal rendelkezik, a szálazás mindenki esetében tartogat meglepő nehézségeket!

Az ismert, hagyományos technikán kívül nálunk még másik 4 szálazási módszert sajátíthatnak el a résztvevők ezen az alapképzésen. Ez a másik 4 típus lényegesen könnyebb, mint a széles körben elterjedt hagyományos típus, mely egymásra dőlő szálakból áll. A hagyományos technika véleményünk szerint egy csapdát rejt, mert csak azt tanulva, nagy kihívással és nehézséggel küzd a szálazásban kezdő sminktetováló.

A mi módszerünkkel, könnyebben elsajátítható a szálak szép és természetesebb kialakítása és ezek a szálazási módszerek már az első munka során sikerélményt adnak. Az összesen 5 típus ismerete abban is segít, hogy vendégünknek legjobban passzoló technikát alkalmazzuk, ezáltal nem esünk abba a hibába, hogy csakis egyen szemöldököket készítünk.

A tanfolyam időtartama: 1 nap 9:00- 17.00-ig + 2 hét múlva az élőmodelles gyakorlás 09:00-13:00-ig.

Létszám: 3-4 fő

Tanfolyam menete:

1 nap

9:00-12:30-ig

– általános ismeretek

– szemöldök diagnosztizálása

– a 4 szálazási módszer megismerése és lépései

– színekre vonatkozó szabályok

– szemöldöktervezés, előrajzolás

– kezelőfej helyes használata a szálazás során

– gyakorlás gumilapon

– fényképezési ismeretek

– leggyakoribb hibák

Ebédszünet: 12:30-13:00-ig, melyre vendégünk vagy és azt rendelünk, amit szeretnél

13.00-15.00-ig Élő bemutató

Az oktató elkészít egy szálazott szemöldököt, melyen minden gyakorlati lépés látható, megérthető. Tippek és trükkök, hogyan választjuk ki, melyik szálrendezés a legalkalmasabb, hogyan lesz szimmetrikus a 2 oldal, hogyan tudunk hatékonyan dolgozni, milyen érzéstelenítőt érdemes használni, mikor fejezhetjük be a munkát, stb..

15:00-16:30-ig Szálazás gyakorlása

Mindenki gumilapon készíti el a szálazást, lépésről-lépésre haladunk a különböző szakaszokon. Gumilap után, babafejen is gyakorolnak résztvevők.

16:30 – 17:00 Összegzés

A tanultak újbóli rendszerezése, kérdések átbeszélése, házi feladatok kiosztása a 2 hét múlva esedékes élőmodelles gyakorlásig.

A tanfolyamon teljes ellátást biztosítunk, kávé, süti, gyümölcs, ebéd, üdítő, szűrt víz

2. nap /2 hét múlva/

09:00- 13:00-ig

Mindenki saját modellen készíti el a szálazott szemöldök tetoválást lépésről-lépésre. Előrajzolás, színválasztás, szálrendezés kiválasztása, tetoválás elkészítése.

TUDNIVALÓK ÉS JELENTKEZÉS:

A képzés ára:

  • 1,5 napos tantermi képzés: 195.000 Ft + ÁFA
  • 1,5 napos tantermi képzés + 2 órás online videós képzés: 220.000 Ft + ÁFA

A tanfolyamon teljes ellátást biztosítunk, kávé, süti, gyümölcs, választható ebéd, üdítő, ásványvíz.

Jelentkezni a gombra kattintva egy űrlapon tudsz. Maga az űrlap kitöltése még nem jár fizetési kötelezettséggel, arra szolgál, hogy rögzítsük a jelentkezésedet és felvegyük veled a kapcsolatot.

A következő időpontok:  

2024. május 15. és május 28.

Képek a gépi szálas szemöldök technikáról

Várunk tanfolyamainkon!

Várjuk jelentkezésed, kérj tanácsot, hogyan fejlődj!

Regisztráció után visszahívunk!

Tel: +36 30 28 750 75
8 és 16 óra között.

academy@alexandra-academy.com