Tudásfrissítő, tudásszintemelő képzés

Már régebb óta tetoválsz, mégis gondod van egy területtel? Nem rossz a munka, amit csinálsz, csak mégsem érzed tökéletesnek? Ugyanazokat a hibákat követed el, holott már sokféleképpen próbáltad keresni a megoldást? Úgy érzed nem tudsz fejlődni, mert ezek miatt a gondok miatt nem pont úgy sikerül a munka ahogy szeretnéd?

Akkor ez a képzés neked való!

Meglévő tudásszintedhez választhatsz képzést bármelyik területen is legyen problémád. Ezek rövidebb képzések, hiszen Te már gyakorlott vagy, csak szükséged van trükkökre és fortélyokra illetve arra, hogy kérdéseidre választ kapj.

1. opció:

Eljössz egy előre egyeztetett időpontban, amikor Alexandra vagy profi kolléganői egyike, a számodra problémás területet tetoválja. /pl. száj/A vendéggel megbeszéljük, hogy Te is jelen leszel és közben az oktató magyarázza a munkafolyamatokat mit miért csinál. Ez kb. 3 órás elfoglaltságot jelent, közben kérdezhetsz, jegyzetelhetsz.

Ára: 50.000 Ft + Áfa

2. opció:

Kb. 3-4 óra tanulás. A Te modelledet készítitek el az oktatóval közösen, minden folyamatot lépésről-lépésre mutatva, magyarázva, minden felmerülő kérdést megbeszélve. A tetoválásban végig korrigálja a mozdulataidat, ha szükséges és megtanulod a hibáidat kijavítani. A tetoválás lépéseiről kapsz egy összefoglalót.

Ára: 80.000 Ft + Áfa

3. opció:

A Te igényeidre és kihívásaidra állítjuk össze a tananyagot, amely lehet elméleti, lehet gyakorlati vagy ezek keveréke.

Gondolkodhatsz 1-2 órás tanácsadásban vagy 1-2 napos képzésben is. A lényeg, hogy kéréseidre megkapd a választ és kihívásaidra,  nehézségeidre a megoldást.

Ára: egyedi ár

FONTOS:

Az alábbi területeken tud nagyon hatékony lenni a tudásszintemelő képzés:

  • klasszikus és haladó sminktetováló technikákban nehézségek
  • nem megfelelő, nem elég szép gyógyult eredmények
  • a sminktetoválások frissítésével kapcsolatos bizonytalanságok
  • előrajzolással kapcsolatos nehézségek
  • arcszerkezet elemzéssel, ideális formai kialakítással kapcsolatos hibák
  • érzéstelenítés helyes és hatékony alkalmazása az adott területen
  • színválasztás, színismeret

Szálazott szemöldök tetoválással kapcsolatban csak akkor válaszd ezeket a képzésfajtákat, ha már tudsz szálazni, de kisebb hibáidat szeretnéd korrigálni, esetleg nem tudod hogyan érd el a művészibb hatást.

Ha viszont azt szeretnéd megtanulni, hogy az előrajzolásod, hogyan lesz még gyorsabb és egyszerűbb, hogyan kommunikálj a vendéggel hatékonyan, hogyan húzz még vékonyabb szálakat, milyen szögben tartsd a kezelőfejet, hogyan feszíts, miként lesz szimmetrikus a 2 oldal, akkor bátran jelentkezhetsz a rövid képzésekre, mert ezek a trükkök ilyen formában is hatékonyan átadhatók.

Bővebb információért keress minket!!!

Várunk tanfolyamainkon!

Várjuk jelentkezésed, kérj tanácsot, hogyan fejlődj!

Regisztráció után visszahívunk!

Tel: +36 30 28 750 75
8 és 16 óra között.

academy@alexandra-academy.com