Egy terület tudásfejlesztő képzése

Már régebb óta tetoválsz, mégis gondod van egy területtel? Nem rossz a munka, amit csinálsz, csak mégsem érzed tökéletesnek? Ugyanazokat a hibákat követed el, holott már sokféleképpen próbáltad keresni a megoldást? Úgy érzed nem tudsz fejlődni, mert ezek miatt a gondok miatt nem pont úgy sikerül a munka ahogy szeretnéd?

Akkor ez a képzés neked való!

Meglévő tudásszintedhez választhatsz képzést bármelyik területen is legyen problémád. Ezek rövidebb képzések, hiszen Te már gyakorlott vagy, csak szükséged van trükkökre és fortélyokra illetve arra, hogy kérdéseidre választ kapj.

FONTOS:

Szemöldöktetoválással kapcsolatban csak akkor válaszd ezeket a képzésfajtákat, ha már tudsz szálazni, de kisebb hibáidat szeretnéd korrigálni. Ha szálrendezésben szeretnél fejlődni vagy gondod van az előrajzolással, színválasztással akkor ez a képzés nem megfelelő!! A szálazott szemöldök a legnehezebb műveletek egyike és mind a 3 tudásszinten rengeteg a tananyag, ezért ezek csak 1 napos képzésen sajátíthatók el!

Ha viszont azt szeretnéd megtanulni, hogy az előrajzolásod, hogyan lesz még gyorsabb és egyszerűbb, hogyan kommunikálj a vendéggel hatékonyan, hogyan húzz még vékonyabb szálakat, milyen szögben tartsd a kezelőfejet, hogyan feszíts, miként lesz szimmetrikus a 2 oldal, akkor bátran jelentkezhetsz a rövid képzésekre, mert ezek a trükkök ilyen formában is hatékonyan átadhatók.

1. opció:

Eljössz egy előre egyeztetett időpontban, amikor Alexandra vagy profi kolléganői egyike, a számodra problémás területet tetoválja. /pl. száj/A vendéggel megbeszéljük, hogy Te is jelen leszel és közben az oktató magyarázza a munkafolyamatokat mit miért csinál. Ez kb. 3 órás elfoglaltságot jelent, közben kérdezhetsz, jegyzetelhetsz.

Ára: 50.000 Ft + Áfa

2. opció:

Kb. 3-4 óra tanulás. A Te modelledet készítitek el az oktatóval közösen, minden folyamatot lépésről-lépésre mutatva, magyarázva, minden felmerülő kérdést megbeszélve. A tetoválásban végig korrigálja a mozdulataidat, ha szükséges és megtanulod a hibáidat kijavítani. A tetoválás lépéseiről kapsz egy összefoglalót.

Ára: 80.000 Ft + Áfa

3. opció:

Kb. 6-7 óra tanulás, az 1-es és a 2-es opció együttesen. Itt nézheted és rögtön utána gyakorlatban is kipróbálhatod a trükköket, fortélyokat és minden kérdésedre választ kaphatsz a tetoválással kapcsolatban. A tetoválás lépéseiről kapsz egy összefoglalót.

Ára: 100.000 Ft + Áfa

Várunk tanfolyamainkon!

Várjuk jelentkezésed, kérj tanácsot, hogyan fejlődj!

Regisztráció után visszahívunk!

Tel: +36 30 28 750 75
8 és 16 óra között.

academy@alexandra-academy.com