Az Alexandra Academy a sikeres sminktetoválók iskolája!

A legjobb helyen jársz

Z

Ha államilag elismert végzettséget szeretnél

Z

Ha művészi szintű kivitelezésre törekszel

Z

Ha a legújabb trendeket szeretnéd megtanulni

Z

Ha a profivá válást a jó alapokkal szeretnéd kezdeni

Z

Ha Patkós Alexandra nyomdokaiba szeretnél lépni

tanulj sminktetoválást alexandra sikermetódusa szerint!

sminktetováló alapképzés

260 órás, hivatalos tanúsítványt nyújtó képzés

Mi a tudásban és a sok gyakorlás elvében hiszünk, amit be is tartunk, ezért  a tanulóinknak több mint 90%-a sikeresen elindul a szakmában.

Kinek javasoljuk?

Az Alexandra Academy sminktetováló alapképzése, olyan kozmetikusoknak javasolt, akik biztosak benne, hogy minőségi sminktetoválással szeretnék szolgáltatásukat bővíteni és kiemelten fontos számukra a biztonság, az esztétikum és a művészet. Akiknek fontos, hogy olyan oktatóktól tanuljanak, akik nemcsak nagy tapasztalattal rendelkeznek az oktatásban és a sminktetoválásban egyaránt, hanem nap mint nap használják is a legújabb trendeket, eszközöket, és kiválóan átlátják a sminktetoválás világát. Törvényben előírt bemeneti feltétel a kozmetikus végzettség.

Meddig tart a képzés?

A hivatalos végzettséget nyújtó képzés (Felnőttképzési Rendszerben az Oktatási Minisztérium által elfogadott Sminkteováló Programkövetelménynek megfelelően) időtartama 260 óra mely átlagosan 5 hónap időtartamban zajlik. A képzés során elméleti, gyakorlati és élő modelles gyakorlatok váltják egymást, az egyes tananyagtípusok között meghagyva az időt a megfelelő felkészülésre és gyakorlásra.

Miből áll a képzés?

A sminktetováló alapképzés során a nélkülözhetetlen elméleti ismereteken túl a púderes szemöldök, klasszikus szemhéj és az ajaksatírozást tanulják meg a hallgatók.

Ezen kívül pedig alkalmassá válnak arra, hogy komplett sminktetováló szolgáltatást tudjanak nyújtani a vendégeiknek, beleértve a fényképezést, portfóliókészítést, vendégkoordinációt. Alapszintű vállalkozási ismereteket, a sminktetováló szakmában leghatékonyabb marketing módszereket és érvényesülési lehetőségeket is tanulnak a későbbi karrier építéshez.

A következő kezdő képzés ideje: 2023. április

Ha jelentkeznél vagy bővebb tájékoztatást szeretnél, a fenti gombra kattintva töltsd ki az űrlapot. Az űrlap kitöltése nem jár semmilyen kötelezettséggel, csak arra szolgál, hogy fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

Miben vagyunk különlegesek?

Mivel a sminktetoválás felelősségteljes szakma, ezért a tanulási idő elnyújtása lehetőséget ad arra is, hogy a buktatók, nehézségek is felszínre kerüljenek. Nálunk nemcsak a tetoválások személyre szabottak, kiscsoportos képzéseinken a tanulók egyéni jellemzőit (előnyeit és hibáit is), maximálisan figyelembe vesszük, a bennük rejlő embert segítjük az útján. A képzés végeztével sem engedjük el a kezed, bármikor fordulhatsz Alexandrához a kérdéseiddel, legyen az szakmai vagy üzleti.

Oktatási tematikánk a Sminktetováló Programkövetelményben leírtaknak megfelelően történik és azokat a saját Arcművész módszertanunkkal és a több mint 20 éves szakmai és üzleti tapasztalatainkkal gazdagítottuk.

Ezek együttese segít, hogy az elindulásod magabiztosabb legyen,  kevesebbet hibázz és önmagad is könnyebben megtaláld problémáidra a megoldást, megtanítunk a rendszerben való gondolkodásra.

Mivel mindenféle sminktetováló géppel nagy tapasztalattal rendelkezünk, ezért alapképzésünk elvégzéséhez nem feltétel az ALEXANDRA sminktetováló gép megvásárlása!

Miért érdemes a mi tanfolyamunkat választani?

Hivatalos Felnőttképzési rendszerben oktatunk, hivatalos tanúsítványt tudunk kiállítani, mely Tanúsítvánnyal az akkreditált vizsgaközpontnál kell jelentkezni a vizsgára. Felnőttképzési engedélyszámunk: E/2022/000157

Közel 10 éves oktatási tapasztalattal rendelkezünk, kezdőtől a mesterszintig.

Oktatási tematikánk a Sminktetováló Programkövetelményben leírtaknak megfelelően történik és azokat a saját Arcművész módszertanunkkal és a több mint 20 éves szakmai és üzleti tapasztalatainkkal gazdagítottuk.

Mi a sok gyakorlás elvében hiszünk!

Minimum 24 élő modelles gyakorlást tartalmaz  a tanfolyam.

Maximalisták vagyunk és a legárnyaltabb szemléletre és a legprecízebb kivitelezésre akarunk tanítani.

Tantermi és távoktatás együttese építi fel a teljes tanfolyami tematikát, ezzel biztosítva, hogy ne kelljen sokat kiesni  a munkából és a tanulást a saját ritmusodhoz tudd igazítani.

Online visszanézhető videók, oktatói konzultáció is segíti a tanulást és a gyakorlást.

A tantermi oktatások esetében napi 8 órában, precíz időbeosztással és átfogó, pontos, jól bevált tematikával zajlik az oktatás.

A gyakorlati résznél 1 oktató maximum 2 tanulóra figyel, így nem kell félned, hogy egyedül kell boldogulj.

Valóban kiscsoportos képzés 3-4 fővel

Emberközpontú képzés: a szakmai részen túl üzleti és személyiségfejlesztő elemekkel, támogató közösséggel.

Tanulóink 35%-a már végzett valahol kezdő oktatást, de olyan kevésnek érezte a kapott tudást, hogy másodjára már nem akart rosszul dönteni.

Patkós Alexandra módszereivel és az általa összeállított anyaggal történik az oktatás. Alexandrától az évek során sok jó és ismert sminktetováló tanult vagy nyert inspirációt sikereihez.

Külön oktatóterem, ahol nyugodt körülmények között teljes felszereltséggel zajlik a képzés.

Mivel 14 fő sminktetováló technikát alkalmazunk, ezért nagyon árnyaltan ismerjük a szakmát és tudjuk milyen jelentősége van az apró részleteknek.

Az összes élvonalbeli technikát ismerjük és innovatívan módosítunk a képzés anyagán, ha bármilyen újdonság a kezdő technikákat is érinti.

Nagykereskedésünkben kedvező ajánlatokkal, kezdőcsomagokkal, gépvásárlási kedvezményekkel segítjük tanulóinkat.

 

Magyarország egyik leginnovatívabb sminktetováló vállalkozása vagyunk, amely azért előnyös Neked, mert folyamatosan újítunk és naprakészek vagyunk. 6 fős szakmai csapatunk van és további 4 ember dolgozik a sminktetováló szakma fejlesztéséért és a szakemberekért. Nemcsak a kezdő képzés ideje alatt bízhatsz a támogatásunkban.

Oktatási rendszerünkben komplett életpályát kínálunk, a kezdőtől a mesterszintig tudjuk kísérni tanulóinkat és közben elsajátíthatják a sikeres vállalkozás alapjait.

A sminktetoválások korrekcióját nemcsak elméletben tanítjuk meg, hiszen egy kezdőnél sokszor komoly dilemmát okoz vajon miként is lásson hozzá, mely színeket használja, hol tetováljon erősebben és hol gyengébben. Éppen ezért mi erre külön oktatási napokat szánunk és ezzel is fokozzuk szakértelmed és magabiztosságod.

A tudásban hiszünk és olyan tanulót is elvállalunk, aki nem a mi gépünkkel szeretne tanulni. Tesszük ezt azért, mert kb. 15- 20 tetováló gépet ismerünk és tapasztaltunk meg munka közben.

Oktatóink mind profi, maximalista szakemberek, akik méltón képviselik és képesek átadni az Alexandra stílust. Alexandra már sok éve dolgozik azokkal az oktatókkal, akik részt vesznek a kezdők tanításában és büszke rá, hogy Budapest legjobb sminktetoválói közé tartoznak. Az évek alatt képzésről-képzésre tökéletesítették tudásukat, maradéktalanul alkalmasak az oktatásra, ám sikereik mellett arra még pontosan emlékeznek, hogy kezdőként melyek a legnehezebb kihívások és ők maguk miként tudtak a leghatékonyabban fejlődni.

Facebook zárt csoportunk állandó segítségnyújtást kínál, 3 oktató sminktetováló segít tanácsaival.

Kötelezettségektől mentes Karriertanácsadással várunk.

Missziónk a sminktetoválás általános megítélésének javítása, annak érdekében, hogy minél több magyar nő mindennapjait megkönnyítsük. Ezért képzünk ARCMŰVÉSZEKET!

kinek nem ajánlom az alexandra academy sminktetováló képzéseit?

  • Akinek nem fontos a biztonság, az esztétikum és a művészet.
  • Aki úgy gondolja, hogy a you tube-ról is meg lehet tanulni tetoválni.
  • Akinek az a lényeg hogy minél hamarabb túl legyen rajta.
  • Aki nem akarja rászánni a szükséges időt és energiát, és úgy hiszi, hogy felesleges gumilapozni és házi feladatot csinálni.
  • Aki beéri valami kevesebbel is.
  • Akinek nincs kozmetikus végzettsége. A magyar törvények alapján sminktetováló szolgáltatást nyújtani csak kozmetikus végzettséggel lehet.

Arcművészeket képzünk!

A legjobb helyen jársz, hiszen a szakma tőlünk tanul vagy inspirálódik!

mit mondanak azok, akik már tanultak nálunk?

A tanfolyamokon szakmailag rendkívül sokat fejlődtem, a szolgáltatásaimat olyan technikákkal gyarapítottam, amelyek korábban nem voltak nálam megtalálhatóak, pl. butterfly szemhéjsatír, soft powder vagy artistry szemöldök tetoválás.
Kiss Katalin

Összességében életem legjobb befektetése volt az a sok tudás, ami most már az enyém. Nincs olyan képzés amit megbántam, vagy haszontalannak tartok, mert minden egyes perc, minden elhangzott mondat egyre közelebb vitt a sikerhez!

Wolf Regina

A képzések után mindig egyre-egyre magabiztosabbnak éreztem magam. Hihetetlen önbizalom bombát rejt a megszerzett tudás. Akkora adrenalint ad, hogy nem vagyok fáradt hajnalban felkelni és 250 kilométert vezetni.

Siska Edina

ISMERD MEG ALAPOSABBAN AZ OKTATÓDAT ÉS AZ ÁLTALA KÉPVISELT MŰVÉSZETET!

25 év szépségipari tapasztalatából született meg Patkós Alexandra Arcművészet – szépítő vonások sminktetoválással című könyve, mely igazi szakmai csemege lesz számodra.

Ha kozmetikus vagy és sminktetoválást tervezel tanulni, akkor neked kötelező olvasmány, mert jól bemutatja a szakmát, a feladatokat, a szakmai tudásanyagot és összefüggéseket.

Nem klasszikus tankönyv, de gazdag iránymutatást ad arról a tudásról, amely egy szép karriert biztosít.

Több ezernyi vendég megszépítésének legizgalmasabb tapasztalatait olvashatod 13 fejezeten át, és bátran használhatod ezeket az infókat a vendégeiddel kapcsolatban.

“Tudom, hogy sokan a sminktetoválás gondolatától is viszolyognak. Viszont vannak dolgok, amelyek felett egyszer végleg eljár az idő. 12 éve azt a célt tűztem a zászlómra, hogy megváltoztassam a nők gondolkodását a sminktetoválásról és elérjem, hogy hiedelmeiket lerakják vagy átformálják. Felhasználtam hát kiapadhatatlan lelkesedést, hitet, rengeteg időt a saját módszertanom létrehozására, fejlesztésére, tökéletesítésére, tesztelésére, majd vettem még ugyanezekből egy csokorra valót és megalkottam a könyvet, amely hiszem, hogy képes átformálni a nők gondolkodását a tartós smink viselésről.”

A könyv ára: az értékes bónuszokkal együtt 6990 Ft

RENDELD MEG A KÖNYVET

és ismerd meg az Arcművész gondolkodást, hogy még többet nyújts a vendégeidnek és ezáltal magadnak is.

leggyakoribb kérdések és válaszok

Mikortól szükséges a tetoválógép?

Még nincs gépem. Mikortól szükséges a gépet beszerezni?

Lehetőség szerint már a gyakorlati oktatás első napjától. Otthoni gyakorlás miatt is minél hamarabb szükséged lesz arra, hogy gépet vásárolj, különben nem tudod elsajátítani az adott technikákat magabiztosan. Nagykereskedésünkben 4 féle gép közül tudsz választani, amennyiben az Alexandra márka mellett döntenél.

Van lehetőség a gépek megtekintésére kötelezettség mentesen?

A gépeinket megnézheted online ITT>>>>>>

Vagy előre egyeztetett időpontban személyesen az Alexandra Nagykereskedésben a Bp. Róna utca 107/A címen (ahol az oktatóközpont is található).

Van lehetőség a gépek mellé kezdőcsomagot vásárolni?

Itt megtekintheted a hűségprogramunk részletei mellett a kedvezményes gép és kezdőcsomag vásárlási lehetőségeket is! >>>>>>>>>

Mit hozz magaddal a képzésekre?

A tanfolyamok ideje alatt biztosítjuk a szükséges anyagokat, eszközöket, ha van sajátod (nagyítós szemüveg, tetoválógép) kérlek hozd magaddal. Ha úgy kényelmesebb, hozz  váltóruhát és papucsot, amiben dolgozol napközben. Kötényt adunk a tanfolyam idejére. 

Modellekkel kapcsolatos kérdések

Nekem kell modellt keresni az oktatások gyakorlati napjára?

Modellekről alapvetően a tanulónak kell gondoskodnia, ha végképp nem megy, jelezd nekünk és megpróbálunk segíteni, de azt tudnod kell, hogy neked is könnyebb, ha olyan modellel dolgozol a képzéseken, akit ismersz, aki megbízik benned, pl. egy vendéged vagy egy rokonod.

 

Mik a modellel kapcsolatos kritériumok?

A modellednek ne legyen tetoválása az adott területen, és ne legyen rajta bőrelváltozás, bibircsók, szemölcs, anyajegy. Egyezzen bele a sminktetoválás alatti fotózásba, videózásba és a róluk készült felvételek felhasználásába a GDPR törvény miatt. Ne hozz nagyon fiatal és nagyon idős modellt. Modellednek ne legyen erősen rosaceas bőre és ne legyen épp beteg, ne álljon orvosi kúra vagy kezelés alatt!

 

Mi történik akkor, ha nem találok modellt?

Amennyiben úgy érzed, hogy nem jársz sikerrel, de vészesen közeledik a gyakorlati napod, úgy mindenképp keress fel minket és igyekszünk besegíteni a modell/ek megtalálásában.

 

Mi történik akkor, ha a modellem nem jelenik meg a gyakorlati oktatás napján?

Ha a modell nem jelenik meg, úgy gumilapon tudsz aznap gyakorolni. Amennyiben van rá lehetőség, úgy igyekszünk egy másik oktatási napra áthelyezni a gyakorlati képzésed.

 

Vidékről jövünk a délutáni modellemmel. Várakozhat az oktató stúdióban, amíg sorra nem kerül?

Ha valaki a modelljével tud csak érkezni akkor számára tudjuk ajánlani a közelben található Árkád vagy Sugár bevásárló központokat vásárlási, étkezési lehetőségekkel és moziélménnyel a várakozás idejére. Sajnos nem tudunk részére ülőhelyet biztosítani az oktatás alatt és kérjük, hogy kísérőket ne hozz magaddal a tanfolyami napokra se te, se a modelled, a sajátod és a többi tanuló kényelme és zavartalan koncentrációja érdekében.

 

Hol lesz a képzés és mettől-meddig tart egy képzési nap?

A képzést az Alexandra Academy jól felszerelt, klimatizált oktatóteremében tartjuk, az alábbi címen: 1149 Budapest, Egressy tér 10./A. II.emelet, kapucsengő: Alexandra.

Általában munkanapokon 9 órától 17 óráig tartanak a tantermi képzések. Amennyiben ettől eltérő időpontban történik a képzés, úgy arról időben értesítünk telefonon és e-mail-en is. 

Azokat a tananyagrészeket, amelyek személyes jelenlét nélkül is megszerezhetőek, otthonodban, online formában tudod elsajátítani, mely lehetőséget ad az ismétlésre, visszanézésre.

Maximum hány fő vehet részt egy oktatáson?

Kiscsoportos képzéseket tartunk, hogy elegendő figyelem jusson minden tanulóra. Képzéseinken maximum 4 fő vehet részt, de a gyakorlati részeknél, amikor a tanuló élő modellen tetovál, akkor 2 oktató is jelen van, így a modellek is teljes biztonságban érezhetik magukat.

Ki tartja az oktatásokat?

Az oktatásokat Patkós Alexandra és képzett kolléganői tartják, Alexandra szigorú oktatási protokollja alapján. Jánosi Júlia, Murzsa Dorina és Petusák Klaudia.

Hány napos egy modul (egy terület) képzése?

A sminktetováló szakma reformjával, önálló szakmává emelésével a modulos képzések megszűntek. Kezdőként, ha államilag is elismert képzést szeretnél, amivel hivatalosan is gyakorolhatod a szakmát, akkor a teljes alapképzést kell választanod, ami tartalmazza mindhárom terület (szemöldök, száj, szemhéj) sminktetováló ismereteit, ezen túl pedig minden olyan kiegészítő tantárgyat, amely a hivatalos Sminktetováló Programkövetelményben szerepel. A teljes alapképzés min. 260 órás, 4-5 hónap alatt zajlik le, és legalább 24 élő modelles gyakorlatot tartalmaz.

Fizetéssel kapcsolatos tudnivalók

Hogyan és mikor tudok fizetni?

A képzés teljes díját 5 részletben tudod majd kiegyenlíteni: jelentkezéskor, a 3 modul / terület kezdetekor, valamint az utolsó részt a képzés befejezése előtt 1 hónappal.

Mi történik akkor, ha az előleget vagy a teljes összeget elutaltam, de nem tudok megjelenni az oktatáson vagy a képzés lemondásra kerül?

Amennyiben a képzésen nem tudsz megjelenni (lebetegszik a kisbabád stb.), vagy az oktatás a mi részünkről lemondásra kerül, úgy automatikusan a következő oktatás időpontjára felkeresünk és beírunk, amennyiben számodra is megfelelnek az időpontok.

Mi történik akkor, ha befizettem az előleget, de meggondoltam magam és nem szeretnék részt venni a képzésen?

Az előleget nem áll módunkban visszafizetni.

LENNÉNEK MÉG KÉRDÉSEID?

Hidd el, megértjük. Kezdőként valóban nem könnyű mindent átlátni és döntéseket hozni, ezért arra bátorítalak, hogy ha kérdésed van, fordulj hozzánk bizalommal! Nekünk az a fontos, hogy neked a legjobb legyen, hiszen mi is csak elégedett ügyfelekkel tudunk emberileg és üzletileg is fejlődni, ezért…

Kötelezettségektől mentes Karriertanácsadással várunk, személyesen Patkós Alexandra egy exkluzív tanácsadás keretében személyre szabottan segít megtalálni a te ritmusodhoz illő fejlődési tervet és képzést.

Magyarország egyik legismertebb és legsikeresebb tetoválója saját tapasztalatai alapján segít neked eligazodni nemcsak a sminktetoválás, hanem az üzlet világában is.

Alexandra nemcsak a sikereiről, az őszinte segítőkészségéről is híres, a szakmabelieknek külön fórumot tart fenn arra, hogy feltegyék a kérdéseiket, valamint ingyenes szakmai anyagokkal lássa el őket.

Egy percig se habozz, ha kacérkodsz a gondolattal, hogy sminktetováló legyél ezen a számon máris érdeklődhetsz: +36/30-287-50-75  (ha éppen nem elérhető, vissza fogunk hívni).

Ha nem akarsz telefonálni, felveheted velünk a kapcsolatot online is, csak kattints a gombra és töltsd ki az űrlapot, ez még nem jár semmilyen elköteleződéssel, de számíthasz arra, hogy 48 órán belül keresni fogunk.

Patkós_Alexandra

Tanfolyami jelentkezés/érdeklődés

Ha tanfolyamra szeretnél jelentkezni, vagy bővebb információra van szükséged, csak töltsd ki az űrlapot és hívni fogunk!


    Az adatkezelési tájékoztatót megismertem és elfogadom.