Kezdő oktatás

Magyarországon csak nálunk: 14-20 napos kezdő képzés

Mi a tudásban és a sok gyakorlás elvében hiszünk!

Az Alexandra Academy sminktetováló alapképzése, olyan kozmetikusoknak javasolt, akik biztosak benne, hogy minőségi sminktetoválással szeretnék szolgáltatásukat bővíteni és kiemelten fontos számukra a biztonság, az esztétikum és a művészet. Akiknek fontos, hogy olyan oktatóktól tanuljanak, akik nemcsak nagy tapasztalattal rendelkeznek az oktatásban és s sminktetoválásban egyaránt, hanem nap mint nap használják is a legújabb trendeket, eszközöket, és kiválóan átlátják a sminktetoválás világát..

Mivel mindenféle sminktetováló gépen nagy tapasztalattal rendelkezünk, ezért alapképzésünk elvégzéséhez nem feltétel az ALEXANDRA sminktetováló gép megvásárlása!

Mi nem hiszünk abban, hogy pár nap alatt meg lehet tanulni sminktetoválni, ezért az általunk kínált sminktetováló alapképzés teljes időtartama 14-20 nap! Ez attól függ, hogy hogy melyik formát választod. Haladó képzéseinken megismert sminktetoválók problémáit hallgatva tananyagunkat olyan elemekkel is bővítettük, amelyek segítenek, hogy az elindulás magabiztosabb legyen, a leendő sminktetováló kevesebbet hibázhasson és önmaga is könnyebben megtalálhassa problémáira a megoldást. Ezt a képzést több formában kínáljuk, de legoptimálisabbnak a több hétig tartó I. opciót javasoljuk, mert ennél áll a legtöbb idő rendelkezésre a sok új információ feldolgozására. Mivel a sminktetoválás felelősségteljes szakma, ezért a tanulási idő elnyújtása lehetőséget ad arra is, hogy a buktatók, nehézségek is felszínre kerüljenek. Minden tanulónak vannak egyéni előnyei és sajátos hibái. Van aki az elméleti részre nagyon fogékony, van aki a gyakorlati fogásokban lényegesen ügyesebb. Az oktatás és a gyakorlási szakasz végén az elméleti és gyakorlati tudás összekapcsolódása képes valakit ügyes sminktetoválóvá tenni.

ÚJDONSÁG! 2020-BAN MINDEN MODUL ELÉRHETŐ PATKÓS ALEXANDRA OKTATÁSÁBAN – KERESD AZ ALEXANDRA BASIC VIP KÉPZÉSEKET

Miért érdemes a mi tanfolyamunkat választani?

A leghosszabb alapképzés Magyarországon, 14-20 napos oktatást nyújtunk kezdő tanulóinknak.

Nemcsak a teljes alapképzésen, hanem területenként, azaz modulonként is tanulhatsz és fejlődésedet a saját ritmusodhoz igazíthatod.

Mi a sok gyakorlás elvében hiszünk! Minden terület esetében 3-6 élő modellen gyakorlod a tanultakat!

Maximalisták vagyunk és a legárnyaltabb szemléletre és a legprecízebb kivitelezésre akarunk tanítani.

Napi 8 órában, precíz időbeosztással és átfogó, pontos tematikával zajlik az oktatás.

A gyakorlati résznél 1 oktató csak 2 tanulóra figyel, így nem kell félned, hogy egyedül kell boldogulj.

Tanulóink 25%-a már végzett valahol kezdő oktatást, de olyan kevésnek érezte a kapott tudást, hogy másodjára már nem akart rosszul dönteni.

Patkós Alexandra módszereivel és az általa összeállított anyaggal történik az oktatás. Alexandrától az évek során sok jó és ismert sminktetováló tanult vagy nyert inspirációt sikereihez. 

70nm-es tágas, kényelmes, nyugodt, elméleti és gyakorlati oktatóterem hatalmas terasszal.

Mivel 13 fő sminktetováló technikát alkalmazunk ezért nagyon árnyaltan ismerjük a szakmát és tudjuk milyen jelentősége van az apró részleteknek.

Az összes élvonalbeli technikát ismerjük és azonnal módosítunk a képzés anyagán, ha bármilyen újdonság a kezdő technikákat is érinti.

Szemöldök alapképzés esetében Te magad választhatod meg, hogy a Szálazott vagy a Soft powder szemöldököt szeretnéd-e megtanulni.

All About Eyebrow programunk az összes létező szemöldökmódszert 6-10 hónap alatt megtanítja neked, ha úgy döntenél, hogy szemöldökspecialista akarsz lenni. 

 

Magyarország legnagyobb sminktetováló vállalkozása vagyunk, amely azért előnyös Neked, mert biztos alapokon állunk. 6 fős szakmai csapatunk van és további 9 ember dolgozik a sminktetováló szakma fejlesztéséért és a szakemberekért. Nemcsak a kezdő képzés ideje alatt bízhatsz a támogatásunkban.

Oktatási rendszerünkben komplett életpályát kínálunk, a kezdőtől a mesterszintig tudjuk kísérni tanulóinkat és közben elsajátíthatják a sikeres vállalkozás alapjait.

A sminktetoválások korrekcióját nemcsak elméletben tanítjuk meg, hiszen egy kezdőnél sokszor komoly dilemmát okoz vajon miként is lásson hozzá, mely színeket használja, hol tetováljon erősebben és hol gyengébben. Éppen ezért mi erre külön oktatási napokat szánunk és ezzel is fokozzuk szakértelmed és magabiztosságod.

A tudásban hiszünk és olyan tanulót is elvállalunk, aki nem a mi gépünkkel szeretne tanulni. Tesszük ezt azért, mert kb. 15- 20 tetováló gépet ismerünk és tapasztaltunk meg munka közben.

Oktatóink mind profi, maximalista szakemberek, akik méltón képviselik és képesek átadni az Alexandra stílust. Alexandra már sok éve dolgozik azokkal az oktatókkal, akik részt vesznek a kezdők tanításában és büszke rá, hogy Budapest legjobb sminktetoválói közé tartoznak. Az évek alatt képzésről-képzésre tökéletesítették tudásukat, maradéktalanul alkalmasak az oktatásra, ám sikereik mellett arra még pontosan emlékeznek, hogy kezdőként melyek a legnehezebb kihívások és ők maguk miként tudtak a leghatékonyabban fejlődni.

Személyesen Alexandrától is tanulhatsz, minden tanfolyami típus elérhető az ő oktatásában is! 

Facebook zárt csoportunk állandó segítségnyújtást kínál, 3 oktató sminktetováló segít tanácsaival.

Kötelezettségektől mentes Karriertanácsadással várunk, oktatásszervező kolléganőnk, Móni hétfőtől péntekig 8 és 16 óra között várja hívásodat és személyre szabottan segít megtalálni a te ritmusodhoz illő fejlődési tervet és képzést. Ezen a számon máris eléred: +36/30-287-50-75

Az oktatás választható formái

Sminktetováló alapképzéseinket különböző formában kínáljuk, hiszen tudjuk azt, hogy van aki szabadon oszthatja be az idejét, van aki munka mellett jár oktatásra, van aki kis lépésekben szeretne haladni és van aki külföldön él és csak az oktatás idejére látogat Budapestre.

All About Eyebrow Program

Kezdőként elindulhatsz így is!

Fókuszálj a szemöldökre és tanulj tudatosan! Építsd fel 6-10 hónap alatt a szemöldöktetováló tudásod és lepd meg vendégeidet az összes létező technikával. 4 különböző szemöldök technika 3 áráért!

Olvasd el a részleteket!

Kezdő képzésünk további részleteiről Móni kolléganőnk készséggel tájékoztat!

Várjuk jelentkezésed, kérj tanácsot, hogyan fejlődj!

Regisztráció után visszahívunk!

Tel: +36 30 28 750 75
8 és 16 óra között.

academy@alexandra-academy.com

Hírlevél
feliratkozás

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy minél hamarabb értesülhess a lefrissebb sminktetováló technikákról, tanfolyamokról és eszközökről.