sminktetováló alapképzés

Magyarországon csak nálunk: 14-20 napos kezdő képzés

Mi a tudásban és a sok gyakorlás elvében hiszünk, amit be is tartunk, ezért  a tanulóinknak több mint 90%-a sikeresen elindul a szakmában.

Kinek javasoljuk?

Az Alexandra Academy sminktetováló alapképzése, olyan kozmetikusoknak javasolt, akik biztosak benne, hogy minőségi sminktetoválással szeretnék szolgáltatásukat bővíteni és kiemelten fontos számukra a biztonság, az esztétikum és a művészet. Akiknek fontos, hogy olyan oktatóktól tanuljanak, akik nemcsak nagy tapasztalattal rendelkeznek az oktatásban és a sminktetoválásban egyaránt, hanem nap mint nap használják is a legújabb trendeket, eszközöket, és kiválóan átlátják a sminktetoválás világát.

Meddig tart a képzés?

Mi nem hiszünk abban, hogy pár nap alatt meg lehet tanulni sminktetoválni, mert annyira kiszélesedett és elmélyült a sminktetováló tudásanyag, hogy ennek a szakmának a felelősségteljes elsajátításához időre és gyakorlásra van szükség.

Az általunk kínált teljes alapképzés Magyarországon a leghosszabb,  időtartama 14-20 nap, attól függően, hogy melyik konstrukciót választod. A 3 terület oktatása 2,5 – 3 hónap alatt megy le, ezalatt van időd elmélyíteni a tudásodat, modulonként több élő modellen is gyakorolsz és a korrekciókat is együtt végezzük el.

Mivel úgy véljük, hogy a személyre szabott képzési metódus a leghatékonyabb, ezért a teljes alapképzés mellett, többféle elindulási lehetőséget is kidolgoztunk: modulrendszerű képzés, intenzív képzés, átképző, sminktetoválás gép nélkül, szemöldök specialista képzés, ezeket lejjebb részletesen kifejtve megtalálod.

A legoptimálisabbnak a több hétig tartó 1. opciót (Klasszikus képzés) hisszük, mert ennél áll a legtöbb idő rendelkezésre a sok új információ feldolgozására. Mivel a sminktetoválás felelősségteljes szakma, ezért a tanulási idő elnyújtása lehetőséget ad arra is, hogy a buktatók, nehézségek is felszínre kerüljenek. Nálunk nemcsak a tetoválások személyre szabottak, kiscsoportos képzéseinken a tanulók egyéni jellemzőit (előnyeit és hibáit is), maximálisan figylembe vesszük, a bennük rejlő embert segítjük az útján. A képzés végeztével sem engedjük el a kezed, bármikor fordulhatsz Alexandrához a kérdéseiddel, legyen az szakmai vagy üzleti.

Miben vagyunk különlegesek?

Gyakorló sminktetoválóktól szerzett információk alapján a tananyagunkat olyan elemekkel bővítettük, amelyek segítenek, hogy az elindulásod magabiztosabb legyen, a kevesebbet hibázz és önmagad is könnyebben megtaláld problémáidra a megoldást, megtanítunk a rendszerben való gondolkodásra.

Mivel mindenféle sminktetováló gépen nagy tapasztalattal rendelkezünk, ezért alapképzésünk elvégzéséhez nem feltétel az ALEXANDRA sminktetováló gép megvásárlása!

Miért érdemes a mi tanfolyamunkat választani?

A legalaposabb képzés Magyarországon, 14-20 napos oktatást nyújtunk kezdő tanulóinknak.

Nem szükséges a teljes alapképzést egyszerre elvégezned, tetszés szerint választhatod a szemöldök, a szemhéj, vagy a száj modult és fejlődésedet a saját ritmusodhoz igazíthatod.

Mi a sok gyakorlás elvében hiszünk! Minden terület esetében 3-6 élő modellen gyakorlod a tanultakat!

Maximalisták vagyunk és a legárnyaltabb szemléletre és a legprecízebb kivitelezésre akarunk tanítani.

Napi 8 órában, precíz időbeosztással és átfogó, pontos, jól bevált tematikával zajlik az oktatás.

A gyakorlati résznél 1 oktató maximum 2 tanulóra figyel, így nem kell félned, hogy egyedül kell boldogulj.

Emberközpontú képzés: a szakmai részen túl üzleti és személyiségfejlesztő elemekkel, támogató közösséggel.

Tanulóink 35%-a már végzett valahol kezdő oktatást, de olyan kevésnek érezte a kapott tudást, hogy másodjára már nem akart rosszul dönteni.

Patkós Alexandra módszereivel és az általa összeállított anyaggal történik az oktatás. Alexandrától az évek során sok jó és ismert sminktetováló tanult vagy nyert inspirációt sikereihez.

70nm-es tágas, kényelmes, nyugodt, elméleti és gyakorlati oktatóterem hatalmas terasszal.

Mivel 13 fő sminktetováló technikát alkalmazunk ezért nagyon árnyaltan ismerjük a szakmát és tudjuk milyen jelentősége van az apró részleteknek.

Az összes élvonalbeli technikát ismerjük és innovatívan módosítunk a képzés anyagán, ha bármilyen újdonság a kezdő technikákat is érinti.

Szemöldök alapképzés esetében Te magad választhatod meg, hogy a 2 alap technika közül (Szálazott vagy a Soft powder) melyiket tanulod meg.

All About Eyebrow programunk az összes létező szemöldökmódszert 6-10 hónap alatt megtanítja neked, ha úgy döntenél, hogy szemöldökspecialista akarsz lenni.

Nagykereskedésünkben kedvező ajánlatokkal, kezdőcsomagokkal, gépvásárlási kedvezményekkel segítjük tanulóinkat.

 

Magyarország egyik legnagyobb sminktetováló vállalkozása vagyunk, amely azért előnyös Neked, mert biztos alapokon állunk. 6 fős szakmai csapatunk van és további 9 ember dolgozik a sminktetováló szakma fejlesztéséért és a szakemberekért. Nemcsak a kezdő képzés ideje alatt bízhatsz a támogatásunkban.

Oktatási rendszerünkben komplett életpályát kínálunk, a kezdőtől a mesterszintig tudjuk kísérni tanulóinkat és közben elsajátíthatják a sikeres vállalkozás alapjait.

A sminktetoválások korrekcióját nemcsak elméletben tanítjuk meg, hiszen egy kezdőnél sokszor komoly dilemmát okoz vajon miként is lásson hozzá, mely színeket használja, hol tetováljon erősebben és hol gyengébben. Éppen ezért mi erre külön oktatási napokat szánunk és ezzel is fokozzuk szakértelmed és magabiztosságod.

A tudásban hiszünk és olyan tanulót is elvállalunk, aki nem a mi gépünkkel szeretne tanulni. Tesszük ezt azért, mert kb. 15- 20 tetováló gépet ismerünk és tapasztaltunk meg munka közben.

Missziónk a sminktetoválás általános megítélésének javítása, annak érdekében, hogy minél több magyar nő mindennapjait megkönnyítsük. Ezért képzünk ARCMŰVÉSZEKET!

Oktatóink mind profi, maximalista szakemberek, akik méltón képviselik és képesek átadni az Alexandra stílust. Alexandra már sok éve dolgozik azokkal az oktatókkal, akik részt vesznek a kezdők tanításában és büszke rá, hogy Budapest legjobb sminktetoválói közé tartoznak. Az évek alatt képzésről-képzésre tökéletesítették tudásukat, maradéktalanul alkalmasak az oktatásra, ám sikereik mellett arra még pontosan emlékeznek, hogy kezdőként melyek a legnehezebb kihívások és ők maguk miként tudtak a leghatékonyabban fejlődni.

Személyesen Alexandrától is tanulhatsz, minden tanfolyami típus elérhető az ő oktatásában is!

Facebook zárt csoportunk állandó segítségnyújtást kínál, 3 oktató sminktetováló segít tanácsaival.

Kötelezettségektől mentes Karriertanácsadással várunk.

Az oktatás választható formái

Sminktetováló alapképzéseinket különböző formában kínáljuk, hiszen tudjuk azt, hogy van aki szabadon oszthatja be az idejét, van aki munka mellett jár oktatásra, van aki kis lépésekben szeretne haladni és van aki külföldön él és csak az oktatás idejére látogat Budapestre.

A sminktetoválóvá válás útja a kezdetektől

sminktetováló_oktatás

Válassz kezdő tanfolyami tipusaink közül

A teljes kezdő képzés tartalmazza mindhárom terület (szemöldök, szemhéj, száj) sminktetoválását, amit elsajátíthatsz normál (klasszikus), vagy a nagyobb magabiztosságot adó EMELT szinten, több oktatási nappal, sok-sok élő modelles gyakorlattal, készségfejlesztéssel, visszanézhető segédanyagokkal és vizsgával.

Ha egyszerre csak egy területre szeretnél koncentrálni, és nem akarod magad leterhelni anyagilag és/vagy fizikailag, akkor neked valók a MODULOS KÉPZÉSEINK, ahol tetszés szerint választhatsz területet! A klasszikus képzéseken területenként 4, emelt szinten 9 élő modellen dolgozol.

 

Az Artistry Eyebrow microblading egy kézi sminktetováló technika, ami azt jelenti, hogy nem igényel gépvásárlást. Emellett pedig a sminktetováló technikák közül messze a legtermészetesebb végeredményt nyújtja. Kezdd el a sminktetováló karrieredet kisebb beruházással és kockázattal! Választható 3 vagy 4 napos verzióban, ajándék kezdőcsomaggal és 3 órás online tudásanyaggal.

Légy szemöldök specialista! 10 hónap alatt elsajátíthatod és alaposan begyakorolhatod a 3 fő (alap) szemöldöktetoválási módszert, és AJÁNDÉKBA kapod mellé a haladó, hybrid eljárást. Ezzel a tudással bármelyik vendégnek el tudod készíteni a számára legideálisabb tetoválást.

Ha nincs vesztegetni való időd és bírod az intenzív tanulást, esetleg Budapesttől távol élsz és minél rövidebb idő alatt szeretnél a végére érni, akkor neked ajánljuk az Intenzív képzést, ahol 2-3 hét alatt mindhárom terület tetoválását elsajátíthatod.

Akkor válaszd ezt a képzési típust, ha Te már tanultál valahol sminktetoválást, de nem érzed elegendőnek a megszerzett tudást és nem mersz tetoválni. A tematikát és az árat személyre szabottan alakítjuk ki számodra.

NEM TUDOD MELYIKET VÁLASZD?

Hidd el, megértjük. Kezdőként valóban nem könnyű a sok ajánlat és konstrukció között eligazodni, ezért arra bátorítalak, hogy ha kérdésed van, fordulj hozzánk bizalommal! Nekünk az a fontos, hogy neked a legjobb legyen, hiszen mi is csak elégedett ügyfelekkel tudunk emberileg és üzletileg is fejlődni, ezért…

Kötelezettségektől mentes Karriertanácsadással várunk, személyesen Patkós Alexandra egy exkluzív tanácsadás keretében személyre szabottan segít megtalálni a te ritmusodhoz illő fejlődési tervet és képzést.

Magyarország egyik legismertebb és legsikeresebb tetoválója saját tapasztalatai alapján segít neked eligazodni nemcsak a sminktetoválás, hanem az üzlet világában is.

Alexandra nemcsak a sikereiről, az őszinte segítőkészségéről is híres, a szakmabelieknek külön fórumot tart fenn arra, hogy feltegyék a kérdéseiket, valamint ingyenes szakmai anyagokkal lássa el őket.

Egy percig se habozz, ha kacérkodsz a gondolattal, hogy sminktetováló legyél ezen a számon máris érdeklődhetsz: +36/30-287-50-75  (ha éppen nem elérhető, vissza fogunk hívni).

Ha nem akarsz telefonálni, felveheted velünk a kapcsolatot online is, csak kattints a gombra és töltsd ki az űrlapot, ez még nem jár semmilyen elköteleződéssel, de számíthasz arra, hogy 48 órán belül keresni fogunk.

Patkós_Alexandra

All About Eyebrow Program

Kezdőként elindulhatsz így is!

Fókuszálj a szemöldökre és tanulj tudatosan! Építsd fel 6-10 hónap alatt a szemöldöktetováló tudásod és lepd meg vendégeidet az összes létező technikával. 4 különböző szemöldök technika 3 áráért!

Olvasd el a részleteket!

Kezdő képzésünk további részleteiről  készséggel tájékoztatunk!

Várjuk jelentkezésed, kérj tanácsot, hogyan fejlődj!

Regisztráció után visszahívunk!

Tel: +36 30 28 750 75
8 és 16 óra között.

academy@alexandra-academy.com