Pigmentek

Alexandra sminktetováló pigmentek, a szakmai magabiztossághoz

Az évek tapasztalata és a sok sminktetováló szakember problémáit, kérdéseit hallgatva egyértelművé vált számomra, hogy az általam ajánlott pigmentnek különleges tulajdonságokkal kell rendelkeznie.

Hogy miért lehetsz ezentúl magabiztos?
10 érvük is van rá:

1. Biztonságos és bőrbarát összetétel

Megnyugtató számodra, ha a pigment, amivel dolgozol biztonságos és megfelel a törvényi rendelkezéseknek?

Az első és legfontosabb a biztonság, mivel ezek az anyagok évekre a bőrbe kerülnek.  A ResAP (2008/1) törvény rendelkezik a sminktetováló festékekről és előállításukról, a REACH rendelet pedig a vegyi anyagok regisztrálásáról, értékeléséről, engedélyezéséről és korlátozásáról. Az egész világon Európában a legszigorúbb az elvárás és a szabályozás, ezért döntöttem német gyártású sminktetováló pigment mellett. Már rendelkezésre állnak olyan mérési módszerek, melyekkel a nehézfémek mennyisége is a legpontosabban meghatározható, ezzel garantálva a még biztonságosabb összetételű festékeket. A szabályozások szigorúan ellenőrzik, hogy a sminktetováló festék ne tartalmazzon káros vegyi anyagokat, allergizáló összetevőket, azo – szinezékeket. Az Alexandra pigmentek tökéletesen megfelelnek az aktuális törvényi előírásoknak, a legutolsó fejlesztésű gyártástechnológiával készültek, anti-allergének, rendelkeznek a szükséges termék dokumentációval: elérhető a termékekhez tartozó INCI lista és biztonsági adatlap.

2. A szemöldök pigmentek nem vörösödnek ki

Az Alexandra pigmentek nem tartalmaznak vas-oxidot, ezért a hónapok, évek múlásával a szemöldök nem fog pirosassá, narancsossá vagy vörösessé válni! Több, mint 2 éve dolgozunk ezzel a termékcsaláddal és szalonunk vendégei egyöntetűen később jönnek szemöldök frissítésre. A betetovált barna szín halványodik, fakul, kissé szürkülhet, de egyáltalán nem vörösödik.

3. Szálazott szemöldök tetoválás 4 cseppből

Keresed a titkot, hogyan lehet gazdaságosan, de közben hatékonyan dolgozni? Mivel az Alexandra pigmentek nem sűrűsödnek és száradnak be, megőrzik állandó konzisztenciájukat, ezért könnyedén tudsz cseppenteni belőle. A tubus falán nem tapad meg a pigment, ezért minden cseppjét fel tudod használni. A pigment jó része ezentúl nem a vattakorongra kerül és nem is szárad be a pigmenttartóba! Egy szemöldök elkészítéséhez átlagosan 4 cseppre van szükség!

4. Ideális konzisztencia

Cseppentsünk vagy mártogassunk? Milyen konzisztenciájú pigmenttel a legszebb a végeredmény? Eddigi munkáidat hátráltatta a pigment állagának tulajdonságai? Az Alexandra pigmentek sűrűn folyó állagúak, mely egyaránt alkalmas a tűcsúcsba vagy modulba történő cseppentésre és mártogatásra is. Akár váltva is dolgozhatsz, precíz, finom vonalak elkészítéséhez ajánlott a mártogatás, a cseppentés pedig nagyobb satírozott felületek készítésekor nyújt ideális megoldást. A pigmentek nem tartalmaznak alkoholt, ezért nem kell azzal a kényelmetlen következménnyel szembesülni, hogy a tűcsúcsban megszárad a festék vagy a felbontott tubus tartalma túl sűrűvé vagy hetek alatt porrá válik. Az alkoholmentes formula nem szárítja a bőrt, a forradalmi gyártástechnológiának köszönhető összetétel pedig kimondottan bőrbarát anyagokat is tartalmaz. A felbontott tubus hosszú ideig tárolható és megőrzi eredeti állagát, minőségét! A pigment pont annyira folyós, hogy a tűn le tudjon jutni a bőrhöz és pont annyira sűrű, hogy megfelelő kenőanyagként szolgáljon ahhoz, hogy a tű könnyebben tudjon a bőrbe hatolni.Ha ritkán dolgozol, mert a sminktetoválás nem a fő tevékenységed, akkor biztos, hogy erre a pigmentre van szükséged!

5. Verhetetlen a microblading technikához

Te is mindét módszerrel / gépi és kézi / készítesz szálazott szemöldököt? Bosszantó, hogy 2 féle pigmentet kell tartsál az optimális eredményhez? 2 éve készítek szemöldök szálazásokat microblading technikával. Nemcsak, hogy számos pigmentet kipróbáltam ehhez a technikához, hanem frissítésre is tértek már hozzám vissza vendégek. Az Alexandra pigmentek tökéletesen használhatók a microblading technikához és az eredmény messze felülmúlja az eddigi tapasztalatokat! A begyógyult szálacskák extra vékonyak, egyenletes pigmenttartalmúak, nem mosódnak össze, valóban különálló szálként épülnek be!! Az árnyalatok természetesek, a szálak kecsesek maradnak, ezért az összhatás még az eddigiektől is realisztikusabb!

6. Élethű színek, hatékony munkavégzés

Sokszor bosszant, hogy a pigment nem úgy marad meg a bőrben, ahogy remélted? A magas pigment tartalomnak a tökéletes konzisztenciának és a bőrbarát összetételnek köszönhetően az Alexandra pigmentekkel végzett sminktetoválás sikerélményt okoz, mert a pigment nagyon könnyen a bőrben marad. Nem kell attól félni, hogy az előrajzolást és az első vonalak meghúzását követően semmi nem látszik a bőrben. A színek sminktetoválás közben sem válnak fakóvá, ezért élmény a munka. A pigment könnyed, finom mozdulatokkal is a megfelelő helyre kerül, a kezelőfejet a sminktetoválás során bármilyen szögben tarthatjuk.

7. Tartósság

Tudod miért világosodik a pigment? Ahogy a mai sminktetováló technikákat, úgy a pigmenteket sem szabad a régiekhez hasonlítani! A mai szigorú törvények és előírások, a természetességre törekvő összhatás mind szerepet játszik, hogy a napjainkban készülő sminktetoválásoknak lényegesen rövidebb az élettartamuk, mint 10-20 évvel ezelőtt. Amint a pigment bekerül a bőrbe a szervezet immunrendszere elkezdi lebontani. Az immunfolyamatok idősebb korban lassabban mennek végbe, ezért van az, hogy az érettebb korosztálynál tartósabbak a sminktetoválások. A szín halványulását befolyásolják még olyan tényezők, mint az UV fény, a terhesség, szoptatás, oxidációs szempilla és szemöldök festék. A magas pigment tartalomnak köszönhetően az Alexandra színek azonban tartósabbak és stabilabbak.

8. Vas-oxid mentes összetétel

Kipróbálnál valami újat? Sminktetoválók és vendégek egyik legnagyobb problémája, hogy a barna szemöldökök egy idő után kivörösödnek és a szálas technika tulajdonságainak köszönhetően ez az idő akár 1 éven belül is bekövetkezik. Se a szín nem tartós, se a szemöldök. Az Alexandra pigmentek nem tartalmaznak vas-oxidot, ezért a szemöldökök a választott technika függvényében tovább megőrzik barna színüket és sokkal tartósabbak. A vas-oxid mentes melegbarna pigmentekre jellemző, hogy a bőrre kenve vörösesebbnek hatnak, ez az árnyalat azonban a megfelelő bőrrétegbe kerülve eltűnik. Éppen ezért bátran használhatunk melegebbnek ható színeket is.

9. Élethű barna színek

A vendégek egyik leggyakoribb igénye és a sminktetoválók egyik legnehezebb feladata, hogy a barna színek gyógyulás után is élethűek és szép barnák legyenek a bőrben. Az a bizonyos, tejcsoki árnyalat. Minden barna pigment a bőr rétegeibe kerülés után veszít melegségéből és mattabbá, szürkésebbé válhat. Az Alexandra pigmentekkel és az általunk biztosított színelméleti tudással Te is képes leszel vendégeidnek elkészíteni a vágyott barna színt.

És végezetül az egyik legnagyobb előny, mellyel még szerethetőbbé válhatnak számodra a Alexandra pigmentek:

10. Árnyalatok a magyar sminktetoválók igényeihez

Tudtad, hogy a magyaroknak is van egy egyedi stílusuk? A 56 szín összeállításakor is, saját igényeimen túl a sminktetoválóktól összegzett információkat is figyelembe vettem. Olyan színpalettát állítottam össze, melyben egyaránt megtalálhatóak a melegebb, a hidegebb, a természetesebb és az élénk árnyaltok is. Kollégáimmal hosszú hónapokig teszteltük a színek tulajdonságait és válogattuk, kísérleteztük ki a legoptimálisabb színeket. A színek bátran keverhetők, alakíthatók, melegíthetők vagy semlegesíthetők, ezzel további egyedi lehetőséget adva a sminktetoválók kezébe. A szájszínek frissek, természetesek, élethűek és könnyű velük dolgozni. A legújabb sminktetováló technikák elkészítéséhez, mint 3D szájsatír, Butterfly szemhéjsatírozás is rendelkezésre állnak különleges színek és árnyalatok. Szükséged volna egy színre, de egyik sminktetováló márka palettáján sem találod? Mi segítünk benne! Oszd meg velünk igényeidet és megtanítunk, hogyan keverd ki vagy elkészítjük és megrendeljük számodra!

Nézd meg a színpalettát! 

 

Nézd meg a pigmenteket és azok leírását!

Alexandra PMU shop