Pigmentek

Alexandra sminktetováló pigmentek, a szakmai magabiztossághoz

Az évek tapasztalata és a sok sminktetováló szakember problémáit, kérdéseit hallgatva egyértelművé vált számomra, hogy az általam ajánlott pigmentnek különleges tulajdonságokkal kell rendelkeznie.

Hogy miért lehetsz ezentúl magabiztos?
10 érvük is van rá:

1. Biztonságos és bőrbarát összetétel, REACH szabályok szerint

Megnyugtató számodra, ha a pigment, amivel dolgozol biztonságos és megfelel a törvényi rendelkezéseknek?

Az első és legfontosabb a biztonság, mivel ezek az anyagok évekre a bőrbe kerülnek.  A ResAP (2008/1) törvény rendelkezik a sminktetováló festékekről és előállításukról, a REACH rendelet pedig a vegyi anyagok regisztrálásáról, értékeléséről, engedélyezéséről és korlátozásáról. Az egész világon Európában a legszigorúbb az elvárás és a szabályozás, ezért döntöttem német gyártású sminktetováló pigment mellett. Már rendelkezésre állnak olyan mérési módszerek, melyekkel a nehézfémek mennyisége is a legpontosabban meghatározható, ezzel garantálva a még biztonságosabb összetételű festékeket. A szabályozások szigorúan ellenőrzik, hogy a sminktetováló festék ne tartalmazzon káros vegyi anyagokat, allergizáló összetevőket, azo – színezékeket. Az Alexandra pigmentek tökéletesen megfelelnek az aktuális törvényi előírásoknak, a legutolsó fejlesztésű gyártástechnológiával készültek, anti-allergének, rendelkeznek a szükséges termék dokumentációval: elérhető a termékekhez tartozó INCI lista és biztonsági adatlap.

2. A szemöldök pigmentek nem vörösödnek ki

Az Alexandra pigmentek nem tartalmaznak vas-oxidot, ezért a hónapok, évek múlásával a szemöldök nem fog pirosassá, narancsossá vagy vörösessé válni! Több, mint 8 éve dolgozunk ezzel a termékcsaláddal és szalonunk vendégei egyöntetűen később jönnek szemöldök frissítésre. A betetovált barna szín halványodik, fakul, kissé szürkülhet, de egyáltalán nem vörösödik.

3. Lényegesen tartósabb

A hagyományos pigmentek esetében sokszor okoz elégedetlenséget a vendégeknél, hogy nem elég tartós. Már 9-12 hónap után kivörösösdik a szemöldök és elveszti kellő sötétségét. Az Alexandra pigmentekkel a vendégek akár 3 évig is élvezhetik az eredményt, ezért sokkal elégedettebbek és hűségesebbek. A magas pigment tartalomnak köszönhetően az Alexandra színek tartósabbak és stabilabbak.

4. Kisebb anyagköltség

Keresed a titkot, hogyan lehet gazdaságosan, de közben hatékonyan dolgozni? Mivel az Alexandra pigmentek nem sűrűsödnek és száradnak be, megőrzik állandó konzisztenciájukat, ezért könnyedén tudsz cseppenteni belőle. A tubus falán nem tapad meg a pigment, ezért minden cseppjét fel tudod használni. A pigment jó része ezentúl nem a vattakorongra kerül és nem is szárad be a pigmenttartóba! Egy szemöldök elkészítéséhez átlagosan 4 cseppre van szükség!

5. Ideális konzisztencia

Milyen konzisztenciájú pigmenttel a legszebb a végeredmény? Eddigi munkáidat hátráltatták a pigment állagának tulajdonságai? Az Alexandra pigmentek sűrűn folyó állagúak, mely egyaránt alkalmas a tűcsúcsba vagy modulba történő cseppentésre és mártogatásra is. Akár váltva is dolgozhatsz, precíz, finom vonalak elkészítéséhez ajánlott a mártogatás, a cseppentés pedig nagyobb satírozott felületek készítésekor nyújt ideális megoldást. A pigmentek nem tartalmaznak alkoholt, ezért nem kell azzal a kényelmetlen következménnyel szembesülni, hogy a tűcsúcsban megszárad a festék vagy a felbontott tubus tartalma túl sűrűvé vagy hetek alatt porrá válik. Az alkoholmentes formula nem szárítja a bőrt, a forradalmi gyártástechnológiának köszönhető összetétel pedig kimondottan bőrbarát anyagokat is tartalmaz. A felbontott tubus hosszú ideig tárolható és megőrzi eredeti állagát, minőségét! A pigment pont annyira folyós, hogy a tűn le tudjon jutni a bőrhöz és pont annyira sűrű, hogy megfelelő kenőanyagként szolgáljon ahhoz, hogy a tű könnyebben tudjon a bőrbe hatolni. Ha ritkán dolgozol, mert a sminktetoválás nem a fő tevékenységed, akkor biztos, hogy erre a pigmentre van szükséged!

6. Gyors bőrbejutás, egyenletes fedés

Sokszor bosszant, hogy a pigment nem úgy marad meg a bőrben, ahogy remélted? A magas pigment tartalomnak a tökéletes konzisztenciának és a bőrbarát összetételnek köszönhetően az Alexandra pigmentekkel végzett sminktetoválás sikerélményt okoz, mert a pigment nagyon könnyen a bőrben marad. Nem kell attól félni, hogy az előrajzolást és az első vonalak meghúzását követően semmi nem látszik a bőrben. A színek sminktetoválás közben sem válnak fakóvá, ezért élmény a munka. A pigment könnyed, finom mozdulatokkal is a megfelelő helyre kerül, a kezelőfejet a sminktetoválás során bármilyen szögben tarthatjuk.

7. 25.000 Elkészült munka- hatalmas tapasztalat

Több mint 8 éve dolgozik 5 fős szakmai csapatunk az Alexandra pigmentekkel és az összes sminktetováló technikát alkalmazzuk. Azaz mind a klasszikus, mind a trendi technikák során alkalmaztuk és hatalmas tapasztalatunk van miként működnek a pigmentek rövid és hosszútávon.

Ha újra választani kéne, ismét ezt a pigmentet választanánk, mert tapasztalatunk van:

-a friss gyógyult eredmények,

-a hosszútávú gyógyult eredmények

-frissítések

-átalakítások, színkorrekciók

-máshol készült tetoválások javítása tekintetében.

8. Élethű színek, természetes hatású gyógyult eredmények

A vendégek egyik leggyakoribb igénye és a sminktetoválók egyik legnehezebb feladata, hogy a gyógyult színek harmonizáljanak a vendég karakterével, színeivel és természetes hatásúak legyenek a bőrben. Te is biztosan láttál már zsírkréta hatású ajaktetoválást vagy sötétszürke esetleg lilásvörös szemöldököt. Az Alexandra pigmentekkel és az általunk biztosított színelméleti tudással Te is képes leszel vendégeidnek elkészíteni a megfelelő színárnyalatot. 

Mind a szemöldök, mind az ajaktetováló színeink tökéletes fedőképességgel rendelkeznek, de ugyanakkor az élénk színek is természetes összhatást biztosítanak az arcon.

9. Verhetetlen a szálazási technikához-könnyű bejuttatás-

Te is mindkét módszerrel / gépi és kézi / készítesz szálazott szemöldököt? A gyógyult eredmények nem elég szépek? 12 éve készítek szemöldök szálazásokat géppel és microblading technikával. Nemcsak, hogy számos pigmentet kipróbáltam ehhez a technikához, hanem frissítésre is tértek már hozzám vissza vendégek. Az Alexandra pigmentek tökéletesen használhatók a szálazási technikához és az eredmény messze felülmúlja az eddigi tapasztalatokat! A begyógyult szálacskák extra vékonyak, egyenletes pigmenttartalmúak, nem mosódnak össze, valóban különálló szálként épülnek be! Az árnyalatok természetesek, a szálak kecsesek maradnak, ezért az összhatás még az eddigiektől is realisztikusabb!

10. Árnyalatok a magyar sminktetoválók igényeihez

Tudtad, hogy a magyaroknak is van egy egyedi stílusuk? A 56 szín összeállításakor is, saját igényeimen túl a sminktetoválóktól összegzett információkat is figyelembe vettem. Olyan színpalettát állítottam össze, melyben egyaránt megtalálhatóak a melegebb, a hidegebb, a természetesebb és az élénk árnyalatok is. Kollégáimmal hosszú hónapokig teszteltük a színek tulajdonságait és válogattuk, kísérleteztük ki a legoptimálisabb színeket. A színek bátran keverhetők, alakíthatók, melegíthetők vagy semlegesíthetők, ezzel további egyedi lehetőséget adva a sminktetoválók kezébe. A szájszínek frissek, természetesek, élethűek és könnyű velük dolgozni. A legújabb sminktetováló technikák elkészítéséhez, mint 3D szájsatír, Butterfly szemhéjsatírozás is rendelkezésre állnak különleges színek és árnyalatok. Szükséged volna egy színre, de egyik sminktetováló márka palettáján sem találod? Mi segítünk benne! Oszd meg velünk igényeidet és megtanítunk, hogyan keverd ki vagy elkészítjük és megrendeljük számodra!

Nézd meg a színpalettát! 

 

Nézd meg a pigmenteket és azok leírását!

Alexandra PMU shop