Évek óta sminktetoválok

Újdonságban az élvonal

Ha évek óta készítesz sminktetoválásokat, akkor pontosan tudod, hogy milyen örömet tud okozni az alkotás és izgalmakat egy új technika elsajátítása. Pár éve hatalmas átalakuláson ment keresztül a szakma és mindenki találhat olyan területet, amelyet szívesen megtanulna vagy meglévő tudását tovább fejlesztené. Gyakorlatilag mindhárom területen belül vannak újabb módszerek és a szakmai részletek is sokkal kifinomultabbak lettek.

Ha eldöntötted, hogy felfrissíted vagy elmélyíted a tudásodat, esetleg feltett szándékod, hogy a legjobbak közé tartozz, akkor számíthatsz a tapasztalatunkra és a módszerre, mely működik és számodra is meghozza a várt sikert. Az Alexandra Academy 2014 nyarától kínál haladó továbbképzéseket. Az újdonságok bevezetésében mindig az élvonalban vagyunk. Az oktatás terén nagy gyakorlatra tettünk szert és tananyagainkat mindig a legaktuálisabb trendekhez, módszerekhez igazítjuk. Az elmúlt évek során számos sminktetováló vált sikeressé és ismertté tanfolyamaink után.

Számos haladó képzést kínálunk a fejlődni vágyó szakembereknek. Segítségünkkel egy komoly életpályát is választhatsz magadnak, hiszen nemcsak szakmai, hanem emberi és üzleti támogatást is tudunk biztosítani számodra.

Szemöldök tanfolyamok

A szemöldök tetoválás a legnépszerűbb szolgáltatás.Ha úgy érzed a szemöldök készítésben szeretnél fejlődni akkor az alábbi haladó tanfolyamokat válaszd:

Ezeken belül is a 2 nagy kedvenc az Artistry és a Soft powder tanfolyam.

Haladó Soft Powder technikák sminktetoválóknak! Tanfolyamunkon tovább fejlesztjük a Soft Powder technikádat, megtanítjuk a 3 legnépszerűbb típust, az európai, az orosz és az amerikai módszert!

Vendégeid szálazást kérnek, de nem boldogulsz vele? Tanultál már máshol microbladinget, de nem vált be? Ismerd meg a tartós, nem összemosódó, egyenletesen halványuló microblading titkát! Artisty microblading már 10 éve!

Ez a tanfolyam olyan sminktetoválóknak ajánlott, akik még nem készítenek szálas szemöldököt vagy tanulták, esetleg képzés nélkül próbálgatták, de nem jártak sikerrel.

Szemöldök specialistáknak! Olyan szakembereknek ajánljuk, akik már gyakorlattal készítenek szálazott szemöldököt és tudásukat szeretnék művészire fejleszteni és céljuk, hogy képesek legyenek teljesen élethű szemöldök tetoválás elkészítésére.

A Szemhéjsatírozás művészete

Supreme eyeshading mesterképzés

Klasszikus technikát nagy gyakorlattal készítő sminktetoválóknak. A tanfolyamon 3 féle haladó és satírozó technikát tudsz megtanulni és elsajátítod a színek megfelelő használatát is. Ezzel a tudással igazi művésszé válhatsz!

Szájsatírozó művészet

satin lips&3d lips mesterképzés

A kezdő technikákban jártas sminktetoválóknak 2 művészi technika 1 tanfolyamon: a nude hatást kedvelőknek SATIN LIPS, a telt és látványosabb színhatású ajakra vágyóknak  3D LIPS. A vendégek imádják!

pmu-mentor online stúdió

haladó képzéseink online felülete

2020-tól az otthonod kényelméből is tanulhatod a művészi szintű sminktetoválást. Neked ajánlom a PMU-MENTOR stúdiót, ha

  • Ha már végeztél sminktetováló alapképzést, de úgy érzed, hogy nem tökéletes a munkád és egy kis bátorításra van szükséged.
  • Ha már aktívan tetoválsz, a vendégeid is elégedettek, de neked mégis hiányzik valami, mert Te is olyan maximalista vagy, mint én!
  • Ha nem akarsz több időt és nagyobb összeget kockáztatni újabb képzésekre. 

online elérhető, haladó szintű tudásanyagaink

Színelmélet és javítás

Bár első hallásra úgy tűnhet, hogy ez alap tudás, de a gyakorlat azt mutatja, hogy a képzett sminktetoválók is örömmel vesznek részt ezen a tanfolyamunkon, mert nemcsak a színek keverésére tanítunk meg, hanem komplett megoldási módszereket is adunk a javítási munkákhoz.

Ha kicsi kételyek is vannak a színelmélettel kapcsolatban, ne habozz részt venni rajta!

Ahogy olvashattad célod eléréséig végig fogjuk a kezed és egy biztos ösvényen haladhatsz, mait már kitapostunk Neked. Ha bármi további kérdésed lenne.

Várjuk jelentkezésed, kérj tanácsot, hogyan fejlődj!

Regisztráció után visszahívunk!

Tel: +36 30 28 750 75
8 és 16 óra között.

academy@alexandra-academy.com