Évek óta sminktetoválok

Újdonságban az élvonal

Ha évek óta készítesz sminktetoválásokat, akkor pontosan tudod, hogy milyen örömet tud okozni az alkotás és izgalmakat egy új technika elsajátítása. Pár éve hatalmas átalakuláson ment keresztül a szakma és mindenki találhat olyan területet, amelyet szívesen megtanulna vagy meglévő tudását tovább fejlesztené. Gyakorlatilag mindhárom területen belül vannak újabb módszerek és a szakmai részletek is sokkal kifinomultabbak lettek.

Ha eldöntötted, hogy felfrissíted vagy elmélyíted a tudásodat, esetleg feltett szándékod, hogy a legjobbak közé tartozz, akkor számíthatsz a tapasztalatunkra és a módszerre, mely működik és számodra is meghozza a várt sikert. Az Alexandra Academy 2014 nyarától kínál haladó továbbképzéseket. Az újdonságok bevezetésében mindig az élvonalban vagyunk. Az oktatás terén nagy gyakorlatra tettünk szert és tananyagainkat mindig a legaktuálisabb trendekhez, módszerekhez igazítjuk. Az elmúlt évek során számos sminktetováló vált sikeressé és ismertté tanfolyamaink után.

10 haladó képzést kínálunk a fejlődni vágyó szakembereknek. Segítségünkkel egy komoly életpályát is választhatsz magadnak, hiszen nemcsak szakmai, hanem emberi és üzleti támogatást is tudunk biztosítani számodra.

Szemöldök tanfolyamok

A szemöldök tetoválás a legnépszerűbb szolgáltatás.Ha úgy érzed a szemöldök készítésben szeretnél fejlődni akkor az alábbi haladó tanfolyamokat válaszd:

Ezeken belül is a 2 nagy kedvenc az Artistry és a Soft powder tanfolyam.

A szálazott szemöldök kézi változata, más néven microblading-ként is hallhattál róla. Az egész világon az egyik legelterjedtebb technika és nálunk is ez a legnépszerűbb tanfolyam. Akkor válaszd ezt, ha fontos számodra, hogy szép íves és vékony szálakat tudj készíteni és a szálrendezési tudásodat is szeretnéd elmélyíteni. Mivel nem géppel készül, ezért szokatlan lehet először, de a tanulóink véleményei alapján sokkal gyorsabb megtanulni és szép, természetes hatású szálazást készíteni vele, mint a gépi módszer esetében.

Jelenleg az egyik legnépszerűbb szemöldök készítési technika, a nők nagy kedvence. Előnye, hogy az összes szemöldök módszer közül ezt a legkönnyebb elsajátítani és hamar sikerélményt okoz.

 

 

 

Akkor válaszd ezt, ha nem tudsz szálazott szemöldököt készíteni vagy tanultad, de csinálni nem tudod. Számolj vele, hogy a szálazott szemöldök az egyik legnehezebb, kitartást és szorgalmat igényel, de a profi szakember tudástárába nélkülözhetetlen.

Olyan szakembereknek ajánljuk, akik már gyakorlattal készítenek szálazott szemöldököt és tudásukat szeretnék művészire fejleszteni és céljuk, hogy képesek legyenek teljesen élethű szemöldök tetoválás elkészítésére. Gyakorlott sminktetoválóknak közepesen nehéz, kellő gyakorlással és az apró részletekre való alapos odafigyeléssel magabiztosan megtanulható.

Ezt a képzést azoknak a szakembereknek tartjuk, akik készítenek valamilyen szálazott szemöldököt /gépi vagy kézi/ Akkor válaszd ezt, ha már tapasztalt vagy a szemöldök készítésben és valami különlegeset tanulnál.

Ezen a tanfolyamon ezeket a technikákat tanulhatod meg:

-Microblading+ gépi szálazás
-Microblading+ kézi satírozás
-Microblading+ soft powder
-Gépi szálazás+ soft powder

A Szemhéjsatírozás művészete

Supreme eyeshading mesterképzés

Klasszikus technikát nagy gyakorlattal készítő sminktetoválóknak. A tanfolyamon 3 féle haladó és satírozó technikát tudsz megtanulni és elsajátítod a színek megfelelő használatát is. Ezzel a tudással igazi művésszé válhatsz!

Szájsatírozó művészet

satin lips&3d lips mesterképzés

A kezdő technikákban jártas sminktetoválóknak 2 művészi technika 1 tanfolyamon: a nude hatást kedvelőknek SATIN LIPS, a telt és látványosabb színhatású ajakra vágyóknak  3D LIPS. A vendégek imádják!

pmu-mentor online stúdió

haladó képzéseink online felülete

2020-tól az otthonod kényelméből is tanulhatod a művészi szintű sminktetoválást. Neked ajánlom a PMU-MENTOR stúdiót, ha

  • Ha már végeztél sminktetováló alapképzést, de úgy érzed, hogy nem tökéletes a munkád és egy kis bátorításra van szükséged.
  • Ha már aktívan tetoválsz, a vendégeid is elégedettek, de neked mégis hiányzik valami, mert Te is olyan maximalista vagy, mint én!
  • Ha nem akarsz több időt és nagyobb összeget kockáztatni újabb képzésekre. 

online elérhető, haladó szintű tudásanyagaink

Színelmélet és javítás

Bár első hallásra úgy tűnhet, hogy ez alap tudás, de a gyakorlat azt mutatja, hogy a képzett sminktetoválók is örömmel vesznek részt ezen a tanfolyamunkon, mert nemcsak a színek keverésére tanítunk meg, hanem komplett megoldási módszereket is adunk a javítási munkákhoz.

Ha kicsi kételyek is vannak a színelmélettel kapcsolatban, ne habozz részt venni rajta!

Ahogy olvashattad célod eléréséig végig fogjuk a kezed és egy biztos ösvényen haladhatsz, mait már kitapostunk Neked. Ha bármi további kérdésed lenne.

Várjuk jelentkezésed, kérj tanácsot, hogyan fejlődj!

Regisztráció után visszahívunk!

Tel: +36 30 28 750 75
8 és 16 óra között.

academy@alexandra-academy.com