Sminktetováló gépek

Művészet, profizmus és praktikum ötvözete, a sikeres jövő eszköze

A tapasztalat keltette életre

Engedd meg, hogy egy személyes történettel kezdjem. 1999-ben tanultam a sminktetoválást és mindig is megkérdőjelezhetetlenül hittem benne. Én nem voltam abban a szerencsés helyzetben, hogy elsőre profi géppel és oktatással kezdjem. Pályám kezdetén a leggyengébb sminktetováló gépekkel dolgoztam, mert egyrészről nem tehettem meg, hogy komolyabbat vegyek, másrészről féltem egy nagyobb kiadásba belevágni. 9-10 különböző gépen szereztem tapasztalatot és tucatnyi tanfolyamon csiszolgattam tudásomat. Amit akkor hátránynak éltem meg azt ma már előnynek érzem és a megszerzett tapasztalat, a sok elégedetlenség keltette életre az általam képviselt Alexandra sminktetoválást és ehhez kapcsolódó termékeket. Pontosan tudom mitől jó egy sminktetováló gép, milyen eltérések lehetnek, melyik funkció fontos és melyik csak hangzatos. Mennyi múlik a gépen és mennyi a szakemberen. Bejártam egy hosszú és érdekes utat. Egyik nap arra döbbentem rá, hogy több gépet kell tartsak, ha azt szeretném, hogy minden technikát az általam és az utolsó trendek szerinti elvárt minőségben tudjak elkészíteni úgy, hogy közben a bőrt is a lehető legkisebb traumának tegyem ki. Vágytam egy olyan gépre, amely minden előnyt egyesít és nemcsak megkönnyíti a munkámat, hanem a szakmai fejlődésemet is elősegíti.

Csúcstechnológiás sminktetováló gépek különleges előnyökkel

A géppel szemben támasztott elvárások megfogalmazásánál nemcsak saját problémáimból merítkeztem, hanem a sminktetoválók általános dilemmái is segítségemre voltak.

Az Alexandra gépek tervezésénél döntő szempont volt, hogy a legújabb sminktetováló trendek elkészítésére is alkalmas legyen. A sminktetoválás napjainkban már olyan egyedi és különleges technikákat kínál, hogy gépünket is ennek megfelelően célszerű kiválasztani. A Crystal és Exclusive sminktetováló gépekkel a sminktetoválások művészi szintje is elkészíthető, legyen szó ultravékony szálakból álló szemöldökről vagy több színű satírozott felületekről. A Mezo modullal pedig probléma specifikus arckezeléseket készíthetsz vendégeid számára.

Lényegesen kisebb fájdalom

Sokszor tapasztalod hogy vendégeidnek nagyon kellemetlen a tetoválás és ezért pl. egy szájsatírra már nem is bírod rábeszélni őket?

Az Alexandra sminktetováló gépek extra finom tűmozgásúak, lényegesen kíméletesebbek a bőrhöz, ezért a száj, szemhéj tetoválás is sokkal kellemesebb. A sminktetovált terület duzzanata láthatóan kisebb, ezért a tetoválás utáni megjelenés előnyösebb. A bőr gyorsabban gyógyul, az eredmény határozottan szebb!

  Nem tudtál eddig választani a modulos vagy tűcsúcsos gép között?

  Nekünk van a legpraktikusabb ajánlatunk!

  A kérdés mely komoly dilemmában tartja a sminktetoválókat! Lehet, hogy Téged is?

  Nálunk mindkettőt választhatod!! Ha pedig minden előnyt élvezni szeretnél, akkor ezentúl döntened sem kell! Az Exclusive géphez mindkét típusú kezelőfej tartozék!!

  Egy egyedülálló előny: akár 5 féle vékonyságú 1-es tűből választhatsz!

  Kiemelkedően fontos szempont a mai technikákhoz, hogy micro 1-es tű is válaszható legyen a készülő munkához. Az Alexandra gépek ettől sokkal többet kínálnak: 5 féle vékonyságú 1-es tűből választhatunk!!! Az ultravékony szálazott szemöldököt a nagy tapasztalattal nem rendelkező sminktetoválók is könnyebben elkészíthetik!

  Végre egy gép, mely a lehető legkisebb traumát okozza a bőrnek, ezáltal még precízebb munkát tesz lehetővé. A tűnek extra finom mozgása révén, nincs oldalirányú kilengése, precíz, pontos vonalvezetést tesz lehetővé.

   A gép, mely a legegyenletesebben adagolja a pigmentet

   Miért is nagyon fontos ez? Mert ahol tized mm precízen kell dolgozz, ott sem fog szétfolyni a pigment a bőrfelületen. A szálazott szemöldöknél egészen közel tudod majd húzni a szálakat. Nem fogsz úgy járni, hogy elfogy a pigment a szálhúzás közepén, ezért egyenetlen lesz a végeredmény. Lényegesen szebb és könnyebb munkát tesz lehetővé, hogy folyamatosan annyi pigment áll rendelkezésre, amennyi kell. Se több se kevesebb!

   akár 20 éven át gond nélkül dolgozhatsz vele

   Nincsenek rejtett szervízköltségek és attól sem kell tartanod, hogy megáll és nem javítható! Az Alexandra gépek nem tartalmaznak olyan alkatrészt, melyet bizonyos időnként cserélni vagy szervizelni kellene. Körültekintő és megfelelő használat mellett nem következik be meghibásodás és szervizre csak abban az esetben kell küldeni, ha valami problémát, működésbeli eltérést tapasztalnánk!

   Személyre szabottság

   Minden sminktetoválónak megvan egy egyéni stílusa, mely különböző sminktetoválási technikákat foglal magában. Válassz Te, milyen kezelőfejjel szeretnél dolgozni!!

   Az Alexandra sminktetováló gépek igazi ékszerei egy sminktetoválónak. Szenzoros érintőpanelje könnyű kezelhetőséget tesz lehetővé, minden funkció jól látható, értelmezhető, könnyen kezelhető. Swarowski kristályokkal díszített külső burkolata és ezzel gyönyörű megjelenése pedig méltón illik különleges képességeihez. Bármelyik szépségszalon igazi dísze lehet.

   ismerkedj meg a csúcsminőségű alexandra tetoválógépekkel!

   Részletes leírásért kattints a képekre!

   Nézd meg az összehasonlításukat!

   sminktetováló gépeinkre az alábbi garanciákat válllaljuk

   Z

   anyagköltség garancia

   Garantáljuk, hogy a klasszikus kezelőfejjel vásárolt /tű+tűcsúcsos rendszer/ gépünkhöz a tartozékok kedvezőbb áron vannak, mint általában a piacon kapható modulos gépekhez.

   Z

   segítőkészség garancia

   zalonunkban 6 sminktetováló dolgozik évek óta a gépeinkkel, pigmentjeinkkel. Ha bármilyen segítségre van szükséged, számíthatsz ránk!

   Z

   gépcsere garancia

   Ha nálunk vásárolt gépeddel bármi probléma adódna, akkor a garancia ideje alatt azonnal biztosítunk számodra másik gépet, kezelőfejet.