„Megszállottan rajongok a sminktetoválásért és megkérdőjelezhetetlenül hiszek benne. Tudom, hogy a sminktetováló tudásnak van egy olyan szintje, amely elégedett vendégeket szül és megkönnyíti a nők mindennapjait. A sminktetoválás művészi arcát csak olyan szakemberek képesek megmutatni a nőknek, akik elhivatottak, lelkiismeretesek és fejlődni vágynak!”

Patkós Alexandra

sminktetováló specialista

Az Alexandra sminktetováló márka tulajdonosa.
Az Alexandra Academy alapítója és vezető oktatója.
Patkós Alexandra Exclusive Beauty tulajdonosa.

www.patkosalexandra.hu     www.alexandra-academy.com

www.artistry-eyebrow.com     www.alexandra-academy-shop.com

Tanulmányaim

Ahogy bármely szakma, a sminktetoválás is évről évre fejlődik, aki az élvonalban akar maradni, annak folyamatosan képeznie kell magát, én is ezt teszem még 20 év szakmai tapasztalat után is. Teszem ezt azért, hogy Neked is elhozzam a legújabb trendeket a világ minden részéről és megtanítsalak az arcművész szintű gondolkodásra.

Oklevelek

[ngg src=”galleries” ids=”37,40″ display=”pro_mosaic” last_row=”nojustify”]

Az Alexandra academy

Az elmúlt 7 évben 30 külföldi szakmai képzés közel 100 előadásán vettem részt, ezért az összes klasszikus, új és élvonalbeli technikát nagy gyakorlattal készítem. A számos stílusjegyet megismerve és kipróbálva fejlődött ki az az egyedi látásmód és stílus, ami jellemző a saját és szalonom dolgozóinak munkájára. Mindez lehetőséget adott, hogy tudásom megosztásával mások fejlődését és karrierjét is elősegítsem.
2014-től saját oktatási rendszeremben az Alexandra Academy keretén belül kollégáimmal együtt képezzük a fejlődésre, újdonságokra és a természetes hatású sminktetoválásokra nyitott magyarországi sminktetoválókat. Úttörőként vettem részt annak a fejlődésnek az előmozdításában, mely bekövetkezett a magyar sminktetováló szakmában és melynek köszönhetően szélesebb körben elérhető a minőségi, igényes, biztonságos és személyre szabott sminktetoválás. Büszkeséggel tölt el, hogy számos hazai, neves sminktetováló vett részt tanfolyamaimon vagy a képzéseim után vált valaki népszerűvé és igazán sikeressé. Sokoldalú tudásomnak köszönhetően Ausztráliában, Litvániában és Angliában is tartottam képzéseket.
“MÁSOK SEGÍTÉSE AD IGAZI ÉRTELMET A SIKERNEK”
Patkós Alexandra

Az Alexandra sminktetováló márka

Engedd meg, hogy egy személyes történettel kezdjem. 1999-ben tanultam a sminktetoválást és mindig is megkérdőjelezhetetlenül hittem benne. Én nem voltam abban a szerencsés helyzetben, hogy elsőre profi géppel és oktatással kezdjem. Pályám kezdetén a leggyengébb sminktetováló gépekkel dolgoztam, mert egyrészről nem tehettem meg, hogy komolyabbat vegyek, másrészről féltem egy nagyobb kiadásba belevágni. 9-10 különböző gépen szereztem tapasztalatot és tucatnyi tanfolyamon csiszolgattam tudásomat.

Bejártam egy hosszú és érdekes utat, egyik külföldi konferenciát és tanfolyamot látogattam a másik után, megismertem a különböző országok sminktetováló stílusjegyeit. A sok nehézséget, amellyel pályám indult, mindazt, amit akkor hátránynak éltem meg, ma már előnynek érzem és a megszerzett tapasztalat keltette életre az általam képviselt Alexandra sminktetováló márkát és az ehhez kapcsolódó termékeket. Pontosan tudom, mitől jó egy sminktetováló gép, milyen eltérések lehetnek, melyik funkció fontos és melyik csak hangzatos, mennyi múlik a gépen és mennyi a szakemberen.

Egyik nap arra döbbentem rá, hogy több gépet és pigmentet kell tartanom ha azt szeretném, hogy minden technikát az általam és az utolsó trendek szerinti elvárt minőségben tudjak elkészíteni úgy, hogy közben a bőrt is a lehető legkisebb traumának tegyem ki. Vágytam egy olyan gépre és kiegészítőkre, amelyekben minden előny egyesül és nemcsak megkönnyíti a munkámat, hanem a szakmai eredményeimet is kiteljesíti.