KEDVEZMÉNYES AJÁNLATAINK

Sminktetoválók számára

vásárolj első alkalommal 20% welcome kedvezménnyel

A 20% kedvezményt 1 alkalommal veheted igénybe 25.000 Ft feletti vásárlás esetén, ha 2018.01.01 óta nem vásároltál az Alexandra nagykereskedésben. Az akció sminktetováló gépekre, kezdő csomagokra és outlet termékekre nem érvényesíthető. A kedvezményt igénybe veheted online vagy a személyesen. Online vásárláskor írd a WELCOME szót a megjegyzés rovatba! Személyesen a Bp. XIV. kerület Egressy tér 10/A II. emeleten található stúdiónkban tudsz vásárolni, H-CS: 8:00 – 16:00 (P-SZO-V: ZÁRVA)

kérd a 10 legnépszerűbb szemöldök pigmentszínből álló monodozis csomagot 40e Ft helyett 24E Ft-ért

A csomag 10*1 ml Alexandra pigmentet tartalmaz, az ajánlott színek: Caramel, Safari, Cool Light Brown, Julie Brown, Australia, Cinnamon, Chocolate, Coffee, Blond, Orange Passion. A színeken tetszés szerint változtathatsz. A pigment csomag webshopban történő megrendeléséhez írd a megjegyzésbe, hogy MONODOZIS CSOMAG és a választott színeket, amennyiben eltér az ajánlástól.

sminktetováló gépek, gépvásárláshoz kapcsolódó ajánlatok

gépvásárlás mellé 20% kedvezmény

Bármelyik tetováló gépünket vásárolod meg,  egyszeri alkalommal 20% kedvezményt adunk a további termékek: kiegészítők, eszközök, pigmentek árából. Használd ki!

ismerkedj meg a csúcsminőségű alexandra tetoválógépekkel

Művészet, profizmus és praktikum ötvözete, a sikeres jövő eszköze

Kis méretű sminktetoválógép 1 kezelőfejjel. Elősorban kezdőknek vagy kiegészítő, második gépnek profi sminktetoválóknak. Kiválóan alkalmas bármilyen klasszikus technika elkészítésére. Bővebben >>>>>

Közepes méretű sminktetoválógép 1 db választható  kezelőfejjel. Neked ajánljuk, ha sokat tetoválsz és esetleg orvosi pigmentálást is vállalsz. Tökéletesen alkalmas bármilyen bonyolult művészi technika elkészítésére, rendkívül precíz munkavégzést tesz lehetővé.  Bővebben >>>>>

Profi gép 2 kezelőfejjel, mely ötvözi a modulos és a tűcsúcsos gépek előnyeit, bármilyen bonyolult technika hatékonyan és gyorsan elkészíthető vele. Neked ajánljuk, ha sokat dolgozol vagy szeretnéd fellendíteni sminktetováló szolgáltatásodat. Bővebben >>>>>

Ergonomikus és könnyű, vezeték nélküli sminktetováló gép 2 db akkumulátorral a legtrendibb szemöldök, szem és ajaktechnikákhoz. Tökéletesen alkalmas legelső választásnak, vagy géppark bővítéséhez.  Bővebben >>>>>

ÁLTALÁNOS ELŐNYÖK, ÁRAK ÉS A GÉPEK ÖSSZEHASONLÍTÁSA ITT

törzsvásárlói kedvezmény

Ha Te rendszeresen vásárolsz nálunk és vásárlásaid értéke valamely naptári hónapon belül meghaladja a bruttó 90.000 Ft-ot, a következő hónap elején automatikusan megkapod tőlünk a 9.000 Ft-ot érő kuponodat, amelyet Alexandra PMU termékekre és Dress Code ruházatra válthatsz be.

FONTOS TUDNIVALÓK

  • A kupont a tárgyhó utolsó napját követő 8 munkanapon belül e-mail-en keresztül kerül küldjük ki, ezért fontos, hogy ha változás áll be adataidban, mindenképp jelezd felénk és figyeld a postafiókodat.
  • A kupon a kiállítástól számított 60 napon belül váltható be az Alexandra PMU Shopban online http://alexandra-academy-shop.com/ vagy a 1149 Budapest Egressy tér 10/A. II.emeletén található nagykereskedésünkben.
  • A beváltás csak egy összegben történhet, a kupon nem váltható készpénzre és nem ruházható át másra, az érvényességi idő letelte után elévül, értéke visszaszáll a Beautylex Kft. tulajdonába.
  • A vásárlásaid összértékébe nem számít bele a tanfolyami díj, a rendezvények részvételi díja és a gép, illetve kezdőcsomag vásárlás, mert ezekre más kedvezmények vonatkoznak! A beváltott vásárlási utalványok (kuponok) értékét sem tudjuk figyelembe venni az összvásárlás kiszámításánál.