ALEXANDRA ART PEN – sminktetoválás a legkényelmesebb módon

Végre megérkezett, amire évekig vártunk! Ergonomikus és könnyű, vezeték nélküli sminktetováló gép 2 db akkumulátorral a legtrendibb szemöldök, szem és ajaktechnikákhoz.

Ez a sminktetováló gép tökéletesen alkalmas legelső választásnak, vagy géppark bővítéséhez. Ez a gép ötvözi a klasszikus sminktetováló gépek finomságát és a legújabb fejlesztésű gépek erősségét, műmozgását. Ha szeretnél kényelmesen és közben hatékonyan tetoválni, akkor imádni fogod új gépünket! Nem fog zavarni a kábel, nem lesz nehéz a gép, vagy kényelmetlen a fogása. Az akkumulátor 2 óra alatt feltölthető és 2-4 órát tudsz vele dolgozni. De mivel 2 akkumulátorral adjuk, a folyamatos munkára is van lehetőség. Amíg az egyikkel a dolgozol, a másik a töltőn. Könnyű kezelhetőség, állítható erősség és üzemidő kijelzés is segíti a munkádat. Állatható tűmélység, tűlökethossza medium, ezért nagyon szép pixelhatást tudsz vele elérni a szemöldök, a szem és az ajak területén is.

A géphez NINCS szükséged egyéb kiegészítőre, mint tápegység, kábel vagy pedál!

Saját tűmoduljaiban, amelyet PINK néven forgalmazunk, megtalálod a 0.25, 0.30 mellett a 0.4-es és 1-es tűt is, mellyel vendéged bőrvastagságára szabva tudod elérni a kívánt effektet. Round Liner és Round Shader közül tudsz választani a 3-as tűmodulok esetében, attól függően hogy lágyabb vagy színteltebb satírozást vagy kontúrozást szeretnél készíteni. A 11-es U tűmodul pedig igazi különlegessége ennek a gépnek, mert ezt a típusú tűt az összes sminktetováló technikára tudod használni. Ha vonalat, kontúrt, vagy szálat szeretnél készíteni, akkor a tűket egymás mögött tartva használod, ha pedig satíroznál, akkor egymás mellett tartva a tűket könnyen, gyorsan el tud készülni az egyenletes színhatás és színátmenet.

Javasolt erősség: 4.6 – 6.2-ig, de a kéz sajátosságai is befolyásoló tényezők az erősség helyes megtalálásában.

Ezekre a technikákra tudod használni:

 • 3D szálazott szemöldök
 • Soft Powder klasszikus és pixelhatással
 • Klasszikus szemhéjvonal és satírozás
 • Klasszikus ajaktetoválások, 3D ajaktetoválás, Aquarell Lips, Nude Lips

A gép adatai:

 • Súly: 117,2 g
 • Hossz: 132,4 mm
 • Kimeneti feszültség: 4-12 V
 • Kimeneti teljesítmény: 10W
 • Akku teljesítmény: 900 mAh

ÁRA: 177.165 Ft + ÁFA

A hozzá tartozó PINK TŰMODULOK ÁRA: 622 Ft + ÁFA (az U modul 787 Ft+ÁFA)

Használata:

Nyomd meg hosszan a ki/bekapcsoló gombot, ekkor a kijelzőn megjelenik az erősség, amit a + – gombokkal állíthatsz a kívánt mértékre.

Helyezd be a megfelelő tűmodult, majd az alsó rész elforgatásával állítsd be a tűmélységet. A PINK tűmodulcsalád erre a gépre lett kifejlesztve, egyaránt alkalmas a precíz és lágyabb mozdulatokra, a megfelelő hatás eléréséhez ezt a tűmodult használd!

Indításhoz röviden nyomd meg a ki/bekapcsoló gombot. Újbóli megnyomásra leáll. Hosszan tartó gombnyomással pedig teljesen kikapcsolod a gépet, ilyenkor a kijelző is elsötétül.

A kijelző állásai között rövid dupla nyomással válthatsz, alapállapotban az erősséget mutatja (V) (ez állítható), dupla nyomásra átvált az aktuális erősség kijelzésére, ami egy ellenőrző funkció, ezt nem tudod állítani, a beállított erősségtől függően mutatja az aktuális áramerősség értékét. Újabb dupla nyomásra a használatban eltöltött időt látod. (a következő dupla nyomásra visszajön az erősség szabályozó és így tovább.

Amennyiben a hosszan tartó nyomásra nem reagál a gép, akkor csatlakoztasd a töltőt, töltés közben látható a töltöttségi szint a kijelzőn.

Géptartozékok:

 • Alexandra Art Pen kéziegység 2 db akkumulátorral
 • Trendi tartó doboz
 • Töltőkábel + hálózati adapter
 • 1 db 0.3-as tűmodul

A gép részét képezi mindez, nincs szükség semmilyen kiegészítő alkatrészre a jövőben, csak tűre!

És most nézd meg a gép használatáról készült kis videót és Alexandra ajánlóját!