Klapka Kata, a II. Patkós Alexandra Arcművész Ösztöndíj boldog tulajdonosa,  az egyetemi tanulmányait cserélte le a szerelem szakmájára!

Klapka Kata vagyok, sminkes és kozmetikus és hamarosan sminktetováló!! Gyerekkoromtól kezdve odavagyok a kreatív dolgokért,  mindig is imádtam rajzolni, de akkor még nem szemöldököket :-)))

Érettségi után, ahogy illik,  egyetemre mentem, de olyan erősen dolgozott bennem a vágy, hogy  sminkes  legyek, hogy hamar arra a döntésre jutottam, hogy az egyetem helyett inkább a szerelem szakmámat választom. 3 hét után ott is hagytam az oktatást és belekezdtem a kozmetikus iskolába. És milyen jól tettem, hogy a szivemre hallgattam, életem legjobb döntése volt. Így olyan szakmám lehet, amiben ki tudok teljesedni.

Az Alexandrától kapott lehetőség is csak annak a megerősítése, hogy a lehető legjobb helyen vagyok és szinte repülök előre. Mintha egy láthatatlan kéz rendezné az utamat, eljuttatva a tetoválás művészetéhez, amit az ország legjobb iskolájában egy igazi mestertől tanulhatok meg. Pár hónapja ez gyakorlatilag lehetetlennek tűnt számomra, mert a rendezvények visszaesésével bizony össze kellett húznom a nadrágszíjat és pont nem volt 1 Millió Ft-om egy színvonalas képzésre. ?? Mi ez, ha nem sorszerűség? Engedek a „nyomásnak” és sikeres tetováló leszek 🙂

Életem egyik fontos mérföldköveként fogom számon tartani azt a napot, amikor Alexandra felhívott, hogy gratuláljon az ösztöndíjamhoz.