ARTISTRY MICROBLADING az Arcművész szemöldöktetoválás, amely maximálisan hozzájárul a sminktetoválások általános megítélésének javításához

Az ARCMŰVÉSZET – legyen szó bármely területről vagy tetováló technikáról – túlmutat a sminktetováláson, hiszen nem elszigetelten az arc egy területére fókuszáló tartós sminkről van szó,  hanem rendszerben működő Arcművészetről, mely maximálisan figyelembe veszi a vendég adottságait, ízlését és szokásait is. Az Arcművészet nem korlátozódik magára a kivitelezésre, hanem a sminktetováló szolgáltatás minden apró részletre kiterjedő, művészi szinten kivitelezett rendszere. Magában foglalja a prémium szolgáltatást a bizalomépítő tájékoztatástól a biztonságot nyújtó kiszolgálásig. Középpontba helyezi az élvonalbeli szakmai tudást és a vendég szépsége mellett a biztonságát is.

Az Artistry (Alexandra saját kézi sminktetováló módszere) a microblading technika művészi szintje, az a szint, amikor az egy mozdulattal elkészített, végein elvékonyodó, és tökéletesen ívelt szálak sűrűjében eltűnik a tetovált jelleg. A vendég eredeti szemöldök szálirányához illeszkedő szálrendezéssel a forma, a megfelelő színelméleti ismeretek birtokában pedig a szín is tökéletesen passzol a vendég stílusához. Ha a saját szemöldök nem eléggé dús, akkor ez a módszer nyújtja a legtermészetesebb összhatást. Finom hangsúlyozásra, formai alakításra ideális, a természetes megjelenést kedvelő nők legmegfelelőbb választása lehet.

Az eljárás előnyei vendégszerző szempontból:

  • A vendégek 70%-a kér szemöldöktetoválást, ezért érdemes ezt a technikát is latba vetni, hogy minél szélesebb körben ki tudjuk elégíteni a vendégek igényeit.
  • A szemöldöktetováló technikák közül az Artistry hozza a legtermészetesebb végeredményt, ami még azon nők figyelmét is felkelti, akik korábban mélyen ellenezték a sminktetoválást.
  • A gyógyulási idő alatt sincs látványos duzzadás vagy hegesedés, ezért a vendégnek nem szükséges programot lemondania emiatt.
  • Jóval rövidebb időt vesz igénybe, mint a hagyományos módszer, hiszen egy mozdulattal elkészíthető a tökéletes szál, amin nem kell újból végig menni.

További előnyök a szakemberek számára:

  • A technika különlegessége, hogy a szálak már az első alkalom után is telítettek pigmenttel, így a korrekció lényegesen kevesebb munkával jár.
  • Nem igényel komolyabb beruházást, hiszen kézi eszközzel végezzük.
  • Könnyebben elsajátítható, mit a gépi szálazás, a kezünkben jobban érezzük a mozdulatot, az erőt és a mélységet, mint egy tetováló gépen keresztül.
  • A technika ismerete a gépi szálazásban is jól hasznosítható tudást nyújt.

Persze itt is a gyakorlat teszi a mestert, mint minden másban is, ezért ügyeljünk a megfelelő számú ÉLŐ MODELLES gyakorlatra, mielőtt belevágunk.

Az Artistry technika kizárólagos tulajdonosa és oktatóhelye az Alexandra Academy, ahol 6 hetente indulnak kiscsoportos képzések az Arcművészet maximalizmusával. Gyakorlott oktatóink több éves, visszatérő vendégeken szerzett tapasztalattal rendelkeznek, akik a szakmai felkészítésen túl, emberi és üzleti támogatást is nyújtanak, a képzést követően is. Küldetésünk a sminktetoválás általános megítélésének javítása, a szakemberek művészi kivitelezésű sminktetoválások elkészítéséhez való hozzásegítésével.

Artistry képzések és referencia képek ITT >>>>>

Az Alexandra Academy a sikeres sminktetoválók legjobb választása.