Artistry vélemények

“Kriszti tudása fantasztikus, köszönöm szépen a türelmét!”

“A rajz és a diavetítés tetszett, jó volt látni is a folyamatokat! Jó volt látni a különböző képeket, szemöldök fajtákat. Részletesen átbeszéltük a különböző folyamatokat! Kellemes volt a hangulat.”

“Kriszti és Julcsi nagyon türelmesek voltak velünk. Kedvesek, közvetlenek, nagy tudással. Örültem, hogy itt lehettem és jövök még!”

“Kedves, barátságos, segítőkész oktató. Türelmesen válaszolt minden kérdésünkre. A tananyag színvonalas, a gyakorlati oktatás szintén. Ellátás I. osztályú!”

“Tetszett az előadás, jó volt a felépítése az elméleti és a gyakorlati résznek is. Mindenki nagyon segítőkész volt.”

“Kis létszámú csoport, mindenkire jutott elég idő, közben lehetett kérdezni. Kriszti nagyon kedves és alapos, sok extra információt és tippet adott. Tanterem felszereltsége és a gyakorló rész is kitűnően fel van szerelve.”

“Tetszett Kriszti pontossága, precízsége. Még 7 év tapasztalat után is tanultam újat. Kriszti minden kérdésemre válaszolt.”

„Minden kérdésemre teljes körűen választ kaptam.”

“Mindenki kedves és segítőkész volt, jól felépített a tanfolyam. Jó minőségűek az eszközök, mindennek megvan a maga helye az elméleti és a gyakorlati oktatás alatt. Tetszik az Artistry technika.”

“Precíz és profi oktatók vannak, tiszta, szép modern környezet, felkészült kolléganők. Segítőkészek, rengeteg türelemmel, a legjobb alapanyagokkal dolgoztunk, nincs spórolás.”

[ngg src=”galleries” ids=”2″ display=”basic_thumbnail”]
“Mindenki nagyon szimpatikus volt, az oktatók nagyon barátságosak, segítőkészek.”

„Nagyon tetszett az Akadémia, összetett oktatás folyik.”

„Érezni a profizmust, a maximális szaktudást. Mindig van fejlődési lehetőség.”

“Nagyon precíz, pontos, alapos tudásban részesülhettünk, úgy elméletben, mint a gyakorlatban is. Köszönöm!”

Hírlevél
feliratkozás

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy minél hamarabb értesülhess a lefrissebb sminktetováló technikákról, tanfolyamokról és eszközökről.