Az Ösztöndíj és Alexandra támogatása nélkül még évekig várathatott volna magára ez a csodálatos mérföldkő az életemben: megnyitottam életem első önálló, mindenkitől teljesen független szalonját, COVID ide vagy oda.

Sminktetoválás_oktatás

Hol tartok most?

Tavasszal elkezdtem ösztöndíjjal az Alexandra Academy sminktetováló alapképzését szemhéj és soft powder szemöldök modulokkal, közben önszorgalomból elvégeztem Alexandránál egy Artisty Eyebrow microblading képzést is. Ezekkel a technikákkal a tarsolyban tele a naptáram az évre. Az új szolgáltatással járó bevétel növekedésből tudtam finanszírozni az új szalon kiadásainak jelentős részét.

A tavaszi hajrá után volt egy kis időm gyakorolni, fejlődni, és most újra itt vagyok, hogy elvégezzem a fennmaradó 2 modult: szálas szemöldök és száj, amivel komplett lesz a képzés. Jó, hogy egy helyen ennyi technikát megtanulhatok és mindet ugyanazon a kiemelkedő színvonalon és biztonságban. A szálas bemutató napon elbűvölve csodáltam, ahogyan Julcsi a vendég meglévő, vagyis inkább nem lévő szemöldökét életre keltette. Tökéletesen olyan lett, mintha a sajátja lenne. Ezután a latexes gyakorlás következett. Most már értem miért mondják, hogy a gépi szálazás a legnehezebb technika, a gyakorlat során úgy éreztem magam, mint aki most fog először tetováló gépet a kezében. Mit mondjak, rendesen megizzasztott. De a következő napon csőre töltve a tetováló gépemet, jöhetett a szokásos 2 élő modelles gyakorlat. Íme az eredménye:

Kepiró Bettina

Az Arcművész Ösztöndíj nyertese