szemhejtetovalas_gumilapon

A 2 hónapos várakozás még értékesebbé tette számomra a képzést, nem csüggedtem egy percig sem, mert abban biztos voltam, hogy Alexandra tartja a szavát és amint tudja elindítja az oktatásunkat.

A nehézség az volt benne, hogy minden nap vártam, feszülten figyeltem a híreket, hogy az intézkedések mikor teszik lehetővé a szabad mozgást. Még a modellem is ugrásra készen várta a fejleményeket, hiszen neki is alkalmazkodni kellett az új helyzethez.

Elkezdődött

Előző éjjel aludni is alig tudtam, „egész éjszaka tetováltam” és mindenféle szörnyűséget álmodtam izgalmamban. Még mindig nem tudtam felfogni mekkora szerencse is ért, hiszen még nem volt valódi élményem a tetoválásról.

Hétfőn elkezdődött a 3 napos szemhéj modul. Az első 2 napot Dorina tartotta, aki imádnivalóan jó fej, felfoghatatlan türelemmel és szaktudással.

Délelőtt fejtágítás volt, rengeteg elméleti anyaggal, nem is gondoltam volna, hogy arról a pár négyzet mm bőrfelületről ennyi mindent lehet tudni. Ami nagyon pozitív számomra, hogy az anyag ugyan száraz volt, de a tudás átadás módja úgy megszínesítette, hogy igazán könnyedén megjegyezhetővé vált. Ami azt illeti szükség is volt rá, mert ezután következett az elméleti tudás gyakorlatba való átültetése.

Először egymásnak terveztünk szemhéjtetoválást ceruzával, majd kezünkbe kaptuk a „fegyvert”, gumilapon vagy százszor elismételtük ugyanazt a mozdulatot, egészen addig, amig nem volt tökéletes. Hazatérve még órákig gyakoroltam, mert tényleg jól akartam csinálni.

szemhejtetovalas_oktatas
sminktetovalas_oktatas1

2. nap

A második nap még viszonylag nyugalomban telt, hiszen még nem volt éles megmérettetés. Dorina élő tetováló bemutatóját néztük végig, miközben minden apró részletre felhívta a figyelmet.

Gyönyörű lett, profi…. ekkor kezdtem megijedni, hiszen másnap én jövök, nekem is élő modellen kell dolgoznom, aki bizony sokáig fogja az arcán viselni a kezem munkáját. Totál begyulladtam, de a délutáni élmények feledteték egy időre az ijedtséget.

Ismét egy átizgult éjszaka következett, majd reggelre mintha elfújták volna a parámat, olyan megnyugtatóan hatott rám, hogy tudtam Alexandra is ott lesz az élő modelles tetováláson és „fogja a kezem”, így nem lehet baj.

Siker

Ahogy arra számítottam, nem is lett baj, rendben elkészítettem a mindkét modellemen a szemhéjtetoválást. Szandra és Dorina gondoskodó felügyelete olyan magabiztosságot és komfortérzetet adott, ami felturbózta a képességeimet. A tetoválások csodaszépek lettek, a modellek is elégedetten mosolyogtak a tükörbe nézve, ami semmihez nem fogható érzés. Ilyet akarok még!

Most viszont fogták a kezem, ráadásul nem akárki, hanem Patkós Alexandra Arcművész. De mi lesz otthon?

folyt.köv.