Bettina a nyári szünet előtt még egy összefoglaló napon gyakorolhatta az elsajátított technikákat. Az összefoglaló nap alapesetben is a kezdő képzés része az Alexandra Academyn, benne van az árban. Ezen a napon a tanulók 2 élő modellen még egyszer elkészítik azokat a technikákat, amelyek a részükről leginkább gyakorlást kívánnak.

Bettina elsőként szemhéjtetoválást készített, tekintve, hogy azt tanulta régebben és gondolta, ráfér a frissítés, másodiknak pedig egy Soft powder szemöldököt választott, mert abból sosem elég.

Sminktetoválás_oktatás
Sminktetoválás_oktatás

„Minden várakozásomat felülmúlta ez a technika, nemcsak nálam ez a favorit, a vendégeim is odavannak érte, a sikerélmény pedig még inkább fokozza a rajongásomat.

A legnagyobb félelmem az volt, hogy majd ódivatú, satíros, formátlan és szimmetriátlan szemöldököket készítek gyártósoron, amilyeneket bőven lehet látni az utcán. Mérhetetlenül hálás vagyok a szuper oktatóimnak, amiért ezt már most elkerültem, pedig még csak a pályafutásom elején járok, de máris imádom a munkáimat.”

soft_powder_szemöldöktetoválás
soft_powder_szemöldöktetoválás
soft_powder_szemöldöktetoválás

Tele a naptáram

„Van még hova fejlődnöm, de jó úton haladok, mert tele a naptáram, sorra érkeznek az időpont foglalások. Mindenkit arra biztatok, hogy bátran kezdje el a sminktetováló képzést, mert ha a megfelelő helyen tanul, még ha sokba is kerül, hamar megtérül. Én abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy nekem nem kellett finanszíroznom az alapképzésemet, hiszen ösztöndíjat nyertem rá, ezért a bevételem egy részét máris továbbképzésekre tudom fordítani, de csak az Alexandra Academyn, mert ilyen alapos, precíz oktatást biztos, hogy nem kapok máshol.”

Képiró Bettina

Az Arcművész Ösztöndíj nyertese