Magazin a sminktetoválásról

Érdekel a szépségszakma? Gondolkoztál már azon, hogy szakmát válassz és megtanuld a sminktetoválást? Esetleg már sminktetováló vagy, de szeretnél eligazodni a legújabb technikákban, melyek az utóbbi 3-4 évben terjedtek el?

Biztosak vagyunk, hogy sok csúnya sminktetoválással találkozol még nap mint nap és rengeteg kérdés fogalmazódik meg benned, hogy milyen is valójában a sminktetoválás világa. Mit is kell ahhoz tudni, hogy valaki profi sminktetoválónak számítson és mire is vágynak a nők? Mitől lesz valaki sikeres?

Ha csodálod a sminktetoválókat vagy imádod a szakmádat akkor ez a magazin neked szól!

 Vedd kezedbe, a Művészet a sminktetoválásban magazinunk legújabb számát és ismerd meg a legújabb elérhető lehetőségeket, a fejlődést, melyen a sminktetoválás keresztül ment az elmúlt években.

A mesterkélt hatást teljes egészében felváltja a természetesség, a személyre szabott formák és árnyalatok. Megtudhatod milyen eszközök szükségesek a kompromisszumok nélküli munkához és olvashatsz számos szakmai témáról, tanulási, fejlődési lehetőségekről. Patkós Alexandra az összes létező sminktetováló újdonságot készíti és az általa szerkesztett magazin részletesen bemutatja a modern és egyben művészi sminktetoválás világát.

Szeretnéd kezeid között forgatni a Magazint? Kitennéd Szalonodba, hogy a vendégek is lássák, milyen elérhető technikák vannak? Segítségével felmérheted azt is, hogy a vendégeid körében milyen igény mutatkozik a sminktetoválásra, milyen technikát lenne érdemes elsajátítanod, vagy melyik területen képezd tovább magad.

Küldd el neved, postázási címed és email címed a marketing@alexandra-academy.com email címre, és ajándékba küldünk Neked egy példányt, exkluzív, igényes, ingyenes kiadványunkból. A csomagban egy kis meglepetést is találsz majd!

Hírlevél
feliratkozás

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy minél hamarabb értesülhess a lefrissebb sminktetováló technikákról, tanfolyamokról és eszközökről.