Bettina: Soft Powder 1. rész

Nem kell a púder, csak a Soft Powder 🙂 végre elérkeztünk a szemöldök modulhoz, mind közül ezt vártam a leginkább, mert tudom, hogy a vendégek körében is ez a legnépszerűbb technika és nagyon kíváncsi voltam már, hogy fog menni nekem.

A legnagyobb örömünkre Alexandra tartotta ezt a 2 napot, így végre őt is jobban megismerhettük. Nem meglepő módon rengeteg tudás, tapasztalat és profizmus árad belőle, amit viszont soha nem gondoltam volna, az az elképesztő oktatói hivatástudat, ami arra irányul, hogy a lehető legtöbb tudást átadja nekünk, tanulóknak. Eddigi pályafutásom során, sok helyen tanultam már, de ilyen odaadással még sehol nem találkoztam, ő tényleg komolyan veszi ezt, szívvel-lélekkel csinálja és nem arról szól a képzés, hogy minél több dolgot eladjon még pluszban, hanem arról, hogy a szakmára méltó tetoválókat képezzen. 

Családias és közvetlen hangulatban telt már az első nap. Igaz, hogy tömény elmélet volt – mérések, színek, formák, szimmetriák… jegyzetelés, prezi vetítés, egy halom írásos tananyag,  egy kicsit sem vékony füzetecskében, színelmélet, pigmentek világa stb.stb – de volt azért izgalmas része is, például amikor különböző női karaktereken gyakoroltuk, hogy kinek milyen színre lenne szüksége, mit mondjak… voltak rendesen mellétrafálások 🙂 Persze estére megint totál kipurcantunk.

Soft powder képzés
Soft powder képzés

A 2. napon végre megnézhettük AZ ARCMŰVÉSZT munka közben. Nem csalódtunk: vérprofi és tűpontos munkát láthattunk. Be is gyulladtunk mindannyian hogy hogyan fogjuk mi ezt kivitelezni ha rajtunk lesz a sor?? Már most lámpalázam van a 2 múlva esedékes élő modelles munkától, pedig addig még 2 hét kemény gyakorlás vár rám. Ez is becsülendő, hogy nem engednek csak úgy garázdálkodni valakinek az arcán, csak alapos felkészülés után, így a modelleknek sincs félnivalójuk 🙂

A második nap második felében „pihenésképp” egymáson gyakoroltuk az előrajzolást, majd gumilapon magát a Soft Powdert, hogy igazán púderes legyen a hatás. Ami  szintén példátlan volt, hogy a nap során Szandra egy percre sem mozdult el mellőlünk, annak ellenére, hogy ő egy igazi sztár szakmájában, teljes figyelmet tudott szentelni nekünk. Most már csak meg kell feleljek a következő megmérettetésen, úgyhogy irány haza gyakorolni!

Soft powder szemöldök oktatás
Soft powder szemöldök