Az első Arcművész Ösztöndíjak átadásával 2020.02.24-én nem csak az Alexandra Academyn nyitunk új lapot, ami ennél sokkal fontosabb, hogy 2 ösztöndíjas tanulónk, Bettina és Viola életében is új időszámítás kezdődik. Az Arcművész Ösztöndíjjal ugyanis mindketten elnyertek egy 1.250.000 Ft értékű sminktetováló alapképzést Patkós Alexandra jóvoltából.

Bettina és Viola a szépségszakma elhivatott képviselői, távlati terveikben mindig is szerepelt a sminktetoválás, viszont így a pályájuk kezdetén még csak álmodozni merészkedtek erről a karrierről. Büszkén és meghatottan vették át azt az Ösztöndíjat, amely hipersebességgel repíti őket legmerészebb vágyálmuk felé. Az Arcművész Ösztöndíj elhárította útjukból a legfőbb akadályt jelentő anyagi korlátot.

A két szerencsés nyertes közel 100 alkalmas pályázóból került kiválasztásra! Habár az eredeti koncepció szerint csak 1 ösztöndíjas tanuló kezdte volna meg tanulmányait idén tavasszal az Alexandra Academyn, Patkós Alexandra nagyvonalúságának köszönhetően, végül ketten is megkapták ezt a sorsfordító lehetőséget, mert a kiválasztást végző bizottság hasonlóan alkalmasnak ítélte mindkét jelöltet.

A történetnek azonban itt még nincs vége, több szempontból sem. Egyrészt, március végétől kezdve Te kedves olvasó nyomon követheted mentorált tanulóink fejlődését, sikereit és nehézségeit, az ő szemükön keresztül bepillantást nyerve az Alexandra Academy életébe.

Másrészt nyitott a lehetőség további pályázók számára is, hiszen az Arcművész Ösztöndíj nem csupán egyszeri alkalom, az Ösztöndíj Program minden évben újra nyitja kapuit és tárt karokkal várja a támogatásra hivatott szakemberek jelentkezését. A program sikerein felbuzdulva Patkós Alexandra gondolt egy nagyot és úgy döntött, hogy rendszeresen olyan tehetséges, pályájuk elején járó kozmetikusokat karol fel, akik anyagi korlátaik miatt önerőből nem indulhatnának el a sminktetoválóvá válás útján.

További információ: itt >>>>