Az Arcművész Ösztöndíjnak köszönhetően mindhárom terület tetoválását elsajátítottam, területenként 2-3 élő modellen begyakorolva. Amíg azonban nem láttam a gyógyult eredményeket, nem tudtam, hogy valójában milyen munkát végeztem. A korrekciós napok ezt a dilemmát is feloldották. A két korrekciós napon az összes elkészített munkámat újra láthattam, ami rendkívül tanulságos volt, mivel mostanra már egészen más szemmel látom a saját munkáimat, mint a legelején, már tudom is mit kell nézni 🙂. Ráadásul a többi tanuló munkáit is kielemeztük, amiből szintén sokat lehetett tanulni.

Sminktetováló oktatás
Sminktetováló Ösztöndíj

A 2 nap brutál volt egymás után, az első napon elkészítettem két szálas szemöldök, egy száj, a második napon 2 szemhéj, egy szemöldök és egy szájtetoválás korrekcióját. A jó alapozásnak hála, nem volt nehéz a korrekció, a színek és a formák is jól megmaradtak, csak kevés helyen kellett ráerősíteni. Inkább azért volt rendkívül fárasztó mert egy nap leforgása alatt az összes területre kellett koncentrálni. Alexandra támogató jelenlétének köszönhetően azonban végig biztonságban éreztem magam. És az eredmény? Már itthon is biztos kézzel alkalmazom a képzésen tanultakat. 

Útravalóként Alexandrától megkaptuk az ukázt, pontos és konkrét iránymutatást arról, hogy mit hogyan lehetne még jobban csinálni, miben kell fejlődni.

Sminktetováló képzés

Összegezve az Alexandra Academy sminktetováló képzést: itt nemcsak a szakmát tanulhattam meg, hanem emberségből is jeles, példaértékű az a támogatás, amit nyújtottak. A profizmushoz ez is hozzátartozik. Meleg szívvel ajánlom az Alexandra Academyt, alaposan felépített oktatási rendszert nyújtanak MINDEN területen. 

Rólam még hallani fogsz, nem ez volt az utolsó alkalom, hogy Alexandrától tanultam.

Erdélyi Viola

Az Arcművész Ösztöndíj nyertese