Klasszikus szájsatír tanfolyam 

száj alaptanfolyamot végzett tanulóknak

Az Alexandra Academyben már a klasszikus ajaksatír képzésünkön megtanulod a félsatír és a teljes satír elkészítését az alapoktól kezdve, hogy el tudd készíteni a natúr és rúzsos hatású, illetve az éles peremű (kontúros) és kontúr nélküli ajak tetoválásokat is. Mindezt egyetlen tanfolyamon mi nem csak megmutatjuk, de meg is tanítjuk Neked! Megtanítunk a színekkel játszani és vendégeid adottságához a legjobb árnyalatot megtalálni. Ismerd meg, mely színek alkalmasak a natúr, nude, klasszikus, természetes, intenzív és rúzsozott hatás eléréséhez! Cél, hogy a ma megszerzett tudásod már holnap kamatoztasd! Erre a tanfolyamra olyan sminktetoválóknak érdemes jelentkezni akik most kezdik az ajaksatírozást, vagy úgy érzik nem sikeresek a szájtetoválásban, a satírozásban.  Akik szeretnék megtanulni a precíz előrajzolást, a szín helyes kiválasztását, a hatékony vendégkommunikációt.  Szeretnének ezen a területen is tapasztaltabbak, magabiztosabbak lenni, hogy ne féljenek szájsatírozást vállalni.

Ezekre a kérdésekre biztosan megkapod a választ!

Kontúrral vagy kontúr nélkül?

Nude, természetes vagy rúzsozott hatás?

A természetesség hangsúlyozása vagy volumennövelő effektek?

Egy Arcművész sminktetováló számos olyan kérdéssel dönti el a technikát, mely a vendégek számára a legelőnyösebb hatást adja!

Elmagyarázzuk kinek javasolt az élesebb peremű ajaksatírozás, kinek a kontúr nélküli! Mi a természetesség és miben más a nude hatás.  Megismertetünk a színek használatával, játékával, rétegzésével és telítésével, hogy a szolid, de szexi stílustól a rúzsozott hatásig bármit el tudj készíteni vendégednek.

Tudtad, hogy az ajaksatír esetében közel 10 féle stílusjegyet és módszert tudsz összekombinálni, hogy minden igényhez, minden életkorban megtalálhasd a natúr, nude, klasszikus, természetes, intenzív és rúzsozott hatást nyújtó technikákat?

Gyere el és tanuld meg!

A tanfolyam időtartama: 1 nap  9:00- 18.00-ig

Létszám: 3-4 fő

Tanfolyam menete: 

9:00-12:00-ig

– szájszínek tulajdonságai

– száj korrigálási lehetőségei

– satírozási technika

– fél és teljes satír

– előrajzolás

– érzéstelenítés

– leggyakoribb hibák

Ebédszünet: 12:00-12:30-ig, melyre vendégünk vagy és azt rendelünk, amit szeretnél

12:30-14:00-ig Élő bemutató

Patkós Alexandra készít el egy száj tetoválást, melyen minden gyakorlati lépés látható, megérthető. Hogyan feszítjük úgy a bőrt, hogy a kontúr éles legyen, a rajzot pedig ne kenjük el, milyen forma előnyös a vendégünknek, hogyan tudunk hatékonyan dolgozni, milyen érzéstelenítőt érdemes használni, hogyan dolgozzunk az érzékeny területeken,  milyen utóápolás szükséges, stb…

14:00-17:30-ig Sminktetoválás saját modellen

Mindenki saját modelljén készíti el a száj tetoválást, lépésről-lépésre haladunk a különböző szakaszokon, aprólékosan megtervezzük a munka lépéseit.  A tanfolyam résztvevői egymás modelljének az átalakulását is figyelemmel kísérhetik.

17:30 Összegzés

A tanultak újbóli rendszerezése, kérdések átbeszélése, házi feladatok kiosztása, oklevelek kiállítása

A tanfolyamon teljes ellátást biztosítunk, kávé, süti, gyümölcs, ebéd, üdítő, szűrt víz

 

ÁRAK ÉS IDŐPONTOK:

A képzés ára: 165.000 Ft + ÁFA

Privát képzés 1 főnek: 270.000 Ft + ÁFA

A tanfolyamon teljes ellátást biztosítunk, kávé, süti, gyümölcs, választható ebéd, üdítő, ásványvíz.

Az aktuális tanfolyamra minden hely elkelt, íratkozz fel a várólistára és hamarosan keresünk az új időpontokkal!