Tanulóink véleményei

A több, mint 3 éve alatt közel ezer hallgató fordult meg képzéseinken. Vörös Gyöngyi, Bácsi Zsuzsanna, Wolf Regina, Kiss Katalin, Siska Edina nagyon jól ismert nevek a szakmában. Saját szavaikkal mesélnek arról milyen tapasztalatuk volt a képzéseinken:

Siska Edina

“A lehető legjobb döntés volt, hogy Szandránál tanultam. Ilyen az, amikor a maximalista tanuló a maximalista mesterrel találkozik.

A tréningek előtt kicsit elveszettnek éreztem magam. Tudtam hogy imádom csinálni, de kicsit azt éreztem mintha sötétben tapogatóznék.

Az első képzésem a 2 napos Artistry képzés volt. (azóta már természetesen 1 híján mindet végigjártam ) Már mikor beléptem tudtam, hogy otthon vagyok. A környezet, a fogadtatás, minden apró részlet Alexandra mérhetetlen maximalizmusáról árulkodott. Na és a képzés végén….emlékszem repültem. Úgy éreztem eltűntek a sötét felhők, megvilágosodtam. És ez csak a kezdet volt…

A képzések ára egyáltalán nem elrettentő számomra, sőt. Amit adnak az felbecsülhetetlen értékű és a szakma megszállottja nem fog a képzési díjakon fennakadni. Mindig örömmel adom ki ezt az összeget, mert tudom, hogy a sokszorosa térül meg nekem.

A képzések után mindig egyre-egyre magabiztosabbnak éreztem magam. Hihetetlen önbizalom bombát rejt a megszerzett tudás. Akkora adrenalint ad, hogy nem vagyok fáradt hajnalban felkelni és 250 km-ert vezetni. A képzésről hazafelé szintén repülni szoktam az autópályán a sok új információval a birtokomban. A Szandránál tartós szakmabeli barátságokat köttettem, akikkel mai napig tudjuk tartani a kapcsolatot. Hatalmasat léptem előre a szakmában, amiért mindig is hálás leszek Szandrának.”

Wolf Regina

“Szandrát 2014-ben ismertem meg. Félve hívtam fel, azt gondoltam hol vagyok én egy ekkora sminktetoválóhoz. Aztán egy kedves telefon beszélgetés után felbátorodtam és azt mondtam, hogy igen meg fogom csinálni! Így rögtön az Artistryvel kezdtem. Majd elkapott Szandra varázsa és az a tudásvágy amiről nem is tudtam hogy bennem van ilyen mértékben, így elvégeztem sorjában szinte az összes képzést! Szandra alázata, tudása kedvessége, ami hónapról hónapra arra biztatott hogy érdemes tanulni, fejlődni! Sosem hittem volna, hogy 2 év alatt felfordul a világom és profi lehetek! Mindenkinek csak ajánlani tudom az Alexandra Academy képzéseit! Ez idő alatt rengeteg szakmai barátot ismerhettem meg a képzéseken! Összességében életem legjobb befektetése volt az a sok tudás, ami most már az enyém. Nincs olyan képzés amit megbántam, vagy haszontalannak tartok, mert minden egyes perc, minden elhangzott mondat egyre közelebb vitt a sikerhez!”

Duró Maresz

“Ebben az évben lesz 20 éve ,hogy ezzel a csodálatos szakmával foglalkozhatom .Mindig törekedtem a természetességre .Par éve kezdődött egy hatalmas reform a sminktetoválásban ,és ehhez kerestem a megfelelő oktatót .Úgy éreztem eljött az én időm fejlődni szerettem volna , végre győzött a természetesség. A kevesebb néha több ,ez volt mindig is a mottóm !! Rátaláltam Patkós Alexandrára ,az Alexandra Academy megalkotójára és oktatójára. Az első tanfolyam az Artristry microblading természetes száltechnika elsajátításával kezdődött. Mar ezen a tanfolyamon eldöntöttem ,hogy ” jól döntöttem “!!!!

Nem volt kérdés a többi tanfolyam sorsa. Alexandra személyében egy olyan csodálatos oktatót és embert ismertem meg ,aki hatalmas alázattal és szakmai felkészültséggel tudással rendelkezik. Ismert külföldi oktatóktól szerzett tapasztalatát, saját ötleteivel kreativitásával összemixelve adta át nekünk ,minden szakma féltés nélkül !!! 🙂 A tanfolyamok, igen jó hangulatban, profi színvonalas szervezés alatt zajlottak, korrekt árért. Minden tanfolyamról úgy jöttem el, a pénzemért azt kaptam amit vártam. Nagyon sokat profitáltam az Academy-n eltöltött időkből. Gondolok itt igen nagy szakmai fejlődésről , és szakmai barátságokól. Nem akarok nagy szavakat használni, közhelyes sem szeretnek lenni, de igen megváltoztatta a szakmai életemet a Szandinál eltöltött időszak. Nyugodtan mondhatom, még jobban felfelé ívelő tendenciát mutat a szakmai karrierem !!!! 🙂

Igaz rengeteg munkával, szervezéssel lemondással jár. Azóta új városban, és új szalonba költöztem Debrecenben. A noteszem négy hónapra előre tele van időpontokkal. Jelenleg recepcióssal ,kozmetikussal bővül a szalonom. Köszönet Alexandra Academy!! Mindig számíthatok rájuk szakmai kérdésekkel, és munkámhoz mindent meg tudok rendelni Tőlük !!! Most már olyan színvonalon tudom végezni a munkám, amire mindig is vágytam. Folyamatosan figyelem az összes új dolgot, amit Szandi kitalál ugyanis a kreatív ötletekből kifogyhatatlan. Munkássága nagy tiszteletet érdemel !!! 🙂

Kezdő, fiatal sminktetoválni vágyó kolléganőknek ajánlom, hogy mindig fontos a tökéletes oktató megtalálása, több szempontot is figyelembe kell venni. Fontos a szakmai felkészülés hosszú év tapasztalat, szakma iránti alázat, én ezt Patkós Szandi személyében megtaláltam!!!!!”

Molnár Mária

“Az Alexandra- Academy,az Alexandra festékek és tetoválógépek mind-mind különleges GYÖNGYSZEM-ek a tetoválás területén. Az általad kapott tudás megváltoztatta a látásmódomat, technikámat és nagy boldogságomra a vendégeim számát is. Minden egyes tetoválásom után (amihez már a Te gépedet és festékeidet használom) hálát érzek és késztetésem lenne újra és újra felhívni és megköszönni, hogy VAGY és VAGYTOK!!!

Mind Te, mind a Kolléganőid profi színvonalat biztosítatok a tudásra, új reformokra vágyó tetoválóknak. Ami engem különösen megfogott a Nálatok tapasztalt: szakértelem, gondosan felépített tematika, kellemes légkör az oktatás során.

Nagyon büszke vagyok arra is hogy magyarként ilyen gyorsan fejlődő céget tudtál felépíteni és én hiszem-tudom, hogy az Alexandra-Academy hamarosan Világhírű lesz.

Szeretettel: Molnár Mária”

Nemcsik Szilvia

“A tanfolyam előtt a szakmai életem nulla volt, a tudásomat közepesen jónak gondoltam,de rá kellett jönnöm, hogy rengeteget lehet tanulni, fejlődni és azt hiszem hogy jó értelemben vett függőség tud kialakulni az emberben, egyre többet és többet szeretne tudni!!
Én azt hiszem mindig is azok közé tartoztam akik maximalizmusratörekednek, de ezt nem adják könnyen és főleg nem olcsón-legalábbis eleinte így gondoltam ami azóta sokat változott! Igenis nem lehet keveset kérni azért amiért mi magunk sem keveset teszünk! Ár-érték arányban megfelelőnek tartom a képzéseket. Nagyon precízek,alaposak vagytok!!
Nekem talán az elmélet rögzítésére kellett volna több idő mielőtt élesben dolgozom!
A képzéseken még nagy lehetőség kolléganőkkel találkozni.
Összességében rengeteget változott a szakmai életem ami nálatok indult el és ezért hálás köszönetem és becsületem főleg neked SZANDRA!!!”

Skorka Zsanett

“Szeretném megköszönni még egyszer ezt a tanfolyamot, mert mióta kozmetikus lettem már részt vettem pár szakmai továbbképzésen, nem csak sminktetoválásra gondolok, de ezt a minőségét hiányoltam nagyon sokszor, amit itt megkaptam.

Az tetszett, hogy valóban ismered azt, amit oktatsz, hogy szakkifejezéseket használsz és a legapróbb részleteket is tudni akarod, hogy mi miért van.

Tudom, hogy rengeteg munkád van benne és kitartást és erőt kívánok a továbbiakhoz, mert tudom, hogy ez számtalan lemondással jár és éppen ezért akartam megírni neked, hogy mennyire hálás vagyok azért, hogy ezt a tudást átadod és a maximumra törekszel!

Boldog vagyok, hogy megismerhettelek, nagyon sokat tanultam, mind emberileg, mind szakmailag! ”

Juscsák Márta

“Másféléve mielött elkerültem hozzátok,hónapokon át kerestem hová menjek képzésre,mert éreztem

szükségem van fejlődésre a sminktetoválás terén.  A tanfolyam ára

nálatok volt a legmagasabb,de valami mégis azt súgta (az égiek) ide menjek. Hát nem bántam meg!

Első találkozásunkkor az igényességgel, a precizitással, a profizmussal találtam magam szembe.

Szakmai tudásod kimagasló! Már össze tudom hasonlítani másokéval,hát csak annyi, hogy örülök, hogy megismerhettelek! 

Nagyon tetszik h folyamatosan fejleszted a kellékeket ami megkönnyíti munkánkat.

Minden apró részletre figyelmeztetsz és segítesz hogy lehet egyre profibb a mi alkotásunk is!

Ami még nagy örömet okozott számomra,h megismerkedhettem a tanfolyamok alkalmával olyan

kolléganőkkel akikkel azóta is tartjuk a kapcsolatot segítjük egymás munkáját, sőt jó barátok lettünk.

Sokat fejlődtem az elmúlt időkben, és minden munkáddal arra inspirálsz,  hogy egyre jobb és jobb legyek.

Köszönöm!”

Vörös Gyöngyi

“Több mint két évtizede sminktetoválok, de bátran mondhatom, hogy az utóbbi 3-4 év hozta minden magyar sminktetováló életébe a legnagyobb változást és tengernyi szakmai fejlődési lehetőséget.

Köszönhető ez a remek üzleti érzékkel rendelkező tehetséges sminktetoválónak, Patkós Alexandrának, aki az Alexandra Academy megalapításával felgyorsította a sminktetováló szakma fejlődését, és azóta is az elsők között oktatja a legmodernebb, legtrendibb technikákat hazánkban.

Több képzésükön is részt vettem, és a tanultakat beépítve a szemöldökön, majd a szemhéjon is újabb speciális technikákat alakíthattam ki.

Az Alexandra Academy Butterfly szemhéjsatír oktatása olyannyira inspiráló volt számomra, hogy azonnal kedvencemmé vált ez a terület. Ma már a szemöldöktetoválás után a sminkhatású szemhéjsatír a legkeresettebb szolgáltatás a szalonomban.

Úgy érzem, egy ilyen színvonalú és felkészült oktatás minden sminktetoválónak nagyot képes lendíteni a szakmai karrierjén, amennyiben megfelelő alapokkal, illetve kellő kitartással rendelkezik. “

Bácsi Zsuzsanna

“Hetente kapok üzenetet kozmetikus kollégáktól, hogy segítsek nekik a választásban, hova menjenek tanulni. Én Szandrát ajánlom mindig. El is mondom miért. Számomra az az oktató hiteles, aki minden technikában jártas! Hiszen minden sminktetoválás egyedi, legalábbis akkor profi, ha az. Sablon munka nem lehet profi. Mindenkinek nem lehet elkészíteni ugyanazt. Amikor oktatót választottam, nem az árat néztem, hanem a munkák minőségét, egyediségét, sokszínűségét. Szandra munkáiban láttam ezt meg. Széles látókör, óriás tapasztalat, sok-sok év, többféle gép és pigment használat, külföldi tanfolyamok, és az a bizonyos plusz, ami benne van. Ez tényleg művészet. Mindenki erre vágyik! Fontos, hogy legyen igényed a tökéletes munkára, és akkor nem is kérdés hol a helyed. Ha megnézed a munkáit és arra vágysz, hogy hasonlóan tudj tetoválni, akkor ne érd be olcsóbb képzésekkel ahol kevésbé tetszetősek számodra a munkák. Nincs olyan kérdés, amire ne tudna teljes hitelességgel válaszolni. Alapos és jól felépített minden képzése. Ha valaki az alapokat tőle tanulja, biztos vagyok benne, hogy hatalmas előnnyel indul másokkal szemben. A fejlődési lehetőség pedig határtalan, mindig tud újat mutatni, amivel lépésről lépésre haladunk a siker felé. Ez rengeteg alázattal, gyakorlással, idővel, álmatlan éjszakával és igen, sok pénzzel jár. 19 évvel ezelőtt is a legjobb technikát szerettem volna megtanulni a legjobb géppel, és hitelből megvalósítottam. 16 évig ” elvoltam” azzal a tudással. Már 3 éve Szandra minden képzésén részt vettem, és biztosan állíthatom ennél jobb befektetést nem tudok. Visszaforgatott pénz nélkül nincs jól menő vállalkozás. Most is figyelemmel kisérem Szandi képzéseit, mert mindig egy lépéssel előttünk jár, és ez nekem nagyon kényelmes és biztonságos. Sikeresebb vagyok mint valaha, és ezt részben annak a plusz tudásnak köszönhetem amit tőle kaptam. Ha kezdő vagy , olyan szerencsés helyzetben lehetsz, hogy a ” rossz dolgok” nem rögzülnek, ha haladó vagy, akkor pedig egy új világ nyílik meg, amivel több vendéged, ezáltal több bevételed lesz. Ez a munka csodálatos, de nem könnyű, bár annak látszik. Nem érdemes nem teljes mellbedobással végezni, mert akkor sok kudarc érhet.”

Kiss Katalin Edina

“Pár éve hatalmas nagy fejlődésnek indult a szépségiparnak ezen ágazata. Körülnézve a sminktetoválás világában, addigi tudásomat inkább már csak középszerűnek éreztem; itt volt az idő, hogy fejlődjek, tanuljak valami újat. Nehéz helyzetben voltam, mert más cég felé voltam elköteleződve. Külön köszönet Alexandrának, amiért magas szintű szakmai és emberi nyitottsággal fogadott. A mai napig a mentoromként tekintek rá, bármikor fordulhatok hozzá szakmai tanácsért, segítségért.

Elmondhatom, hogy a tavalyi évem gyakorlatilag a megújulás éve volt, 2016-ban 8 rendezvényén vettem részt Szandrának, gépet vásároltam, és új üzletbe költöztem.

A tanfolyamokat nagyon jó ár-érték arányúnak gondolom, szívesen ajánlom mindenkinek, aki fejlődni szeretne. A megfizethető ár mellett a kiscsoportos képzések nagyon jó felépítésűek. Az átfogó, minden részletet bemutató elméleti ismeretanyag után a gyakorlati bemutató következik, ahol lépésről-lépésre megfigyelhetjük az elméletben átvett fogásokat. Ezután pedig gyakorlunk, nem ám gumilapon, hanem saját modellen!!

A tanfolyamokon szakmailag rendkívül sokat fejlődtem, a szolgáltatásaimat olyan technikákkal gyarapítottam, amelyek korábban nem voltak nálammegtalálhatóak.pl. butterfly szemhéjsatír, soft powder vagy artistry szemöldök tetoválás .

A régi vendégeim örömmel fogadták, hogy egyre korszerűbb, igényesebb, divatosabb sminktetoválások közül választhatnak; és emelett új, szépülni vágyókkal is bővült a vendégköröm.

Rengeteget tanultam az elmúlt időszakban, amit azóta is kamatoztatok a hivatásomban, mindennapjaimban. Szeretnék továbbra is naprakész lenni ,a legújabb technikákat elsajátítani, így egész biztosan továbbra is részt fogok venni az Alexandra Academy képzéseken, és nagy szeretettel ajánlom mindenkinek, aki igényes sminktetováló szeretne lenni.”

Vamberszki Krisztina

“Az Alexandra Academy rendszeresen visszatérő „diákjaként” rengeteg tudást, számos élményt és kellemes hangulatú percet köszönhetek Nektek. Valamennyi képzésen óriási örömmel tapasztaltam a nyitott, barátságos légkört, amely mély szakmaisággal és maximális profizmussal párosul. Nem csoda tehát, hogy számos tanfolyamotokon vettem részt már eddig is, és minden egyes alkalommal úgy éreztem, hogy nagyon sokat kaptam Tőletek. Ezeket az új ismereteket aztán a kedves vendégeim javára tudom kamatoztatni, hiszen egyre változatosabb, színesebb és magasabb színvonalú szolgáltatásokkal állhatok a rendelkezésükre.

Hatalmas megtiszteltetésnek érzem, hogy olyan emberektől, kollégáktól tanulhatok, akiknek ilyen átfogó, magabiztos tudásuk és komoly szakmai tapasztalatuk van. Külön öröm számomra, hogy ráadásul minderre az anyanyelvemen, nagyon gyakorlatias és intenzív formában van lehetőségem. Amennyiben konkrétumokat kell kiemelnem, akkor nem hagyhatom ki az Artistry technikát, amelynek elmélete és gyakorlata fantasztikus fejlődést tett lehetővé számomra. Emellett a legcsodásabb technikának a Butterfly szemhéjsatírt tartom, amely új távlatokat nyitott meg előttem, és amely a vendégeim körében is rendkívüli népszerűségnek örvend. Megemlíteném még a Patkós Alexandra sminktetováló gépet, amellyel a gépi szálazás maga az álom! Nagyon hálás vagyok, amiért az Alexandra Academy-n elsajátított tudást a vállalkozásomba interpretálva nagy ütemben fejleszthettem a cégem, ez óriás lendületet adott. Továbbá rendkívül inspiráló volt látnom a Ti folyamatos fejlődéseteket is. Külön köszönöm a támogatást, azt, hogy a tanfolyamok után is bármikor fordulhatok Hozzátok, mindig megkapom a szükséges segítséget. Köszönöm szépen az eddigi munkátokat, és izgatottan várom a további lehetőségeket a tanulásra!”

Wächter Krisztina

“Sminktetoválásban az utóbbi néhány évben óriási változás volt. A tartós smink elkészítésében a természetesség került a középpontban és a már művészi kivitelezés. Magától érthető volt, hogy az új trendben sem szeretnék lemaradni.

Összehasonlítva a képzőket, az Alexandra Academy tanfolyamát választottam. A legjobb döntésemnek bizonyult már az első oktatáson való részvételemkor. Nem volt tovább kérdés, hogy hol fogom fejleszteni a tudásomat a kozmetikai tetoválás terén.

Az Alexandra Academy oktatói kiváló, magas szintű szakmai ismereteket és külföldön szerzett tapasztalatokat adnak át a hallgatóknak elméleti és gyakorlati képzéseiken. A kis létszámú képzéseken nyugodt, családias hangulatban fejleszthető a szaktudás és így a gyakorlati órákon is elegendő figyelmet kaptam, amikor minden apró részletre, nagy hangsúlyt fektetnek.

A kurzusokon megszerzett tudásommal kifinomultabb, precízebb lett a technikám és az újdonságokat is bátran alkalmazom, ajánlom vendégeimnek. Ha a munkám során kérdésem merül fel, ezúttal van kitől segítséget kérnem, és úgy érzem sikerült egy önzetlen szakmai csoporthoz csatlakoznom.

Örömmel tölt el, hogy a vendégeim elégedetten néznek tükörbe az általam elkészített kozmetikai tetoválást viselve és ajánlásaik által új vendégek jutnak el hozzám.

Bátran állítom, hogy amit a felkészítésektől ár-érték arányban elvártam, azt az információt maximálisan átadták és egy igazán profi oktató csapatot ismertem meg. Minden kolléganőnek őszintén ajánlom az Alexandra Academy-t szakmai ismereteik bővítésére!

Wächter Krisztina

kozmetikus mester, sminktetováló, Kőszeg ”

Nagy Csilla

“Minden tanfolyamod minden percet elveztem.
Inspirált, energiát adott, lelkesített és még sorolhatnám a pozitív jelzőket. Így lett belőlem mániákus sminktetováló:)
Szerettem, hogy nem csak a technikára fektettél hangsúlyt,  hanem a látásmódunkat is formáltad.
Örülök, hogy minden technikában otthon érzem magam , ezt a profi tanfolyamaidnak köszönhetem.
A mai napig van amikor “hallom”szavaidat tetoválás közben, hogy mire figyeljünk.
Szerintem a tudásba mindig kifizetődő pénzt, energiát fektetni. A tudás magabiztosságot ad és ezt a vendégeink megérzik.”

Artistry tanfolyamról

“Kis létszámú csoport, mindenkire jutott elég idő, közben lehetett kérdezni. Kriszti nagyon kedves és alapos, sok extra információt és tippet adott. Tanterem felszereltsége és a gyakorló rész is kitűnően fel van szerelve.”

“Kriszti tudása fantasztikus, köszönöm szépen a türelmét!”

“A rajz és a diavetítés tetszett, jó volt látni is a folyamatokat! Jó volt látni a különböző képeket, szemöldök fajtákat. Részletesen átbeszéltük a különböző folyamatokat! Kellemes volt a hangulat.”

“Tetszett Kriszti pontossága, precízsége. Még 7 év tapasztalat után is tanultam újat. Kriszti minden kérdésemre válaszolt.”

“Kriszti és Julcsi nagyon türelmesek voltak velünk. Kedvesek, közvetlenek, nagy tudással. Örültem, hogy itt lehettem és jövök még!”

“Minden kérdésemre teljes körűen választ kaptam.”

“Kedves, barátságos, segítőkész oktató. Türelmesen válaszolt minden kérdésünkre. A tananyag színvonalas, a gyakorlati oktatás szintén. Ellátás I. osztályú!”

“Kedves, segítőkész oktatók.”

“Mindenki kedves és segítőkész volt, jól felépített a tanfolyam. Jó minőségűek az eszközök, mindennek megvan a maga helye az elméleti és a gyakorlati oktatás alatt. Tetszik az Artistry technika.”

“Tetszett az előadás, jo volt a felépítése az elméleti és a gyakorlati résznek is. Mindenki nagyon segítőkész volt.”

“Precíz és profi oktatók vannak, tiszta, szép modern környezet, felkészült kolléganők. Segítőkészek, rengeteg türelemmel, a legjobb alapanyagokkal dolgoztunk, nincs spórolás.2

“Mindenki nagyon szimpatikus volt, az oktatók nagyon barátságosak, segítőkészek.”

“Érezni a profizmust, a maximális szaktudást. Mindig van fejlődési lehetőség.”

“Nagyon tetszett az Akadémia, összetett oktatás folyik.”

“Nagyon precíz, pontos, alapos tudásban részesülhettünk, úgy elméletben, mint a gyakorlatban is. Köszönöm!”

Egyéb tanfolyamról

“Tetszett a szép, kényelmes oktatóterem, a gyakorlaton jelenlévő több oktató és a kis létszámú csoport.”

“Alapos és részletes képzést kaptam.”

“Az elméleti oktatás fantasztikus volt. Az egész képzés nagyon tetszett, mindenki nagyon kedves volt. Köszönöm a figyelmességet, a finom ebédet, a gyakorlattal is nagyon meg voltam elégedve. Köszönöm!”

“Kellemes a környezet, nagyon aranyos mindenki az oktatás színvonala érthető, jó szakemberekkel.”

“Sokat kérdeztünk, de minden kérdésünkre kaptunk válaszokat.”

Kezdő alap tanfolyamról

“Nagyon tetszett, hogy az oktatók folyamatosan biztatnak, és minden pillanatban figyelnek és segítenek. Szuper az oktatási anyag, luxus kiszolgálást és figyelmet kaptunk. Kaptunk olyan tanácsokat is, amik gyakorlati problémák megoldásait adták meg.”

“Minden kérdésemre kaptam választ és nagyon szerettem ide járni. Minden pénzt megért 🙂 !”

“Tartalmas az oktatás, megszerettem az oktatókat, mindent megosztottak velünk, amit a sminktetoválásról tudni kell.”

“Nagyon segítőkész és pozitív volt mindenki hozzá állása.”

“Tetszett a tanárok tökéletes szaktudása és kedvessége, ténylegesen meg szerettek volna tanítani bennünket mindenre, törődtek velünk. Kis csoportos volt az oktatás, családias a hangulat. Mindenre elég idő volt.”

“Kiváló volt az oktatás felépítése, pl. a sok „élő” modelles, gyakorlati rész. Nagy tudású, segítőkész és lelkiismeretes oktatók voltak, megfelelőek voltak a segédanyagok is. Semmiben sem szenvedtünk hiányt, egész napos testi és szellemi táplálékot biztosítottak számunkra. 🙂 Az oktatás helyszíne jól megközelíthető, akár személyautóval, akár tömegközlekedéssel. A kis létszámú csoport miatt az oktatók maximális figyelemmel tudtak kísérni bennünket.”

“Türelemmel, odafigyeléssel segítették a munkánkat az oktatók.”         

“Részletes ismeretet kaptunk a pigmentekről, ami nagyban segít majd a használatban a vendégeknél a megfelelő szín használatában.”

“Mindennel elégedett voltam. A hangsúly a szakmai munkán van és ez a lényeg. Ezért járok ide tanfolyamra.”

“Amiben bizonytalan voltam, azt már magabiztosan tudom majd alkalmazni.”

3D száj tanfolyamról

“Mivel nem volt biztosa technikám, ebben nagyon sokat jelentett nekem ez a tanfolyam. Semmin sem változtatnék. Minden kérdésemre választ kaptam, abban is biztos vagyok, hogy ha a jövőben bármilyen kérdésem merülne fel, mindenben segíteni fogtok. :)”

“Folyamatos odafigyelést, segítséget kaptam, ezek voltak számomra a legfontosabbak. Teljes biztonságérzetet ad. Ha bármilyen kérdésem van (akkor is, ah nem az adott tanfolyamhoz tartozik), mindig választ kapok rá.”

Butterfly

“Mindennel nagyon elégedett vagyok.”

“Számomra nagyon fontos, hogy a gyakorlat mellett az elméletre is gondot fordítotok. Választ kaptam sok olyan kérdésre, ami az ok-okozati összefüggésekre világít rá.”

Soft Powder

“Mindennel meg vagyok elégedve, semmin sem változtatnék, szuper tökéletes volt minden.”

“Elsősorban az Oktatók kedvessége, segítőkészsége tetszett és az a profizmus, amivel végigvitték az egész napot.”

“Nagyon jól éreztem magam, Kriszti és Julcsi profizmusa inspiráló. Az előadás érthető volt, Kriszti türelme határtalan. :)”

“Tetszett az a hihetetlen szakértelem és segítőkészség, amint mind az oktatáson, az elméleti részen és a gyakorlatban egyaránt megkaptam.”